Pablo81 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 (edytowane) Powalczę o drugie miejsce. In. Ale musi być hokej - w końcu ma tutaj swoje podforum. Edytowane 31 Marca 2023 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 ja odpadam, bo nadganiam robote, zrehabilituje poprzednia wtope w nastepnej edycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 1 minutę temu, P_M napisał: Pierdolisz, ja z fluberem na pewno na luzaku wymieniamy top 10 rankingu na teraz + kilku ostatnich mistrzów świata Wybacz. W takim razie poprawiam na 90%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Powalczę o drugie miejsce. In. Ale musi być hokej - w końcu ma tutaj swoje podforum. Jak pójdziemy tym tropem to futbol amerykański i szachy też tu wejdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Teraz, fluber napisał: Jak pójdziemy tym tropem to futbol amerykański i szachy też tu wejdą No nie Hokej ma swoje podforum na glownej z tematami w środku. Futbol amerykański i szachy mają jedynie swoje tematy w dziale inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Ogólnie to musi być tyle samo dyscyplin ile uczestników aby każdy miał w jednej pole position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Ja też chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Zgłaszam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 14 minut temu, LAF napisał: Ogólnie to musi być tyle samo dyscyplin ile uczestników aby każdy miał w jednej pole position To nie działa, co już wiemy po poprzednim atfie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 12 minut temu, P_M napisał: To nie działa, co już wiemy po poprzednim atfie xD Ale żeby było sprawiedliwie to musi tak być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 (edytowane) @Reikaizakladam że wszyscy się godzą na: Piłka nożna, koszykówka, tenis, lekkoatletyka, siatkówka, sporty walki i sporty motorowe. To jest 7 pewniaków. Żeby kategorii było tyle ile uczestników to trzeba rozważyć kategorie: Sporty zimowe ( wszystko co ma miejsce na zimowych igrzyskach w tym hokej) Amerykańskie sporty ( futbol amerykański, golf, baseball) Parasporty ( szachy, snooker, dart, bilard, poker) Najładniejsza aktywna sportsmenka Resztę bym wrzucił do kategorii inne ( np. Pływanie, ręczna, skoki przez konia) Dałoby to 12 kategorii na 12 uczestników. Raczej trudno będzie grać na więcej. Myślę że to całkiem kompromisowy podział Edytowane 31 Marca 2023 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 uspokójcie się z tą siatkówką, do innych to badziewie xD 10 minut temu, fluber napisał: Najładniejsza aktywna sportsmenka po co aktywna? jak atf to atf ja chcę widzieć te ślicznotki z NRD! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Teraz, julekstep napisał: uspokójcie się z tą siatkówką, do innych to badziewie xD Mamy już chyba 15 zgłoszeń więc trzeba będzie zrobić podział na płeć w jakichs kategoriach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Teraz, fluber napisał: Mamy już chyba 15 zgłoszeń więc trzeba będzie zrobić podział na płeć w jakichs kategoriach nie no już na siłę nie ma co dorabiać liczby kategorii do liczby graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 7 minut temu, fluber napisał: @Reikaizakladam że wszyscy się godzą na: Piłka nożna, koszykówka, tenis, lekkoatletyka, siatkówka, sporty walki i sporty motorowe. To jest 7 pewniaków. Żeby kategorii było tyle ile uczestników to trzeba rozważyć kategorie: Sporty zimowe ( wszystko co ma miejsce na zimowych igrzyskach w tym hokej) Amerykańskie sporty ( futbol amerykański, golf, baseball) Parasporty ( szachy, snooker, dart, bilard, poker) Najładniejsza aktywna sportsmenka Resztę bym wrzucił do kategorii inne ( np. Pływanie, ręczna, skoki przez konia) Dałoby to 12 kategorii na 12 uczestników. Raczej trudno będzie grać na więcej. Myślę że to całkiem kompromisowy podział To już podział Julka lepszy. siatkę połączyć z ręczną Bez sensu, żeby łączyć hokej ze sportami zimowymi indywidualnymi (to jakbyś np. połączył piłkę nożną z lekkoatletyką xd). To już lepiej dać do amerykańskich (golf out przy okazji), choć jestem zdania jak Pablo wyżej i wolałbym sam hokej, ale w drodze kompromisu można pójść drogą Julka. Parasporty? Dajmy spokój. Pływanie łączyć z ręczną itd.? No nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 7 minut temu, julekstep napisał: po co aktywna? jak atf to atf ja chcę widzieć te ślicznotki z NRD! Jarmila kratochvilova dotrzymywała im kroku. 5 minut temu, Braveheart22 napisał: To już podział Julka lepszy. siatkę połączyć z ręczną Bez sensu, żeby łączyć hokej ze sportami zimowymi indywidualnymi (to jakbyś np. połączył piłkę nożną z lekkoatletyką xd). To już lepiej dać do amerykańskich (golf out przy okazji), choć jestem zdania jak Pablo wyżej i wolałbym sam hokej, ale w drodze kompromisu można pójść drogą Julka. Parasporty? Dajmy spokój. Pływanie łączyć z ręczną itd.? No nie... To w takim wypadku liczba kategorii powinna być o połowę mniejsza niż liczba uczestników. Przy drafcie abba to dalej ma sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 2 minuty temu, fluber napisał: Jarmila kratochvilova dotrzymywała im kroku. fajna fajna! w typie @Reikai powinna byc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 8 minut temu, fluber napisał: To w takim wypadku liczba kategorii powinna być o połowę mniejsza niż liczba uczestników. Przy drafcie abba to dalej ma sens. Dlatego najpierw na spokojnie zbierzmy listę uczestników, a potem się dogra szczegóły, jeśli chodzi o podział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 31 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 (edytowane) 1. Reikai 2. @BMF 3. @fluber 4. @LAF 5. @julekstep 6. @DRK 7. @RappaR 8. @MarcusCamby 9. @Sewer 10. @Braveheart22 11. @P_M 12. @Sylvinho. 13. @Pablo81 14. @jack 15. @Qcin_69 Proponuje zebrac jeszcze jednego uczestnika i zrobic 8 kategorii, bo inaczej bedzie rzeznia za chwile. Ewentualnie 5 uczestnikow jeszcze i zrobic 20 uczestnikow i 10 kategorii. Edytowane 31 Marca 2023 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi