ely3 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 (edytowane) @fluber Ciekawy wybór. Brawo za odwagę biorąc pod uwage jakie tu się dziwactwa wypisuje pod katem kobiecego tenisa EDIT - Ale Twoje tłumaczenie trochę dziwne. Ale jak dla mnie to ona jednak jest gorsza od Graf czy Sereny. Niemniej na pewno wyżej od niektóryc tu wybranych panów Edytowane 6 Kwietnia 2023 przez ely3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: oczywiście, to było ATF POLAK, jakby miał ktoś Krawczyka to miałbym go przed Chopinem. To nie był atf na najwybitniejszego tylko na najbardziej swojskiego na potrzeby obecnej chwili czaję xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Teraz, fluber napisał: Navratilova wygrała Wielkiego Szlema 59 razy. W tym 10 razy w mikście czyli regularnie lała facetów na korcie. Nie planowalem brać kobiet, ale przy takich doceniających panie głosujących nie mam wyboru. Ale to dziwne że poszły już 3 panie z których żadna nie ma podjazdu do Martiny. Martina u mnie git pick, w top8 będzie na pewno, wiec jeśli na to masz screeny na mnie to luz, biorę na klatę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 9 minut temu, fluber napisał: @The Game 85 nurmi już był, popraw Sorry gdzieś musiał mi umknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Teraz, fluber napisał: Navratilova wygrała Wielkiego Szlema 59 razy. W tym 10 razy w mikście czyli regularnie lała facetów na korcie. Nie planowalem brać kobiet, ale przy takich doceniających panie głosujących nie mam wyboru. Ale to dziwne że poszły już 3 panie z których żadna nie ma podjazdu do Martiny. W Paniach najlepiej wybierał BMF Te ostatnie picki to już dobra sielanka. Ktoś zaraz wyjebie jakiegoś Deltę lub Małysza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Mam teraz jeden pick czy dwa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Teraz, ely3 napisał: @fluber Ciekawy wybór. Brawo za odwagę biorąc pod uwage jakie tu się dziwactwa wypisuje pod katem kobiecego tenisa 167 wygranych turniejów nie daje mi wyboru. Oba wygrała masters 23 razy. To była maszynka do wygrywania w singlu, deblu i mikście. Jej staty są absurdalne. Nawet h2h z graf jest lekko na plusie ( więcej wygranych setów) mimo że większość spotkań grała już past prime Teraz, Sylvinho. napisał: Mam teraz jeden pick czy dwa ? Jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: na potrzeby obecnej chwili czaję xD od początku tak głosowałem, dlatego Małysza miałem tez z 1, oraz Rydzyka czy JP2, dla mnie ATF POLAK to była swojskość a nie wybór Żydow co to maja więcej języków obcych na wikipedii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Martina u mnie git pick, w top8 będzie na pewno, wiec jeśli na to masz screeny na mnie to luz, biorę na klatę Nieee, mam jeszcze wybór który będziesz musiał dać na 1 miejsce jeśli nie chcesz wyjść na hipokrytę;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Godzinę temu, The Game 85 napisał: To jak porównasz otoczkę wokół Hamiltona do otoczki wokół Rutha? Skoro są nawet problemy ze znalezieniem jego meczy do obejrzenia a co dopiero do tego jakim był człowiekiem. Ale na porównanie ten pick będziesz miał u mnie wysoko top2 alltime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Teraz, fluber napisał: Nieee, mam jeszcze wybór który będziesz musiał dać na 1 miejsce jeśli nie chcesz wyjść na hipokrytę;) Masz taśmy na CambyGOATa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Nieee, mam jeszcze wybór który będziesz musiał dać na 1 miejsce jeśli nie chcesz wyjść na hipokrytę;) no na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał: 167 wygranych turniejów nie daje mi wyboru. Oba wygrała masters 23 razy. To była maszynka do wygrywania w singlu, deblu i mikście. Jej staty są absurdalne. Nawet h2h z graf jest lekko na plusie ( więcej wygranych setów) mimo że większość spotkań grała już past prime Aż tak dokładnie nie pamiętam. Ja juz raczej łapałem się na pojedynki z Graf w finałach,, Ale ogólnie nigdy nie oglądałem ani mikstów ani debla więc ja oceniam głównie przez pryzmat pojedynków singlowych. Jakbyś nie wspomniał to chyba bym nawet nie pamietał ,że ona szła szeroko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Masz taśmy na CambyGOATa? Niestety jeszcze nie:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Zabrali mi Zidane i Tony Hawka. Jak Sylvek zabierze mi tego o którym wcześniej pisałem, to będzie dłuższa przerwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał: Zabrali mi Zidane i Tony Hawka. Jak Sylvek zabierze mi tego o którym wcześniej pisałem, to będzie dłuższa przerwa powinieneś się cieszyć a nie u ubolewać xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 39 minut temu, ely3 napisał: Z drugiej strony @LAF poszedł w ryzyko z Curry ale o ile go jeszcze jakos nie usadowiałem w TOP10 ALL time to poważnie się zastanawiam czy on nie powinien być na podium . Biorąc pod uwage jakim on jest kosmitą i jak zmienił grę to nie wiem czy nie powinien być 3-4.. Ale to na razie luźna myśl Trudno się z Tobą nie zgodzić z tym ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: od początku tak głosowałem, dlatego Małysza miałem tez z 1, oraz Rydzyka czy JP2, dla mnie ATF POLAK to była swojskość a nie wybór Żydow co to maja więcej języków obcych na wikipedii i dlatego Heweliusz był przed Łukasiewiczem Polański wygrał w filmie a Negri była 4 Max Factor 3 w biznesie (!!!) Kwaśniewski ostatni w polityce (!!!!) czaję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 @The Game 85 dlaczego mi to zrobiłeś:((( lepszy pick niż Bones Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: powinieneś się cieszyć a nie u ubolewać xd Biorąc pod uwagę brak miłości do Zidane, Hawka i Olajuwona to strach wrzucić pod wasze koła mój kolejny wybór. Kolejny loveryzm będzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi