P_M Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Teraz, RappaR napisał: Europejska to jest noga Noga jest światowa chyba jako jedyny sport. Uuu poszedł sterydziarz Johnson, ryzykownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 2 minuty temu, DRK napisał: W sumie jestem bardzo ciekaw jak forum rozstrzygnie wyższość dyscyplin: amerykańskie vs ,,europejskie". Brady,Ruth vs Giba,Karabatić. Gretzky trochę w rozkroku. Też jestem ciekaw Wydawało mi się, że Tom Brady, którego nazwisko często przewija się w koszykarskich dyskusjach czy to na antenie czy forum dostanie sporo atencji, wśród fanów NBA, ale mogłem to źle ocenić i jednak niektórzy pójdą w sporty, które bardziej są Nam znane ze względu na występy Polaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 (edytowane) 12 minut temu, RappaR napisał: Zarobki, liczba osob na ig Zarobki wynikają z tego, że w NBA masz 15-osobowy roster, a w NFL 53-osobowy roster (+16 PS), a do tego Brady słynął z tego, że brał cały czas team friendly pay-cuty. Więc mimo, że kasa jest większa w NFL, to rozkłada się na dużo więcej zawodników, a poza tym CBA w NFL jest mocno niekorzystne dla zawodników w porównaniu z NBA. IG bierze się z popularności w innych krajach, gdzie NBA ma większa popularność niż NFL, a Ty pisałeś o popularności w samych Stanach. Poza na IG liczy się aktywność samego konta, stąd np. nadprogramowa liczba fallowersów zawodników typu OBJ, a Brady bardzo długo w ogóle nie miał tam konta. Tak jak pisał Reikai, w tych programach typu First Take, Undisputed itd., zwłaszcza gdy Brady jeszcze grał, nie było dnia bez gadania o nim. Każda jego wypowiedź jest tam komentowana. Edytowane 4 Kwietnia 2023 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Brawo za Karelina to był moj ostatni pewniak do top3 w swojej kategorii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 2 minuty temu, agresywnychomik napisał: Brawo za Karelina to był moj ostatni pewniak do top3 w swojej kategorii. Głosowania będą turbo-ciekawe, dla mnie to był nonejm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Kurnikova > Szparka No brainer Teraz, P_M napisał: Głosowania będą turbo-ciekawe, dla mnie to był nonejm Dla Ciebie Karabatic to był no name, także tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał: Kurnikova > Szparka No brainer Dla Ciebie Karabatic to był no name, także tego Obie meh, No sorry, nie każdy musi się interesować wszystkimi sportami, także tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 U @fluber można teraz kręcić film. Piękna i Bestia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 2 minuty temu, P_M napisał: Obie meh, Sugerujesz że Enrique nie ma gustu? No ale wiadomo, kwestia gustu. Dla mnie Kurnikowa to top 1 zdecydowanie i nikt nie jest nawet blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 (edytowane) 2 minuty temu, fluber napisał: Sugerujesz że Enrique nie ma gustu? No ale wiadomo, kwestia gustu. Dla mnie Kurnikowa to top 1 zdecydowanie i nikt nie jest nawet blisko. zdecydowanie, na poparcie ten tej tezy, mogę przywołać jego potencjalny gust muzyczny jako jej twórca Z resztą: Edytowane 4 Kwietnia 2023 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Dla mnie Kurnikowa to top 1 zdecydowanie i nikt nie jest nawet blisko. Ale wy z Rapparem jesteście do siebie podobni Ja widzę jeszcze kilka mocnych nazwisk Ale wiadomo, że Kurnikova może dostać sporo hype za sam symbol bycia kobiecym sportowym symbolem seksu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Ale wy z Rapparem jesteście do siebie podobni Ja widzę jeszcze kilka mocnych nazwisk Ale wiadomo, że Kurnikova może dostać sporo hype za sam symbol bycia kobiecym sportowym symbolem seksu. No bo Kurnikowa to jest kobiecy sportowy symbol seksu. To jest akurat fakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Karelin, Kournikova dwa moje potencjalne picki no coż jakimś innym pickiem muszę Was zgnieść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Kirnikowa ? - musiałem googlować xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: Karelin, Kournikova dwa moje potencjalne picki no coż jakimś innym pickiem muszę Was zgnieść! Czyli idziesz w sumo, ryzykownie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Teraz, Sewer napisał: Czyli idziesz w sumo, ryzykownie! karate pumo lepsze niż sumo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 5 minut temu, agresywnychomik napisał: Kirnikowa ? - musiałem googlować xD Zazdroszczę, że miałeś okazję zakochać się od pierwszego wejrzenia:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 6 minut temu, agresywnychomik napisał: Kirnikowa ? - musiałem googlować xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Teraz, fluber napisał: Zazdroszczę, że miałeś okazję zakochać się od pierwszego wejrzenia:/ lol jakie PRy tu lecą fajna duperka, ale c'mon -> ot taka trochę lepsza Brittney/Aguillera która na dokładkę nieźle gra w tenisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: lol jakie PRy tu lecą fajna duperka, ale c'mon -> ot taka trochę lepsza Brittney/Aguillera która na dokładkę nieźle gra w tenisa No była liderką deblistek i top 8 na świecie, więc liczę na to że nie mówiłeś na próżno o docenianiu prawdziwych sportowców:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi