RappaR Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 3 minuty temu, P_M napisał: Obaj mieli masę szczęścia w swoich karierach, dominujące konstrukcje, najlepsze teamy, brak rywalizacji wewnętrznej, nastawienie teamu na promowanie kierowcy nr 1. A gdy przyszły bardziej wyrównane sezony, to nie robili takiej różnicy jak paru kierowców, którzy pomimo mniejszej ilości tytułów potrafili robić różnicę nie mając najlepszego samochodu w stawce. Noo, ale Hamilton to prostak cham i debil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 1 minutę temu, P_M napisał: Tylko, że każdy z tych picków tenisowych może być top 1 specyficzny case tej kategorii. W sumie @Sylvinho. ma chyba najgorzej. Po moim wyborze wszystkie picki które poszły to bym wybrał gdyby była moja kolej Wszystkie. I od tego momentu nie widzę już żadnego pewniaka do top 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Teraz, RappaR napisał: Noo, ale Hamilton to prostak cham i debil Well, o MSC można by powiedzieć, że prostak i cham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Teraz, RappaR napisał: Noo, ale Hamilton to prostak cham i debil Mercedes przemalował bolid na czarno przez jego nagonka na temat BLM, co sprawiło że mieli kilka awarii z przegrzania i nie wykluczono, że to przez to przemalowanie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Teraz, RappaR napisał: Noo, ale Hamilton to prostak cham i debil Schumacher czy Tiger Woods też mają swoje historie. Ale tu chyba oceniamy tylko sportowe osiągnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Ja mam osobiście w F1 kogo innego na goata, ale często jeździł taczka więc 20 lat primu nie zrobi na nikim wrażenia:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 1 minutę temu, P_M napisał: Well, o MSC można by powiedzieć, że prostak i cham przede wszystkim to Niemiec! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: przede wszystkim to Niemiec! i już zydowka dusza się odezwała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Teraz, julekstep napisał: przede wszystkim to Niemiec! Widzę, że twój Jude Team dalej Cię trzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 3 minuty temu, RappaR napisał: Noo, ale Hamilton to prostak cham i debil Pytanie czy bierzemy pod uwagę tylko osiągnięcia sportowe czy coś jeszcze. Bo temat to GOAT sportowiec, a nie jakim jest człowiekiem poza areną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 7 minut temu, RappaR napisał: Ale o Hamiltonie ja sporo znajdę A co, że niby Lewis miałby być kontrkandydatem? Drugi dowód na to, że F1 to niekoniecznie twoja najmocniejsza dziedzina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 13 minut temu, vero1897 napisał: A co, że niby Lewis miałby być kontrkandydatem? Drugi dowód na to, że F1 to niekoniecznie twoja najmocniejsza dziedzina. Jako osoba, która mocno sztuki walki trenowała i uprawiała, to Ali nie byłby w top5, ale tutaj są inne kryteria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 9 minut temu, Reikai napisał: Ja mam osobiście w F1 kogo innego na goata, ale często jeździł taczka więc 20 lat primu nie zrobi na nikim wrażenia:] Na mnie robi bo też go tak rozpatruję. Do tego skill potwierdzony również poza torami F1. I wbrew pozorom sporo osób ma go za najlepszego w XXI wieku pod względem umiejętności ale jak napisałeś - tutaj u casuali by nie przeszedł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 5 minut temu, RappaR napisał: Jako osoba, która mocno sztuki walki trenowała i uprawiała, to Ali nie byłby w top5, ale tutaj są inne kryteria Pytanie jakie są tu kryteria? Bo tak naprawdę dla każdej kategorii można przyjąć inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 (edytowane) 4 minuty temu, P_M napisał: Pytanie jakie są tu kryteria? Bo tak naprawdę dla każdej kategorii można przyjąć inne. w tej zabawie bedzir 18+ roznych kryteriow dla kazdej kategorii grunt to trafic w gusta albo dobrzr reklamowac Edytowane 2 Kwietnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 3 minuty temu, P_M napisał: Pytanie jakie są tu kryteria? Bo tak naprawdę dla każdej kategorii można przyjąć inne. Może mój goat przetrwa do drugiej rundy to go wezmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: w tej zabawie bedzir 18+ roznych kryteriow dla kazdej kategorii grunt to trafic w gusta albo dobrzr reklamowac W Twoim przypadku milczenie jest złotem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał: Może mój goat przetrwa do drugiej rundy to go wezmę Fejdolas z Koryntu?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 6 minut temu, RappaR napisał: Jako osoba, która mocno sztuki walki trenowała i uprawiała, to Ali nie byłby w top5, ale tutaj są inne kryteria Dobra teraz widzę z kontekstu, że to była ironia a nie twoje zdanie. Scollowałem z grubsza temat i dopiero przy tym się zatrzymałem bo to właśnie taka stereotypowa ocena MSC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 9 minut temu, vero1897 napisał: Na mnie robi bo też go tak rozpatruję. Do tego skill potwierdzony również poza torami F1. I wbrew pozorom sporo osób ma go za najlepszego w XXI wieku pod względem umiejętności ale jak napisałeś - tutaj u casuali by nie przeszedł... Tylko dlaczego jeździł tymi taczkami tak długo? Naprawdę tylu szefów mocnych zespołów nie chciało walczyć o tytułu z nim w składzie? To że jest sympatyczny i lubiany nie czyni z niego GOAT-a . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi