MarcusCamby Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Teraz, fluber napisał: Spowodował że potencjalni skaterzy siedzą teraz na kompach. Nie pamiętam kiedy widziałem ostatnio kogoś na deskorolce Bo może brakuje nowego bodźca? Lata 90 to moda na skateboarding i to nie bynajmniej na kompie. Praktycznie to co teraz widzimy w jakiś Kroppach to pochodna tego wszystkiego. @julekstep jest z Bielan to może pamięta co się działo pod pocztą na Conrada. Tak więc albo gierka była tak zajebista, albo Tony Hawk. Albo po części jedno i drugie. Zresztą zanim mi ktoś tu zarzuci sentymentalizm, to widziałem sporo rankingów z Tonym w pierwszej 50-stce all-time sportowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 (edytowane) 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: dramat. Póki co mamy 3 sportowców/ikony - Phelps, Eddy, Ole- 2 legendy sportow niszowych-Ronny i Tiger w jednym koszyku biatlon a w drugim sporty niszowe (z golfem) - xD Phelps i Tiger topka ten Norweg jeszcze ujdzie (chociaż przypał że - używając logiki pickującego - nie jest nawet najlepszym norweskim sportowcem zimowym xD) ale ten kolarz porażka totalna już wyżej bym dał Uve kolarza w tej dyscyplinie Edytowane 6 Kwietnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Teraz, fluber napisał: Spowodował że potencjalni skaterzy siedzą teraz na kompach. Nie pamiętam kiedy widziałem ostatnio kogoś na deskorolce Na pl. Wolności obok NFM cały czas przesiadują. W starej zajezdni na Legnickiej jest też skatepark. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: dramat. Póki co mamy 3 sportowców/ikony - Phelps, Eddy, Ole- 2 legendy sportow niszowych-Ronny i Tiger i 3 Dereszowskie- Magnus, Kasparow i Tony Przecież Tiger jest bardziej znany globalnie niż Eddy i Ole, wiec jaki niszowy? + dla mnie Ronnie też lepszy niż Ole i Eddy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 @The Game 85 nurmi już był, popraw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 3 minuty temu, fluber napisał: Spowodował że potencjalni skaterzy siedzą teraz na kompach. Nie pamiętam kiedy widziałem ostatnio kogoś na deskorolce Na Ciebie screeny już mam:) Szachy to team bravosport? Ja wiem że przegrałeś że mną wszystkie mecze szachowe, które razem graliśmy, ale nie wiedziałem że tak się przez to zrazisz do szachów szachy to nie jest sport dla mnie, w klasycznym jego rozumieniu, to tak jakbyś rozwiązywanie krzyżówek na czas albo sudoku nazywał sportem. odnosnie skateboardingu: Sky Brown zdobyła złoty medal w parku podczas mistrzostw świata w skateboardingu, które są rozgrywane w Zjednoczonych Emiratach Arabskich. Młoda Brytyjka wyprzedziła inną czternastolatkę, Japonkę Kokonę Hikari oraz jej rodaczkę, aktualną mistrzynię olimpijską - Sakurę Yosozumi. (https://tvn24.pl) nic dziwnego ze @RappaR lajkuje, pewnie szuka nowej Roxi Węgiel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 3 minuty temu, fluber napisał: Spowodował że potencjalni skaterzy siedzą teraz na kompach. Nie pamiętam kiedy widziałem ostatnio kogoś na deskorolce no jeśli dziadersi tacy jak Ty czy qicn dziś wyśmiewają takie legendy to co się dziwić serio gra komputerowa nie będzie miała impaktu przez 20 lat 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Zresztą zanim mi ktoś tu zarzuci sentymentalizm, to widziałem sporo rankingów z Tonym w pierwszej 50-stce all-time sportowców. to pewnie te same rankingi co qcin dawał wcześniej żeby promować Aliego teraz je zaneguje taki nowy ruch w jego wykonaniu! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 2 minuty temu, P_M napisał: Przecież Tiger jest bardziej znany globalnie niż Eddy i Ole, wiec jaki niszowy? + dla mnie Ronnie też lepszy niż Ole i Eddy Może dlatego, że miał własną gierkę w latach 90? