RappaR Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Po raz pierwszy nie wiem kogo wybrać i się muszę zastanowić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał: Po raz pierwszy nie wiem kogo wybrać i się muszę zastanowić sprawdź w rankingach, jeszcze kilku sleeperow Ci zostało xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Teraz, RappaR napisał: Po raz pierwszy nie wiem kogo wybrać i się muszę zastanowić Mi został jeszcze jeden planowy wybór, z każdym kolejnym też muszę się zastanawiać już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 @ignazz fajny pick, kolejny zreszta, poza Zizu reszta pickow sztosik dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: sprawdź w rankingach, jeszcze kilku sleeperow Ci zostało xd Akurat pickuję teraz wbrew rankingom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Teraz, RappaR napisał: Akurat pickuję teraz wbrew rankingom to dobra odmiana skoro wcześniej bylo wbrew logice! xd @RappaR teraz super pick, brałbym przed Puskasem i DiStefano , na wysokości Zizu pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Oczywiście , że Ronaldinho będzie wyżej w końcu reklamy w TV ta I okładki Bravo Sport są jego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 minutę temu, LAF napisał: Oczywiście , że Ronaldinho będzie wyżej w końcu reklamy w TV ta I okładki Bravo Sport są jego wyglada jak opis grajka idealnego dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 minutę temu, LAF napisał: Oczywiście , że Ronaldinho będzie wyżej w końcu reklamy w TV ta I okładki Bravo Sport są jego Puskas jest na poziomie Lewandowskiego szczerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Ronaldinho git, rozwazalem też zamiast Ronaldo, ale jednak kariera Ronaldinho strasznie krótka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 3 minuty temu, P_M napisał: Ronaldinho git, rozwazalem też zamiast Ronaldo, ale jednak kariera Ronaldinho strasznie krótka. Ronaldo mega długiej też nie miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 (edytowane) Dlatego „Europejczyk” to dużo lepszy wybór. Obu Brazylijczyków się lubi dużo bardziej ale piłkarsko częściowo się zmarnowali i to obniża noty. Edytowane 7 Kwietnia 2023 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 @RappaR dobry pick. Dinho>Zizou. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 jeden i drugi zajebisty prime, ale krótki Ronaldo teoche dłuższy wiec i tez wyżej w rankingu, ale te 2-3 lata Ronaldinho to jednak był sztos, tak samo jak Ronaldo z Psv/Barca/Inter Dla mnie wyżej Ronaldo jednak, ale Ronaldinho niewiele niżej (choć mam jeszcze 2 nazwiska przed nim) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Za zmarnowanie niektórzy powinni karniaka dostać bo talent nieludzki. Teraz, Pablo81 napisał: @RappaR dobry pick. Dinho>Zizou. No właśnie nie. Miałem wszystkich trzech dostępnych i przed głosowaniem uzasadnię wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 9 minut temu, fluber napisał: Puskas jest na poziomie Lewandowskiego szczerze Lewandowskiego to bez przesady, ale liga by się zgadzała xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Teraz, RappaR napisał: Ronaldo mega długiej też nie miał Ronaldinho mial 2 naprawdę wybitne gdzie tych bramek trochę nastrzelał, Ronaldo 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 2 minuty temu, P_M napisał: Ronaldinho mial 2 naprawdę wybitne gdzie tych bramek trochę nastrzelał, Ronaldo 8 dobra Ty juz nie mędrkuj, tylko pickuj xd Ronaldo grał na innej pozycji i miał inne zadania od Ronaldinho, jeden i drugi byli zajebisci, ja mam wyżej Ronaldo, ale peak Ronaldinho to było coś co się na zawsze pamięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: dobra Ty juz nie mędrkuj, tylko pickuj xd Ronaldo grał na innej pozycji i miał inne zadania od Ronaldinho, jeden i drugi byli zajebisci, ja mam wyżej Ronaldo, ale peak Ronaldinho to było coś co się na zawsze pamięta ale ja się z tym zgadzam, nie bez powodu rozważałem Ronaldinho, po prostu wyżej oceniam Ronaldo overall co do picku - nic nie mam, wszystko pobrane w tej rundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 1 minutę temu, P_M napisał: ale ja się z tym zgadzam, nie bez powodu rozważałem Ronaldinho, po prostu wyżej oceniam Ronaldo overall co do picku - nic nie mam, wszystko pobrane w tej rundzie Lewandowskiego bierz albo Jokica, pewne głosy od Julka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi