vero1897 Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 4 godziny temu, tankathon napisał: A jakie 3 ekipy masz na myśli? Poważnie pytam. Każdy z grupy Lakers, Heat i Clippers,ppp które wygrały po kolei swoje wczorajsze mecze był przed serią traktowany przez buki jako mniejszy bądź większy underdog i to oczywiście miałem na myśli. To czy Lakers nimi faktycznie są - bo do nich napewno pijesz, to już kwestia własnej interpretacja ale mimo wszystko tak wyceniono ich szanse na tym rynku. Sam widziałem tu raczej 50/50 na starcie serii ale jednak w typerze i nie tylko dałem na Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Go Bridges go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maruda99 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Póki co Cam Johnson jest nie do zatrzymania a Embiid wyłączony w ataku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 nie oglądałem i tak patrze na staty, co jest Embidziemu? Teraz, Maruda99 napisał: Póki co Cam Johnson jest nie do zatrzymania a Embiid wyłączony w ataku Claxton? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maruda99 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: nie oglądałem i tak patrze na staty, co jest Embidziemu? Podwajany ciągle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Teraz, Maruda99 napisał: Podwajany ciągle jak to przecież człowiek skała co brał trzech na bara i kończył im kariery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maruda99 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Ten small ball Nets wygląda bardzo przyjemnie a w Sixers nie bardzo kto ma punktować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 w Nets chyba też nie za bardzo, trochę mała ta przewaga w perspektywie drugiej połowy ja pi****le, jeden sędzia gwiżdze piłkę dla Nets, stojąc przy samej akcji, gracze Sixers rzucają się na niego z pretensjami, a ten błagalnym wzrokiem patrzy na innego sędziego w rogu, który nie miał prawa tego widzieć nawet poważna liga milionerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maruda99 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: w Nets chyba też nie za bardzo, trochę mała ta przewaga w perspektywie drugiej połowy ja pi****le, jeden sędzia gwiżdze piłkę dla Nets, stojąc przy samej akcji, gracze Sixers rzucają się na niego z pretensjami, a ten błagalnym wzrokiem patrzy na innego sędziego w rogu, który nie miał prawa tego widzieć nawet poważna liga milionerów Gdyby Nets trafiali te rzuty z dystansu co mieli spokojnie by prowadzili +10. Zdecydowanie grają lepiej a Doc znowu nie wie co się dzieje z jego zespołem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Teraz, Maruda99 napisał: Gdyby Nets trafiali te rzuty z dystansu co mieli spokojnie by prowadzili +10. Zdecydowanie grają lepiej a Doc znowu nie wie co się dzieje z jego zespołem. na twitterku już wieszają Doca obok Hardena, także nie bój nic Joel, MVPitty już do Ciebie jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maruda99 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: na twitterku już wieszają Doca obok Hardena, także nie bój nic Joel, MVPitty już do Ciebie jedzie Harden jest beznadziejny oprócz paru podań nic nie trafia i narobił strat. Sixers w tym meczu z dystansu nic nie trafia zobaczymy co się stanie po przerwie. Nets niech więcej grają ta piątka z Roycem zamiast Claxtona bo to wyglądało wyśmienicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 ide spać, oby się udało, miłego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Ale smiesznie to wygląda Kerr w panice Draymond to samo rzuca jakieś podania w kolana albo loby w tablice To samo Curry Nachy osrane konkret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maruda99 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Godzinę temu, Kubbas napisał: Ale smiesznie to wygląda Kerr w panice Draymond to samo rzuca jakieś podania w kolana albo loby w tablice To samo Curry Nachy osrane konkret Świetnie wygląda Kings oni konsekwentnie ciągle grają to samo a w obronie pozamykali GSW. Za tą grę to brawa dla Trenera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Green odwalił Greena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Tecu napisał: Green odwalił Greena. Ja tak mocno nie trawię tego gościa. Głównie przez niego nigdy nie byłem w stanie GSW kibicować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maruda99 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Tecu napisał: Green odwalił Greena. Jeszcze się wydarł na Wigginsa jak chyba dobrze widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Co zrobił bo w kiblu byłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Koelner napisał: Co zrobił bo w kiblu byłem? Sabonis upadł na parkiet i złapał Greena za nogę, Green się odwinął i z całej siły nadepnął na Sabonisa brzuch po czym jeszcze kłócił się z kibicami Sacramento i ich podburzał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Debil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi