RappaR Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Za dużo kategorii, ja out, nie chce mi się bawić przy wybieraniu i oceny samej wiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 1 minutę temu, RappaR napisał: Za dużo kategorii, ja out, nie chce mi się bawić przy wybieraniu i oceny samej wiki No jak zrobimy dwa razy mniej kategorii niż uczestników to chyba zostajesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 3 minuty temu, RappaR napisał: Za dużo kategorii, ja out, nie chce mi się bawić przy wybieraniu i oceny samej wiki Piłka nożna, koszykówka, tenis, lekkoatletyka, siatkówka, sporty walki i sporty motorowe. To sa pewne kategorie na ten moment. Pewnie dodamy najladniejsza sportsmenke i jakies inne/sporty zimowe czy cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 1 minutę temu, fluber napisał: No jak zrobimy dwa razy mniej kategorii niż uczestników to chyba zostajesz? To wtedy tak, ale to 8, a nie jak były już pomysły na osobę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 (edytowane) Dobra, to ja proponuje dobrac jednego uczestnika i do tej listy-> Piłka nożna, koszykówka, tenis, lekkoatletyka, siatkówka, sporty walki i sporty motorowe. Wybrac jeszcze jedna i mamy ideolo jak dla mnie. Edytowane 31 Marca 2023 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 (edytowane) A może by rozbić tą koszykówkę na podkategorie typu najlepszy koszykarz spoza NBA Edytowane 31 Marca 2023 przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 1 minutę temu, LAF napisał: A może by rozbić tą koszykówkę na rejony typu najlepszy koszykarz spoza NBA No wlasnie to by moglo byc ciekawe, bo troche juz tych dykusji NBAowych mielismy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 A @Koelner ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 13 minut temu, LAF napisał: A może by rozbić tą koszykówkę na podkategorie typu najlepszy koszykarz spoza NBA A reszta co sadzi? Panowie nie spierdolcie tego, tu jest szansa na jakis ultimate pick Kamila Laczynskiego xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Dla mnie brak innych sportów. Szachy itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Piłka nożna, koszykówka, tenis, lekkoatletyka, siatkówka, sporty walki i sporty motorowe. Jak dodamy jednego uczestnika i np sportsmenke to mamy 16 uczestnikow i 8 kategorii. W koszykowce dajcie znac, czy pasuje wam wybor graczy spoza NBA, zeby bylo ciekawiej. Pasuje wszystkim takie cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 ja bym nie kombinował (no i może LBJ vs MJ było 100 razy, ale będziemy mieli przynajmniej oficjalne e-nbiejowe top10) i zamiast siatkówki już lepsze te 'murican sports' wydzielone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Teraz, julekstep napisał: ja bym nie kombinował (no i może LBJ vs MJ było 100 razy, ale będziemy mieli przynajmniej oficjalne e-nbiejowe top10) To tez jest jakis argument, W sumie top16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 może @blackmagic zagra? Tak na oko to ciężko się będzie zmieścić w 8 kategoriach. Te 10 by trzeba zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 8 minut temu, LAF napisał: A @Koelner ? ja dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 20 minut temu, Reikai napisał: Piłka nożna, koszykówka, tenis, lekkoatletyka, siatkówka, sporty walki i sporty motorowe. To sa pewne kategorie na ten moment. Pewnie dodamy najladniejsza sportsmenke i jakies inne/sporty zimowe czy cos Czyli 7 kategorii w miarę pewnych + 2 dyskusyjne. Grajacych docelowo 16, więc kategorii winno być 8, aby system był sprawiedliwy. Z tych dwóch dodatkowych kategorii trzeba zrobić mix i stworzyć jedną np najpiękniejsza sportsmenka w sportach zimowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Teraz, DRK napisał: Czyli 7 kategorii w miarę pewnych + 2 dyskusyjne. Grajacych docelowo 16, więc kategorii winno być 8, aby system był sprawiedliwy. Z tych dwóch dodatkowych kategorii trzeba zrobić mix i stworzyć jedną np najpiękniejsza sportsmenka w sportach zimowych. Pewniaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 (edytowane) jak 8 kategorii tylko to ta beauty & wellness już odpuśćmy lol Edytowane 31 Marca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Teraz, julekstep napisał: jak 8 kategorii tylko to ta beauty & wellness już odpuśćmy lol To moze po prostu ''Inne'' gdzie wrzucac mozna plywakow i zmarzlikow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Teraz, Reikai napisał: To moze po prostu ''Inne'' gdzie wrzucac mozna plywakow i zmarzlikow? no przy 8 'inne' musi być ja tylko bym tam wrzucił siatę a w jej miejsce dał 'murican sports' (futbol + bejsbol + hokej + golf) i ostatecznie tak: - nożna - kosz - sporty walki - lekka - tenis - gówno-sport (motorowe) - murican sports - inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi