julekstep Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Zupelnie nie o to pytalem, lol Poziom testosteronu u zawdonikow jest wyzszy niz dopiszczalny u kobiet. Jak wiec maja startowac razem? Jak mozemy porownywac ich wyniki? To juz taka wersja specjalnie dla Ciebie , lol linijka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: linijka I to jest twoja odpowiedz, lol Mordenko dyskusja z toba to sama przyjemnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: I to jest twoja odpowiedz, lol Mordenko dyskusja z toba to sama przyjemnosc nie bede odpowiadal na pytania szowinisty ktory odmawia prawa bycia soba kobietom ktore przekraczaja jakis wskaznik dno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: nie bede odpowiadal na pytania szowinisty ktory odmawia prawa bycia soba kobietom ktore przekraczaja jakis wskaznik dno Ja odmawiam czy MKOL? Lol Julek budzimy sie z intelektualnego marazmu! xDDDDDDDDDDDDF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, Braveheart22 napisał: Lomu to pierwsza wielka gwiazda profesjonalnego rugby i dzięki temu trochę sentyment działa. Połączenie gabarytu z szybkością robi wrażenie, w dodatku jeszcze jego historia, gdzie gość funkcjonował na dializach. Bardzo medialna postać, ale imo byli lepsi gracze potem i więcej osiągnęli. Ja w ścisłym tierze1 go nie mam, nie jestem nawet w 100% pewien czy to był najlepszy skrzydłowy w historii, ale nie chcę teraz wchodzić w nazwiska z wiadomych względów. Możemy za jakiś czas wrócić do tematu. Niemniej pick i tak dobry. Ja ludzi z rugby docenię, ale Richie będzie u mnie wyżej. Zgadzam się że po nim byli lepsi rugbyści (połączenie wagi i szybkości to niewielu na takim kosmicznym poziomie) i nie jest moim ulubionym rugbystom ale był fenomenem i kimś kto zmienił w dużym stopniu dyscyplinę i za to nr.1 ale rozumiem też wasz punkt widzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 (edytowane) 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Ja odmawiam czy MKOL? Lol Julek budzimy sie z intelektualnego marazmu! xDDDDDDDDDDDDF Dno sportsmenki trenujace cale zycie przezywaja dramaty - ale bekuniaaaa Edytowane 6 Kwietnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: Dno sportsmenki trenujace cale zycie przezywaja dramaty - ale bekuniaaaa No napisz petycje do MKOL i niech powroca sportsmenki z DDR. Dawaj! I wredy porownuj sobie wyniki xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Teraz, Pablo81 napisał: No napisz petycje do MKOL i niech powroca sportsmenki z DDR. Dawaj! I wredy porownuj sobie wyniki xDDDD Dno @P_M podpowiedz pls co napisac zeby sie odczepil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 13 minut temu, Qcin_69 napisał: da się jakoś wydzielić te rozmowy Pablo Julek Rappar w osobny temat? Wyxhodzi na to, ze szambem wcale nie jest BeGM, a jedynie możliwość zabierania głosu. Nawet dla mnie to już męczące, a umówmy się, standardów przepychanek forumowych nie mam zbyt wysokich xd Bo w koszykówce już wszystkie kanony dawno ustalone, a tak po za schematem to wracają dawne standardy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: Dno @P_M podpowiedz pls co napisac zeby sie odczepil Uzyj sily argumentacji I nie placz po kolegach, bo to LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 (edytowane) 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Bo w koszykówce już wszystkie kanony dawno ustalone, a tak po za schematem to wracają dawne standardy czy qcin sprowadzil juz do Minnesoty jakies gwiazdy z WNBA czy jest stulejarzem? Edytowane 6 Kwietnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: czy qcin sprowadzil juz do Minnesoty jakies gwiazdy z WNBA? Jedyny kogo sprowadził to @człowiek...morza do czyszczenia basenu. Nie wiem czy się liczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał: Jedyny kogo sprowadził to @człowiek...morza do czyszczenia basenu. Nie wiem czy się liczy. czyli tak jak myslalem Timberwolves - Mistrz BeGM ze stulejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 5 minut temu, julekstep napisał: czy qcin sprowadzil juz do Minnesoty jakies gwiazdy z WNBA czy jest stulejarzem? cieszy mnie, ze Minnesota jest nawet dla ludzi z innych uniwersum synonimem Zwycięstwa, niemniej: prosze uprzejmie byście już wypierdalali z tymi gownopostami, bo serio fajny temat chcecie rozpierdolic prywatnymi sprzeczkami, które koło c***a latają tutaj reszcie, co normalnie by nawet nie przeszkadzało, ale poziom dyskusji momentami jest nawet przyzwoity, wiec dajcie ludziom pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 i poszedł Zizou, gracz, którego zapamiętam jedynie z "Roulette" i dyńki z Materrazim, oprócz tego dla mnie to był gracz typu Shane Battier, impact AllStara/Superstara, mimo że tego nie widać, ale cholernie ciężko przypisać mu jakieś zajebiste wartości w poszczególnych aspektach gry, może być ciężko kupić widownię/głosujących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 2 minuty temu, P_M napisał: i poszedł Zizou, gracz, którego zapamiętam jedynie z "Roulette" i dyńki z Materrazim, oprócz tego dla mnie to był gracz typu Shane Battier, impact AllStara/Superstara, mimo że tego nie widać, ale cholernie ciężko przypisać mu jakieś zajebiste wartości w poszczególnych aspektach gry, może być ciężko kupić widownię/głosujących. już nie przesadzaj miał super momenty, niemniej tak, póki co najsłabszy wybór piłkarski a od Zizu jest jeszcze co najmniej 2-3 lepszych imo. Zizu miał super highlighty (2 bramki w finale 98’- mimo całościowo bardzo słabego turnieju), gol z Leverkusen w Finale 02’ i bardzo dobre Mistrzostwa Europy 00’ , no i tyle, w klubowej nigdy nie był 1 opcja żadnej drużyny, co jest szokujące zważywszy na renomę jaka ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 4 minuty temu, P_M napisał: i poszedł Zizou, gracz, którego zapamiętam jedynie z "Roulette" i dyńki z Materrazim, oprócz tego dla mnie to był gracz typu Shane Battier, impact AllStara/Superstara, mimo że tego nie widać, ale cholernie ciężko przypisać mu jakieś zajebiste wartości w poszczególnych aspektach gry, może być ciężko kupić widownię/głosujących. Serio? Do bycia liderem jednej z najlepszych nowożytnych reprezentacji dochdzą bonusy za trenerke. Nie był tak pompowany jak karzeł czy przystojny niczym Krystyna ale to od niego zaczynałbym budować "all time football" ( hallo @Reikai ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: już nie przesadzaj miał super momenty, niemniej tak, póki co najsłabszy wybór piłkarski a od Zizu jest jeszcze co najmniej 2-3 lepszych imo. Zizu miał super highlighty (2 bramki w finale 98’- mimo całościowo bardzo słabego turnieju), gol z Leverkusen w Finale 02’ i bardzo dobre Mistrzostwa Europy 00’ , no i tyle, w klubowej nigdy nie był 1 opcja żadnej drużyny, co jest szokujące zważywszy na renomę jaka ma No, ale właśnie o to mi chodzi, że gość ma piekielnie dobrą renomę, i masę indywidualnych nagród piłkarza roku, a dla mnie nigdy nie był jakimś GTG, który ciągnął grę klubu/reprezentacji. Btw Qcin, steal z Birdem, to miał być mój pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 4 minuty temu, agresywnychomik napisał: Serio? Do bycia liderem jednej z najlepszych nowożytnych reprezentacji dochdzą bonusy za trenerke. Nie był tak pompowany jak karzeł czy przystojny niczym Krystyna ale to od niego zaczynałbym budować "all time football" ( hallo @Reikai ) Atf football już było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 2 minuty temu, P_M napisał: No, ale właśnie o to mi chodzi, że gość ma piekielnie dobrą renomę, i masę indywidualnych nagród piłkarza roku, a dla mnie nigdy nie był jakimś GTG, który ciągnął grę klubu/reprezentacji. Btw Qcin, steal z Birdem, to miał być mój pick jo z Birdem się przyfarciło, ze został a Zidane to serio chyba najbardziej magia nazwiska (jak i Pele tbh) ale ten wybór dziwny dla mnie, bo top6 było zaklepane wydawać by się mogło, Zizu to jednak all time gwiazda 2 tieru- nigdy nie zdominował piłki, nawet w najlepszych swoich sezonach nie był najlepszym graczem swojego klubu czy to w Juventusie czy to w Realu, typ bazował z renoma głównie na reprezentacji, która talentem wyprzedzała resztę o jedna długość (no dobra w 00’ Holandia talentu miała podobna ilość, s 98’ Brazylia więcej) ale generalnie Zizu dla mnie poza top10 all time Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi