kcp78 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Ale c***owa decyzyjność u miśków ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Co ten Butler dziś w nocy odwalił?! Butler’s hot streak started early by scoring 20 straight points in the first quarter, finishing with 22 tin the period. He then scored 21 over the final seven minutes of the game WOW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 To jak MEM oddało zwycięstwo w końcówce 4kw to powinno się w książkach szkoleniowych opisać. Myślałem, że w tym sezonie to tylko Sota tak potrafi, ale.widac, że są inni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 3-1 !!! morant to jednak liability Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 LeBron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Brooks w tym wjeździe Lebrona na dogrywkę odbił do rogu jak uczniak, co typ został wyjaśniony w 3 dni to piękna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 (edytowane) 46 minut temu, kcp78 napisał: Morant wolał wjebać się w Jamesa, miast podać koledze. Hero Mode na pełnej kurwie ... ... Brawo, Ja! Chcesz, to potrafisz! Wzorowe transition offense!...dogryweczka... Ta akcja na 2.5 minuty do końca, gdzie szli z Tillmanem 2 na 1 to tragedia. Zamiast easy 2 pts faul w ataku. Potem jeszcze Morant chyba w dogrywce wkozlowal sobie piłkę w nogi i przejął AD i chyba skończyl layupem, kolejne 2 punkty, nie mówiąc o niecelnych rzutach w dogrywce. Morant załatwił Miskom mecz. Edytowane 25 Kwietnia 2023 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Ogolnie Lebron mimo niewielu punktow udzwignal kolejny mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 15 minut temu, dannygd napisał: To jak MEM oddało zwycięstwo w końcówce 4kw to powinno się w książkach szkoleniowych opisać. Myślałem, że w tym sezonie to tylko Sota tak potrafi, ale.widac, że są inni bucks pozdrawiaja!... 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: Brooks w tym wjeździe Lebrona na dogrywkę odbił do rogu jak uczniak, co typ został wyjaśniony w 3 dni to piękna sprawa. bez przesady. typ, i owszem, jest nieco arogancki, ale w niczym nie zmienia to faktu, ze juz dzis jest jednym z najlepszych 'plastrow' w lidze, a, zwazywszy na wiek, powinien byc jeszcze lepszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 11 minut temu, kcp78 napisał: bez przesady. typ, i owszem, jest nieco arogancki, ale w niczym nie zmienia to faktu, ze juz dzis jest jednym z najlepszych 'plastrow' w lidze, a, zwazywszy na wiek, powinien byc jeszcze lepszy... to super, szkoda, że w decydującym momencie nie dał rady, powinien zrobić wszystko by przynajmniej wysłać LBJa na linie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 On ma 27 lat i z roku na rok spada mu produkcja, raczej szansa na jakakolwiek poprawe jest marna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: to super, szkoda, że w decydującym momencie nie dał rady, powinien zrobić wszystko by przynajmniej wysłać LBJa na linie zycie... 2 minuty temu, Reikai napisał: On ma 27 lat i z roku na rok spada mu produkcja, raczej szansa na jakakolwiek poprawe jest marna. jestes mu nieprzychylny, dlatego tak piszesz. obiektywnie, to on wchodzi w swoj prime... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 2 minuty temu, kcp78 napisał: jestes mu nieprzychylny, dlatego tak piszesz. obiektywnie, to on wchodzi w swoj prime... Nah, raczej mam wylane na niego, ani mnie nie grzeje, ani mnie nie ziebi. Ale ewidentnie z roku na rok wyglada gorzej statystycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Teraz, Reikai napisał: Nah, raczej mam wylane na niego, ani mnie nie grzeje, ani mnie nie ziebi. Ale ewidentnie z roku na rok wyglada gorzej statystycznie. czas pokaze. jakas historie kontuzji niestety ma. z 2 strony, nigdy nie gral 'duzych' minut, wiec nie powinien byc wyeksploatowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 33 minuty temu, LAF napisał: Przecież pisałem już dawno , że z Morantem Memphis daleko nie zajadą. A jak tam Malik Beasley? Przebije 30% za trzy w serii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuseppe Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Aj Edwards, szkoda, że nie wpadło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 (edytowane) 8 minut temu, LAF napisał: W końcu KD daje tą jakość Ale to znów Booker show! Ile bym dał by DA miał waleczność Okogie albo Zubaca, ale byśmy mieli wymiatacza. Edytowane 26 Kwietnia 2023 przez Qbajag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Naprawdę podziwiam Clippers za walkę. Szkoda tej trzeciej kwarty ale jeszcze podjęli rękawice. Suns w następnej rundzie będą mieć bardzo gorąco. Grają z kalekami i emerytami a nie potrafią dowieźć tego do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi