fluber Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 @Reikai propsowales raikonena za 10 miejsce w WRC to zakładam że laska która zdobywa wicemistrzostwo świata z automatu będzie u Ciebie w topce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 (edytowane) Sprawdzcie sobie pierwszy post julka, sam znalazlem pare bledow w przypisaniu zawodnik/dyscyplina. Lekka jest troche ciezka do oceny w tym drafcie Ci wszyscy srednio i dlugo dystansowcy sa bardzo blisko siebie. Edytowane 9 Kwietnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 20 minut temu, agresywnychomik napisał: Lekka jest troche ciezka do oceny w tym drafcie Ci wszyscy srednio i dlugo dystansowcy sa bardzo blisko siebie. spoko mam już pick który powinien rozstrzygnąć kwestię pierwszego miejsca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 (edytowane) @julekstep W mojej ekipie błąd. Nie Don Carter z USA w indywidualnych (btw, kto to? xd), tylko Dan Carter, rugbysta z Nowej Zelandii w drużynowych => 12 godzin temu, Braveheart22 napisał: Dobrze pamiętamy jak cały świat się zachwycał legendarnym już strzałem R. Carlosa z rzutu wolnego przeciwko Francji. No to łapcie wirtuoza kopnięć z rugby: I jeszcze jedna ciekawostka. Sprawdziłem to rekordowe punktowe kopnięcie w nfl miało miejsce z odległości 66 jardów, czyli ~60.35m. Tymczasem Carter trafił swego czasu z 62 metrów: Dla osób, które nie znają kompletnie rugby dodam, że on nie wbiega na boisko tylko, żeby kopnąć. To po prostu część jego obowiązków, a tak w ogóle był świetnym grajkiem w innych aspektach tej gry. @julekstep Nowa Zelandia!!! Edytowane 9 Kwietnia 2023 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Braveheart22 napisał: @julekstep W mojej ekipie błąd. Nie Don Carter z USA w indywidualnych (btw, kto to? xd), tylko Dan Carter, rugbysta z Nowej Zelandii w drużynowych => chciałem ci pomóc dając jakiegoś goat kręgliste ale spoko trzymaj tego ujowego rugbystę PRÓBOWAŁEM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Julek jestem pod wrażeniem, już ostatnia runda, tyle c***owych pickow za Tobą, a Ty dalej nie masz lekkoatlety (a wszyscy dobrzy już poszli wiec wybierzesz kolejnego c***owego xd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: chciałem ci pomóc dając jakiegoś goat kręgliste ale spoko trzymaj tego ujowego rugbystę PRÓBOWAŁEM! Nie no nie pomogę Hawkowi tak się podkładając w tamtej kategorii, ale rozumiem Twoje zamiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Julek jestem pod wrażeniem, już ostatnia runda, tyle c***owych pickow za Tobą, a Ty dalej nie masz lekkoatlety (a wszyscy dobrzy już poszli wiec wybierzesz kolejnego c***owego xd) Julek już coś wspominał o filippidesie więc powinieneś być fanem tego ruchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Julek jestem pod wrażeniem, już ostatnia runda, tyle c***owych pickow za Tobą, a Ty dalej nie masz lekkoatlety (a wszyscy dobrzy już poszli wiec wybierzesz kolejnego c***owego xd) japa tankerze kolejne podium atfu ci odjechało na pocieszenie możesz zdecydować czy na rowerze czy w rydwanie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 2 godziny temu, fluber napisał: @Reikai propsowales raikonena za 10 miejsce w WRC to zakładam że laska która zdobywa wicemistrzostwo świata z automatu będzie u Ciebie w topce Propsowalem Raikkonena za bycie moim pierwszym ulubionym kierowca, nie za rajdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Reikai napisał: Propsowalem Raikkonena za bycie moim pierwszym ulubionym kierowca, nie za rajdy. Czy kobiety i mężczyźni są równie dobrymi kierowcami w F1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 (edytowane) 6 minut temu, fluber napisał: Czy kobiety i mężczyźni są równie dobrymi kierowcami w F1? A czy Twoja żona prowadzi auto równie dobrze jak Ty? P.s. Cos czuje ze zaraz sie dowiemy ile kobiet jest pilotami jakiejs tam formuly w Indiach i w Chinach xD Edytowane 9 Kwietnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Czy kobiety i mężczyźni są równie dobrymi kierowcami w F1? Patrzac na to ile kobiet jezdzilo w F1, to nie. Chociaz taka Susie Wolf moglaby byc lepsza niz taki Luca Badoer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 1 minutę temu, agresywnychomik napisał: A czy Twoja żona prowadzi auto równie dobrze jak Ty? Not even close 1 minutę temu, Reikai napisał: Patrzac na to ile kobiet jezdzilo w F1, to nie. Chociaz taka Susie Wolf moglaby byc lepsza niz taki Luca Badoer. No to wicemistrzostwo świata WRC to chyba bycie niekwestionowanym goatem kierowców kobiet, nie? 4 minuty temu, agresywnychomik napisał: P.s. Cos czuje ze zaraz sie dowiemy ile kobiet jest pilotami jakiejs tam formuly w Indiach i w Chinach xD Warto wspomnieć że miała pilota kobietę. Zdarzyło Ci się kiedyś że kobieta Cię nawigowala? To jest dopiero wyczyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 2 minuty temu, fluber napisał: Not even close No to wicemistrzostwo świata WRC to chyba bycie niekwestionowanym goatem kierowców kobiet, nie? Oba potencjalne picki rownie slabe na ten ATF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Teraz, agresywnychomik napisał: Oba potencjalne picki rownie slabe na ten ATF. Miałem brać ją serio ale nikt nie wziął gościa top 5 na mojej liście, więc wezmę jego. Ogólnie jestem w szoku że nie poszedł:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 4 minuty temu, fluber napisał: Warto wspomnieć że miała pilota kobietę. Zdarzyło Ci się kiedyś że kobieta Cię nawigowala? To jest dopiero wyczyn Matka ojca zawsze przed era GPSu, pamietam ze w takim Olomucu zawsze sie gubilismy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Miałem brać ją serio ale nikt nie wziął gościa top 5 na mojej liście, więc wezmę jego. Ogólnie jestem w szoku że nie poszedł:) Myślę, że to może być odpowiedzią dlaczego :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 1 minutę temu, agresywnychomik napisał: Matka ojca zawsze przed era GPSu, pamietam ze w takim Olomucu zawsze sie gubilismy xD No widzisz. Btw. Chyba zostałem jako ostatni do wyboru z motorowych. 1 minutę temu, P_M napisał: Myślę, że to może być odpowiedzią dlaczego :))) Jest możliwe, że się totalnie mylę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 7 minut temu, fluber napisał: No widzisz. Btw. Chyba zostałem jako ostatni do wyboru z motorowych. Jest możliwe, że się totalnie mylę:) Ale, jeżeli chodzi o motorowe, to jest pick, który przy pewnych założeniach można by wrzucić jako top 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi