Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał:

Przyjebaliście się do Qcina jednocześnie pikując gości, którzy często wygrywali dzięki lepszym technologiom i monstrualnym budżetom swoich teamów. Piękny pick w kategorii wyścigowej i tak powinna być ona określana, nawet jeśli wybór nie jest do końca zgodny ze wcześniejszymi założeniami, to zamiast docenić kreatywność i research, to wolicie srać do buta dla zasady. Hejterki bez klasy.

Mi ten pick zrobił dzień, płakałem wczoraj ze śmiechu, nie hejtowałem :D

22 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał:

Przyjebaliście się do Qcina jednocześnie pikując gości, którzy często wygrywali dzięki lepszym technologiom i monstrualnym budżetom swoich teamów. Piękny pick w kategorii wyścigowej i tak powinna być ona określana, nawet jeśli wybór nie jest do końca zgodny ze wcześniejszymi założeniami, to zamiast docenić kreatywność i research, to wolicie srać do buta dla zasady. Hejterki bez klasy.

sprzedałeś się za 2nd roundera w begm?

A propos tego woznicy to ustalcie przed glosowaniem, czy on sie wpisuje w kategorie sporty motorowe albo czy ma zostac wymieniony.

Bo jak zostanie i przyjdzie potem do jego merytorycznej oceny to trzeba bedzie go oceniac tak samo jak innych sportowcow, czyli nie przez to kto go wybral, tylko poprzez prestiz zawodow i wyniki sportowe. Nie mowie, ze to moj faworyt, bo troche sie rozwinely sporty motorowe od jego czasow, ale "najbogatszy sportowiec starozytnosci" brzmi mocno. 😀

2 minuty temu, ernie9005 napisał:

A propos tego woznicy to ustalcie przed glosowaniem, czy on sie wpisuje w kategorie sporty motorowe albo czy ma zostac wymieniony.

Bo jak zostanie i przyjdzie potem do jego merytorycznej oceny to trzeba bedzie go oceniac tak samo jak innych sportowcow, czyli nie przez to kto go wybral, tylko poprzez prestiz zawodow i wyniki sportowe. Nie mowie, ze to moj faworyt, bo troche sie rozwinely sporty motorowe od jego czasow, ale "najbogatszy sportowiec starozytnosci" brzmi mocno. 😀

pierwsza zasada atfów: tu wszystko jest subiektywne

druga zasada atfów: qcin to siusiak i w dobrym tonie jest mu dokuczać!

1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał:

3h w kościele to za mało, musisz poprawić 

Po pierwsze przestań traktować Qcina jak swoją młodszą siostrę, naprawdę nie potrzebujemy tu jego czirliderek z pomponami, a po drugie nic do Ciebie nie pisze a Ty wyjeżdżasz mi z jakąś prywatną wycieczka nie wiadomo skąd. To strasznie cipiarskie, więc mam prośbę, żebyś sobie darował takie teksty:)

1 minutę temu, fluber napisał:

Po pierwsze przestań traktować Qcina jak swoją młodszą siostrę, naprawdę nie potrzebujemy tu jego czirliderek z pomponami, a po drugie nic do Ciebie nie pisze a Ty wyjeżdżasz mi z jakąś prywatną wycieczka nie wiadomo skąd. To strasznie cipiarskie, więc mam prośbę, żebyś sobie darował takie teksty:)

Chodzi o to żebyś okazał trochę dobrej woli dla bliźniego, ja byłem dziś tylko godzinę i tyle się o tym nasłuchałem, ale rozumiem, że po tym wszystkim powrót na forum i wyzywanie od cip wpisuje się w Twoje normy etyczne, więc alleluja every body.

8 minut temu, julekstep napisał:

pierwsza zasada atfów: tu wszystko jest subiektywne

druga zasada atfów: qcin to siusiak i w dobrym tonie jest mu dokuczać!

Bruce Lee nie poszedł w sportach walki bo nie spełnia kryteriów, podyskutować możemy jedynie czy Qcin może na końcu zamienić swój pick na taki który się kwalifikuje do kategorii:)

Teraz, LeweBiodroSmoka napisał:

Chodzi o to żebyś okazał trochę dobrej woli dla bliźniego, ja byłem dziś tylko godzinę i tyle się o tym nasłuchałem, ale rozumiem, że po tym wszystkim powrót na forum i wyzywanie od cip wpisuje się w Twoje normy etyczne, więc alleluja every body.

Z radością w duchu świątecznego zrozumienia pozwolę mu wybrać jeszcze raz:)

Nie wyzywam Cię od cip tylko nazwałem Twoja zaczepkę cipiarska.bo taka była.

2 minuty temu, fluber napisał:

Bruce Lee nie poszedł w sportach walki bo nie spełnia kryteriów, podyskutować możemy jedynie czy Qcin może na końcu zamienić swój pick na taki który się kwalifikuje do kategorii:)

Ale, że Gajusz ma być w najładniejszej sportsmance? Bo to jedyna kategoria jaka Qcinowi została :D

Wtedy to faktycznie będzie Gejusz xDD

1 minutę temu, P_M napisał:

Ale, że Gajusz ma być w najładniejszej sportsmance? Bo to jedyna kategoria jaka Qcinowi została :D

Wtedy to faktycznie będzie Gejusz xDD

Jak skończymy draft to pozwolimy qcinowi wymienić Gajusza na kogoś kto widział kiedyś silnik. No bo głosować na to nie ma sensu, to jest z automatu ostatnie miejsce i dyskwalifikacja

1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał:

Wystarczy zmienić nazwę kategorii na wyścigową, pewnie kryje się sporo sleeperów.

No tak, Kusznierewicza wtedy dojebiemy, albo Magellana (lub Juana Sebastiána Elcaño), bo wyprzedził wszystkich i jako pierwszy okrążył Ziemię, totalny sleeper.

Teraz, fluber napisał:

I wybierać jeszcze raz od początku? 

Może to byłby czyjś wybór?:)

https://pl.wikipedia.org/wiki/Man_o’_War

ja bym w kategorii sporty indywidualne wybrał tego gościa

Phil_Ivey_(2009_WSOP).jpg

i miałbym szczerze mówiąc w dupie, że ktoś pokera jako sport nie uznaje skoro wybierani są szachiści, którzy nie mając szans na sukcesy przechodzili do pokera właśnie, bo tam były pieniądze dla  kogoś z ich skillami

mam nadzieję, że nikomu picku nie popsułem, raczej wątpię

3 minuty temu, P_M napisał:

No tak, Kusznierewicza wtedy dojebiemy, albo Magellana (lub Juana Sebastiána Elcaño), bo wyprzedził wszystkich i jako pierwszy okrążył Ziemię, totalny sleeper.

a no tak, zapomniałem, że Ty nie hejtowałeś

31 minut temu, fluber napisał:

Gadasz z siostrą jak jesteś (tu cytuje) na klopie? 

Edytowane przez agresywnychomik