Qcin_69 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 van Basten legitny pick i super historia, fajniejszy wybor niż kilka wcześniejszych, u mnie top10 będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał: jeden z najpiekniej grających piłkarzy w historii, na tym etapie to mega steal mały minus że nie jest nawet najpiękniej grającym Holendrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: w sensie że jak jeden sport śledzi jeden miliarder a drugi 10 tysięcy biednych hindusów tzn. że ten pierwszy jest bardziej popularny? ciekawa teoria Czyli bieda, widać ile warta ta "popularność" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Statystycznie gracz indyjskiej ligii krykieta jest na drugim miejscu na swiecie pod względem zarobków. Załatwiłeś fluberowi wieczór xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: van Basten legitny pick i super historia, fajniejszy wybor niż kilka wcześniejszych, u mnie top10 będzie pocałunek śmierci nadszedł nadspodziewanie szybko sorki @Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: mały minus że nie jest nawet najpiękniej grającym Holendrem Ale Robben nie ten poziom 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: van Basten legitny pick i super historia, fajniejszy wybor niż kilka wcześniejszych, u mnie top10 będzie Nie no, dobry pick. Gdyby mi Ronaldinho ktoś ukradł wcześniej, to bym nad nim myślał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Teraz, RappaR napisał: Czyli bieda, widać ile warta ta "popularność" aha Teraz, RappaR napisał: Ale Robben nie ten poziom nie miałem na myśli Robbena Bergkampa (piszę bo to też raczej nie poziom atfa ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: mały minus że nie jest nawet najpiękniej grającym Holendrem MVB 3 Złote Piłki - Maldini 0 Złotych Piłek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 @RappaR https://sportsinclined.com/is-cricket-richer-than-baseball/ sorry znów pudło czyli ustaliliśmy: Bradman ma swoje słówko (co miało mnie niby zagiąć) Krykiet jest popularniejszy i generuje więcej kasy Jaki angle jeszcze wypróbujesz? xD (tak Ruth jest większą legendą w USA!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 6 minut temu, RappaR napisał: Źródło? https://www.statista.com/statistics/675120/average-sports-salaries-by-league/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Dobra szybkie pytanie. Kto wybiera jako pierwszy po tej turze Marcus czy Sylwek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 1 minutę temu, LAF napisał: Dobra szybkie pytanie. Kto wybiera jako pierwszy po tej turze Marcus czy Sylwek ? Marcus @julekstep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 (edytowane) 4 minuty temu, Pablo81 napisał: MVB 3 Złote Piłki - Maldini 0 Złotych Piłek Maldini bez Van Bastena - 3 wygrane LM Van Basten bez Maldiniego - 0 wygranych LM wszystkie te 'złote piłki' też na plecach Paolo z tego co widzę xD Edytowane 8 Kwietnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: @RappaR https://sportsinclined.com/is-cricket-richer-than-baseball/ sorry znów pudło czyli ustaliliśmy: Bradman ma swoje słówko (co miało mnie niby zagiąć) Krykiet jest popularniejszy i generuje więcej kasy Jaki angle jeszcze wypróbujesz? xD (tak Ruth jest większą legendą w USA!) No k****. Baseball z samego MLB generuje dwa razy więcej niż Krykiet, a gdzie Japonia? Masz dane przecież Baseball generuje w c*** więcej kasy. 2 minuty temu, julekstep napisał: Maldini bez Van Bastena - 3 wygrane LM Van Basten bez Maldiniego - 0 wygranych LM No to Di Srefano goat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: Maldini bez Van Bastena - 3 wygrane LM Van Basten bez Maldiniego - 0 wygranych LM wszystkie te 'złote piłki' też na plecach Paolo z tego co widzę xD Znowu głosujący się nie znaja? Nie będę tego ciagnal, bo bardzo lubię Paolo i to i tak duuuuuzo lepszy pick niż Hawk, więc w sumie należą się słowa uznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 5 minut temu, Pablo81 napisał: https://www.statista.com/statistics/675120/average-sports-salaries-by-league/ https://www.totalsportal.com/cricket/indian-cricketers-salaries/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Dwa wybory mam teraz? Trochę jestem nalany już to wolę zapytać. Przydałaby się przerwa świąteczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 3 minuty temu, RappaR napisał: No to Di Srefano goat czemu? wygrał tyle samo razy LM w gówno-czasach co Maldini w normalnych czasach Teraz, MarcusCamby napisał: Dwa wybory mam teraz? Trochę jestem nalany już to wolę zapytać. Przydałaby się przerwa świąteczna pickuj na jedną i drugą nóżkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Dwa wybory mam teraz? Tak Widzę, że najładniejsza zdominowana przez tenisistki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2023 (edytowane) Andrei Kirilenko ciekawy pick @MarcusCamby widzę że kupiłeś moją narrację z 2 atfów wstecz! CHOCIAŻ W SUMIE PERKUSISTA MOTORHEADU JESZCZE CIEKAWSZY xDDDD Edytowane 8 Kwietnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi