Skocz do zawartości

ATF GOAT SPORTOWCY

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, P_M napisał:

Spoooiler spoiler spoiler!!! k**** to mój pick na ostatnią rundę. Największa ikona sztuk walk i te sprawy. 

sztuk

w sportach walki ma dokładnie 0 osiągnięć  (no chyba że liczyć lokalne zawody na poziomie podstawówki/liceum) :) 

ale spoko PICKUJ xD

Teraz, RappaR napisał:

Nie znam się na tenisie, wiem tyle, że top3 jest top3 i tyle. 

Ale ją znam, googlować się nie trzeba, jest zajebista i jest Polką, więc o ile Julek i Pablo ją dadzą za narodowość ostatnią, to mam nadzieję, że reszta wykaże się patriotyzmem

mordo

TO NIE TEN ATF!

4 minuty temu, Qcin_69 napisał:

Łacińskim określeniem rydwanu jest carrus , a rydwan wojenny używany w paradach wojskowych był nazywany samochodem (pojazdem kołowym), co dało nam nasze angielskie słowo na temat nowoczesnego pojazdu mechanicznego.

No dobra, a gdzie jest napisane, że rydwan to pojazd motorowy, napędzany silnikiem? 

1 minutę temu, fluber napisał:

Co za wybory lecą. Ja po 3 godzinach w kościele, a reszta chyba chleje cały wieczór 

noooo

jack pomylił ligi -> myślisz jest źle

potem wjeźdża qcin mylący kategorie i przebijający to  -> myślisz...teraz to już jest najgorzej

i wpada Rappar cały na biało i myli ATFy

xD

Teraz, P_M napisał:

No dobra, żartowałem, Bruce Lee nie był moim pickiem, ale mam inny zajebisty :D

no i dobrze zrobiłeś

Giannis zjada Malone'a i tę laskę luźno (chyba u każdego?)

a ja osobiście się zastanawiam czy już nie dać go przed Kobiego (a może i Wilta? chociaż tu jeszcze chyba za wcześnie)

3 minuty temu, matek napisał:

No dobra, a gdzie jest napisane, że rydwan to pojazd motorowy, napędzany silnikiem? 

To czasy języka łaciny. Można uznać tłumaczenie słowa 

motor

jako poruszyciel

nas wybór poruszył przecież. 
bym uznał  

1 minutę temu, P_M napisał:

No dobra, żartowałem, Bruce Lee nie był moim pickiem, ale mam inny zajebisty :D

Ale serio BLee był topowy w dosyć popularnym rankingu sportu walki 

1 minutę temu, julekstep napisał:

no i dobrze zrobiłeś

Giannis zjada Malone'a i tę laskę luźno (chyba u każdego?)

a ja osobiście się zastanawiam czy już nie dać go przed Kobiego (a może i Wilta? chociaż tu jeszcze chyba za wcześnie)

Mnie przekonało to:
One of the most decorated players in NBA history, Antetokounmpo won consecutive NBA Most Valuable Player Awards in 2019 and 2020, joining Kareem Abdul-Jabbar and LeBron James as the only players in NBA history to win two MVPs before turning 26. Along with his MVP award, he was also named the NBA Defensive Player of the Year in 2020, becoming only the third player after Michael Jordan (1988) and Hakeem Olajuwon (1994) to win both awards in the same season. In 2021, Antetokounmpo led the Bucks to their first NBA championship since 1971 and was named Finals MVP.

MVP + DPOY jako jedyny obok Jordana i Dreama i tytuł zdobyty bez jakichś uber pomagierów. Myślę, że zasługuje na top 10 w kategorii.

2 minuty temu, ignazz napisał:

Ale serio BLee był topowy w dosyć popularnym rankingu sportu walki 

Widziałem :DD tylko że to był jakiś ranking, gdzie ludzie głosowali

3 minuty temu, matek napisał:

Rydwan był prekursorem samochodów przecież, nieprzypadkowo porównuje się Gajusza do Schumachera przecież.

Trzeba wyjść trochę poza schemat, ciężko żeby w latach życia Gajusza ktoś napierdalal na motorach, wiec Rydwan pełnił role samochodu.

Nawet jak porównasz do dzisiejszej motoryzacji:

Tu masz konie i tu masz konie (mechaniczne)

Twoj team to jest stajnia i tu i tu

6 minut temu, julekstep napisał:

ten jak walczy o to żeby Oscar nie był ostatni xD

Gość wyklepał w paru wagach tytuł plus złoto olimpijskie 

mogłem brać grubasa jakiegoś z heavy który na liście swojej wagi jest 8 ale po co jak mogę wielokrotnego mistrza?

Ta zabawa to nie jest postawienie ich na przeciwko siebie bo wtedy brałbym Renatę Maurer

Edytowane przez ignazz

Teraz, julekstep napisał:

w to bym nie szedł :) 

bo akurat pomagierów miał bardzo fajnych (taki 'akurat zestaw' który dodajesz do superstara żeby zdobyć misia)

Wiadomo fit tam był, po prostu to nie ta skala, jak Kobe u Shaqa, czy Wade u LBJ'a, chodziło mi o jakieś grube nazwisko w drugiej opcji.

6 minut temu, fluber napisał:

@P_M u mnie jest 13, ale tylko jednego gracza mam wyżej z tych co nie zostali wybrani i też nie jestem pewny czy inni też go wyżej wrzucą 

Well jak na wybór w przedostatniej rundzie to i tak jestem na plus ;)