Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

29 minut temu, julekstep napisał:

@Braveheart22 ta z najładniejszej to Twoja dziewczyna z reala?

inaczej nie umiem sobie zracjonalizować tego wyboru xD

Ty wziąłeś cygankę i jeszcze masz śmiałość kogokolwiek krytykować? Serio? :)

Ponadprzeciętna sportowo zawodniczka, którą pewnie większość z nas dobrze kojarzy. Urodą raczej też się w miarę wyróżniała na bieżni. Nie musi być najładniejsza, ale też bez jaj co Ty piszesz. 

2 minuty temu, Braveheart22 napisał:

Ty wziąłeś cygankę i jeszcze masz śmiałość kogokolwiek krytykować? Serio? :)

Ponadprzeciętna sportowo zawodniczka, którą pewnie większość z nas dobrze kojarzy. Urodą raczej też się w miarę wyróżniała na bieżni. Nie musi być najładniejsza, ale też bez jaj co Ty piszesz. 

No w atfie w kategorii najładniejsza wziąłeś pannę na którą bym nie zwrócił uwagi jakby stała 30 cm ode mnie tbh :) 

a jak chciałeś brać głównie ze względu na wyniki to już lepiej było wziąć jakąś Isinbayewą - też wygladała lepiej niż większość jej koleżanek mutantów a przy okazji jest GOATem współczesnej żenskiej lekkoatletyki :P 

2 minuty temu, julekstep napisał:

No w atfie w kategorii najładniejsza wziąłeś pannę na którą bym nie zwrócił uwagi jakby stała 30 cm ode mnie tbh :) 

a jak chciałeś brać głównie ze względu na wyniki to już lepiej było wziąć jakąś Isinbayewą - też wygladała lepiej niż większość jej koleżanek mutantów a przy okazji jest GOATem współczesnej żenskiej lekkoatletyki :P 

Zatem jak Ty swój wybór wytłumaczysz? Bo ja akurat tego zupełnie zrozumieć nie mogę. 

Ale w przeciwieństwie do Ciebie tego nie krytykowałem, bo to akurat taka kategoria, że każdy niech sobie sam na spokojnie ocenia. 

Edytowane przez Braveheart22

Godzinę temu, fluber napisał:

To że od pedałowania masz jakieś dolegliwości, to nie znaczy że masz prawo odreagowywać to sobie w internecie na innych ludziach. Ten tekst jest tak patologiczny i śmieciowy, że aż współczuję ludziom którzy muszą z tobą przebywać. Ja przynajmniej mam nadzieję, że nie będę miał tej nieprzyjemności.

giphy.gif

1 minutę temu, Braveheart22 napisał:

Zatem jak Ty swój wybór wytłumaczysz? Bo ja akurat tego zupełnie zrozumieć nie mogę. 

tak jak napisałem - bardzo ładna Pani i nie blondnna (których jest nadreprezentacja)

1 minutę temu, Braveheart22 napisał:

Ale w przeciwieństwie do Ciebie tego nie krytykowałem, bo to akurat taka kategoria, że każdy niech sobie sam na spokojnie ocenia. 

ja też do tej pory też nie krytykowałem

no ale to jest większy banger niż ta Dereszowska Reikaia :P 

Teraz, Braveheart22 napisał:

A mnie się ta cygańska uroda kompletnie nie podoba i pewnie nie tylko mnie :P

słaby żart

yep, cygańską uroda (btw w Ciechocinku są najmniej dwie ładniejsze Cyganki) tutaj serca Julek niempodbije imo, niestety Jozwik to tez Twój najsłabszy pick Przyjacielu :D 

Oczywiscie Dereszowskiej nie dorówna w skali ATF, ale tez przebudowałes- na pocieszenie, imo kategoria najładniejsza sportsmenka była zupełnie z upy i mam nadzieje ze nie będzie za bardzo wypaczać reszty kategorii xd 

2 minuty temu, Qcin_69 napisał:

Oczywiscie Dereszowskiej nie dorówna w skali ATF, ale tez przebudowałes- na pocieszenie, imo kategoria najładniejsza sportsmenka była zupełnie z upy i mam nadzieje ze nie będzie za bardzo wypaczać reszty kategorii xd 

Przy tylko 9 kategoriach i aż 18 graczach oraz z uwagi na fakt jak późno szły wybory w tej kategorii, to będzie ona decydująca

1 minutę temu, Qcin_69 napisał:

Moim zdaniem ta kategoria będzie, właśnie kluczowa :)

Przynajmniej u mnie tak wyszło, bo sportowo to często podobne wyniki wychodzą.

3 minuty temu, Sewer napisał:

Sporty motorowe: Gajusz Apulejusz Diokles (rydwany) 

Przepraszam @Qcin_69 ale rozbawiło mnie to do łez w tym momencie jak wypełniałem arkusz, mistrzostwo świata 😂 Ile tam było koni mechanicznych, dwa?

tam były same naturalne konie! Już zostało tu udowodnione ze konie pełniły role silników i Gajusz jest legitnym wyborem.

Czarnym koniem dla wielu!