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Braveheart22 napisał: Na pl. Wolności obok NFM cały czas przesiadują. W starej zajezdni na Legnickiej jest też skatepark. W poniedziałek przechodziłem wieczorem i było pusto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Teraz, P_M napisał: Przecież Tiger jest bardziej znany globalnie niż Eddy i Ole, wiec jaki niszowy? + dla mnie Ronnie też lepszy niż Ole i Eddy ALe wiesz ,że L equipe uznało Eddyego w 2014 za legendę sportu i najlepszego all time? Więc ok dla Ciebie może wyżej . Ale ogólnie to jest jak na razie obok Phelpsa i Tigera najjlepszy wybór. Bo jako jedyny z dyscyplin oglądanych, popularnych na świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Braveheart22 napisał: Na pl. Wolności obok NFM cały czas przesiadują. W starej zajezdni na Legnickiej jest też skatepark. pls ale czemu w ogóle chcesz rozmawiać o 'sporcie miejskim' z typem z lasu? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 1 minutę temu, P_M napisał: Przecież Tiger jest bardziej znany globalnie niż Eddy i Ole, wiec jaki niszowy? + dla mnie Ronnie też lepszy niż Ole i Eddy Sasha Grey tez jest globalnie bardziej znana niż Ingrid Bergman. Co ma globalna rozpoznawalność do tego? Golf jest chyba najbardziej elitarnym sportem w tym zestawieniu (chociaż można wyjebac ze biatlon bardziej ze względu na konieczność posiadania strzelby) i jest tylko i wyłącznie dostępny dla najbogatszych ludzi, ciężki do oceny względem takiego kolarstwa, czy pływania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Godzinę temu, Qcin_69 napisał: dziwne ze nie dałeś Korzeniowskiego z #1 w ATF Polska zatem @Koelner idź sobie puknij na Marusi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 6 minut temu, RappaR napisał: Generalnie jego lista głosów w ATF to zdecydowanie najgorsza - weź i zobacz jakie tam fikołki porobił tia Rodowicz przed Rubinsteinem mówi wszystko, nawet qcin miał na tyle godności żeby czegoś takiego nie zrobić widać było że typ głosuje głównie po nickach -> jak typowy troll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: Golf jest chyba najbardziej elitarnym sportem w tym zestawieniu (chociaż można wyjebac ze biatlon bardziej ze względu na konieczność posiadania strzelby) i jest tylko i wyłącznie dostępny dla najbogatszych ludzi, ciężki do oceny względem takiego kolarstwa, czy pływania Jaki tam elitarny, na pepperku za darmo. https://www.pepper.pl/promocje/darmowa-akademia-golfa-mazury-golfcountry-club-naterki-663750 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 2 minuty temu, fluber napisał: W poniedziałek przechodziłem wieczorem i było pusto pogoda Akurat dość regularnie przechodzę, bo siostra mieszka niedaleko i zazwyczaj są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Teraz, Koelner napisał: idź sobie puknij na Marusi aaa to tak się nazywa Twoja stara, wybacz, wcześniej nie pytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: tia Rodowicz przed Rubinsteinem mówi wszystko, nawet qcin miał na tyle godności żeby czegoś takiego nie zrobić widać było że typ głosuje głównie po nickach -> jak typowy troll edit jednak qcin dał Rodowicz na 3, czyli też nie ma godności wszystko w normie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Navratilova wygrała Wielkiego Szlema 59 razy. W tym 10 razy w mikście czyli regularnie lała facetów na korcie. Nie planowalem brać kobiet, ale przy takich doceniających panie głosujących nie mam wyboru. Ale to dziwne że poszły już 3 panie z których żadna nie ma podjazdu do Martiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: edit jednak qcin dał Rodowicz na 3, czyli też nie ma godności wszystko w normie oczywiście, to było ATF POLAK, jakby miał ktoś Krawczyka to miałbym go przed Chopinem. To nie był atf na najwybitniejszego tylko na najbardziej swojskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi