P_M Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 (edytowane) 12 minut temu, MarcusCamby napisał: Temat omawialiśmy już ze sobą, więc wybacz, że wymieniam jego "największych" rywali tamtych czasów, wszak nasza zabawa nie kończy się na wielkiej trójce H2H? Z kim? Z Spoiler? Tak, wywal proszę spoiler. Wspomniałeś o nim, że był wtedy lepszy niż Fed, a to nieprawda. Wiesz, obecnie Nadal i Djoko nabijają Szlemy na pewnych Grekach, Włochach, Austriakach, Norwegach czy Australijczykach, ten argument działa w dwie strony Edytowane 2 Kwietnia 2023 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 13 minut temu, Sylvinho. napisał: Faktycznie, praktycznie wszystkie picki warte uwagi już poszły. Ogólnie liczyłem, że ktoś z Big 3 tenisowego mi się ostanie a tak to lipa. Przecież masz jeszcze pewnika do TOP2 w indywidualnym sporcie i to mega popularnym i na dodatek tam nikt nie kwestionuje ,że jest najlepszy w historii . W zespołowych też pewnie byś miał i to może nawet nr 1 choc to pewnie wymaga już udowodniania.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 5 minut temu, ely3 napisał: Przecież masz jeszcze pewnika do TOP2 w indywidualnym sporcie i to mega popularnym i na dodatek tam nikt nie kwestionuje ,że jest najlepszy w historii . W zespołowych też pewnie byś miał i to może nawet nr 1 choc to pewnie wymaga już udowodniania.. Zmarlzik nie jest dobrym pickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Jest jeden ryzykowny pick w indywidualnym sporcie, ale jednak okraszony bardzo duza chmura pelna deszczu gowna. Nie wiem, czy warto ryzykowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Reikai napisał: Jest jeden ryzykowny pick w indywidualnym sporcie, ale jednak okraszony bardzo duza chmura pelna deszczu gowna. Nie wiem, czy warto ryzykowac. No nie warto. Zmarlzik to mem pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Chyba faktycznie cos nie tak z tym internetem w Ciechocinku Ja mam jeszcze tylko pewniaczka do top 3 w sportach walki i to tyle z zelaznej puli pickow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Sylvinho wyciagnal ile mogl z ostatnim pickiem, zwlaszcza na pewno Sugar bedzie wysoko, choc moj goat dalej nie wybrany na szczescie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 1 minutę temu, agresywnychomik napisał: Chyba faktycznie cos nie tak z tym internetem w Ciechocinku Ja mam jeszcze tylko pewniaczka do top 3 w sportach walki i to tyle z zelaznej puli pickow. Jade pociągiem akurat więc internet serio jest dość słaby. Niemniej jednak wybrałem ale faktycznie było ciężko. 21 minut temu, ely3 napisał: Przecież masz jeszcze pewnika do TOP2 w indywidualnym sporcie i to mega popularnym i na dodatek tam nikt nie kwestionuje ,że jest najlepszy w historii . W zespołowych też pewnie byś miał i to może nawet nr 1 choc to pewnie wymaga już udowodniania.. Poszły wybory. Jak dla mnie było ciężko zaliczyć steal w tej rundzie a na początku mimo wszystko na to liczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Magnus ryzykowny pick. Ogólnie szachy będą miały dużo przedstawicieli i ciężko określić kto będzie 1# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Kocham Tysona, ale @BMF po raz pierwszy od stu draftow wybral busta jak na druga runde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Zaskakują mnie dość mocno wybory w sportach walki, nawet jeśli tematem interesuje się pobieżnie. Ali i Tyson wyglądają na overrated wybory w swoich kategoriach, ale być może nauczeni doświadczeniem z poprzedniego ATF obaj wybierający idą w magię nazwiska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Teraz, Reikai napisał: Kocham Tysona, ale @BMF po raz pierwszy od stu draftow wybral busta jak na druga runde. Nie wiem czy reszta tutaj będzie tak wysoko stawiać boks, bo Tyson znany głównie z tego, że spierdalał przed każdą walką w kickboxingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał: Nie wiem czy reszta tutaj będzie tak wysoko stawiać boks, bo Tyson znany głównie z tego, że spierdalał przed każdą walką w kickboxingu A to juz zalezy od tego kto bedzie glosowal wedle czego. Czy ''kto by komu najebal'', czy kto zdominowal najbardziej swoj sport/swoja kategorie itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Teraz, Reikai napisał: A to juz zalezy od tego kto bedzie glosowal wedle czego. Czy ''kto by komu najebal'', czy kto zdominowal najbardziej swoj sport/swoja kategorie itd. Tylko sporty walki to chyba zależy kto by kogo najebal albo jak bardzo jest wszechstronny, a jak nie to, pewnie jakiś 10 dan aikido ma najwięcej osiągnięć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Naiwnie wierzyłem, że Sullivan się ostanie do mojego picku. Dobry wybór @The Game 85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Szachy?? Dość słaby wybór jak na ten etap.. W ogóle szachy poza tym ,że kilku tu gra to nie są jakieś ekscytujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Robbie zajebisty pick, ale strasznie mocna kategoria Teraz, ely3 napisał: Szachy?? Dość słaby wybór jak na ten etap.. W ogóle szachy poza tym ,że kilku tu gra to nie są jakieś ekscytujące Wiadomo, dla niektórych zasady są za trudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał: Naiwnie wierzyłem, że Sullivan się ostanie do mojego picku. Dobry wybór @The Game 85 Czy dobry to się okaże. bo jednak snooker raczej nie ma zbyt wielu fanów, ale przynajmniej wg mnie tutaj jest niekwestionowanym GOAT-em mając na swoim koncie niemal wszystkie rekordy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Teraz, The Game 85 napisał: Czy dobry to się okaże. bo jednak snooker raczej nie ma zbyt wielu fanów, ale przynajmniej wg mnie tutaj jest niekwestionowanym GOAT-em mając na swoim koncie niemal wszystkie rekordy. Pewnie 1# nie zgadnie ale bustem nie będzie. Ogólnie ciężka kategoria bo w sumie Phelps Woods Magnus i Ronnie każdy ma argumenty na 1# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Ronnie. Nie znam nikogo kto go nie lubi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi