P_M Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 9 minut temu, julekstep napisał: Joel Romero i Brock Lesnar nie zostali Widzisz, to pokazuję skalę dopingu JJ'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Teraz, P_M napisał: Widzisz, to pokazuję skalę dopingu JJ'a Brock Lesnar prawdziwy goat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Teraz, P_M napisał: Widzisz, to pokazuję skalę dopingu JJ'a raczej to że poza oktagonem jest debilem o czym już pisałem 4 minuty temu, RappaR napisał: U mnie chyba też, chociaż jeszcze jeden pick mam na jego poziomie no u mnie obiektywnie jest na 3cim miejscu więc jestem ciekaw czy ten nr 2 masz ten sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 23 minuty temu, fluber napisał: 2 metry I Szarapowa Ci za wysoka? Pewnie nie mozesz patrzec na swoje stopy pod prysznicem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 (edytowane) 5 minut temu, Pablo81 napisał: I Szarapowa Ci za wysoka? Pewnie nie mozesz patrzec na swoje stopy pod prysznicem Tak. Przecież raczej gust nie powinien zależeć od naszego wzrostu, nie? Znam lepsze widoki. Nadal nie rozumiem https://www.eonline.com/amp/news/560631/maria-sharapova-can-t-help-but-tower-over-floyd-mayweather-at-the-2014-espy-awards-see-the-hilarious-pics Edytowane 4 Kwietnia 2023 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 No ze to raczej czarny może mieć kompleks. I może dlatego tak bije ludzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 2 minuty temu, ignazz napisał: No ze to raczej czarny może mieć kompleks. I może dlatego tak bije ludzi? Czarny jest wyższy niż przeciętny mężczyzna na świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 13 minut temu, fluber napisał: Tak. Przecież raczej gust nie powinien zależeć od naszego wzrostu, nie? Znam lepsze widoki. Nadal nie rozumiem https://www.eonline.com/amp/news/560631/maria-sharapova-can-t-help-but-tower-over-floyd-mayweather-at-the-2014-espy-awards-see-the-hilarious-pics Qcin wszystko wyjasnil w poprzednim poscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 12 minut temu, fluber napisał: Czarny jest wyższy niż przeciętny mężczyzna na świecie Niestety nie znam dokładnie jaka jest średnia wzrostu. Nigdy mi ta informacja jakoś nie była potrzebna. Ale możliwe ze te dane może są na tyle pozytywne dla osób o 1:69 wzrostu ze są bardzo pomocne i pocieszające jezeli ktoś siebie nie lubi za wzrost. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 10 minut temu, Pablo81 napisał: Qcin wszystko wyjasnil w poprzednim poscie No ale w moim przypadku to przecież nie ma sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Kręcisz się koło tego tematu wzrostu kobiet w dziwny sposób. Moi koledzy o wysokiej posturze bardzo lubią wysokie kobiety i dla nich to cecha wysoce porządana. Pewnie niscy preferują niższe kobiety. Nie widzę tu nic dziwnego Cześć osób ma kompleks ( zarówno zbyt wysoki jak zbyt niski) i pewnie ważne jest dla nich jak wypadają na tle partnerki Jak masz 2 metry to statystycznie powinieneś raczej doceniać piękno wysokich pan. Nie to trudno. Szarapowa jakoś to musi przeżyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 14 minut temu, fluber napisał: No ale w moim przypadku to przecież nie ma sensu Mysle, ze klamiesz co do swojego wzrostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Mysle, ze klamiesz co do swojego wzrostu. Myśle, że nie tylko co do wzrostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 21 minut temu, ignazz napisał: Kręcisz się koło tego tematu wzrostu kobiet w dziwny sposób. Moi koledzy o wysokiej posturze bardzo lubią wysokie kobiety i dla nich to cecha wysoce porządana. Pewnie niscy preferują niższe kobiety. Nie widzę tu nic dziwnego Cześć osób ma kompleks ( zarówno zbyt wysoki jak zbyt niski) i pewnie ważne jest dla nich jak wypadają na tle partnerki Jak masz 2 metry to statystycznie powinieneś raczej doceniać piękno wysokich pan. Nie to trudno. Szarapowa jakoś to musi przeżyć No ale to jest dosyć obiektywne że np na miss Universe nigdy nie wygrała kobieta powyżej 1,85 i w historii tylko 3 dziewczyny które wygrały miały 6 stop wzrostu. 9 minut temu, Pablo81 napisał: Mysle, ze klamiesz co do swojego wzrostu. A ile mam wzrostu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Sędziowie to stare karły. W miss universe Ale wiem co chcesz napisać i tu jesteśmy zgodni. Uniwersalne zasady pewnego consensusu co do kanonów piękna wykluczają bardzo wysokie kobiety Zasady proporcji nie da się oszukać I aby optycznie to zagrało proporcje musiały by pójść w uda i ramiona niejako nadarzającą za wzrostem I robi się niemiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 @Reikai nawet Ty nie wiesz jak ona się nazywa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 (edytowane) 3 minuty temu, fluber napisał: @Reikai nawet Ty nie wiesz jak ona się nazywa:) Te szwabskie nazwiska !!! literowka Ale ja akurat z reka na sercu znam wlasnie z jakiegos eurosportu i jakiegos biegania. No i chyba nie tylko ja ja znam, bo z tego co teraz czytam wygrala konkurs na najladniejsza lache sportsmenke, na IG ma pare baniek. https://www.dailymail.co.uk/sport/othersports/article-11442687/Worlds-sexiest-athlete-Alica-Schmidt-named-Forbes-30-30-list.html Nawet @RonnieArtesticsja lubi na IG, takze to zaden no name xD Edytowane 4 Kwietnia 2023 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 2 minuty temu, fluber napisał: @Reikai nawet Ty nie wiesz jak ona się nazywa:) Co nie zmienia faktu że wybór dużo lepszy niż Kurnikova. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 1 minutę temu, agresywnychomik napisał: Co nie zmienia faktu że wybór dużo lepszy niż Kurnikova. To akurat nie za trudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Reikai napisał: Te szwabskie nazwiska !!! literowka Ale ja akurat z reka na sercu znam wlasnie z jakiegos eurosportu i jakiegos biegania. No i chyba nie tylko ja ja znam, bo z tego co teraz czytam wygrala konkurs na najladniejsza lache sportsmenke, na IG ma pare baniek. https://www.dailymail.co.uk/sport/othersports/article-11442687/Worlds-sexiest-athlete-Alica-Schmidt-named-Forbes-30-30-list.html Nawet @RonnieArtesticsja lubi na IG, takze to zaden no name xD Ciągle jest źle;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi