MarcusCamby Opublikowano 12 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 17 minut temu, Kubbas napisał: kto oglada upadek Knicksow? Oglądam i stawiam, że Knicks odwrócą tą serie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 Teraz, MarcusCamby napisał: Oglądam i stawiam, że Knicks odwrócą tą serie to powinien być przynajmniej zacięty mecz, stawiam, że Heat znowu przyceglo za 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 12 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: nie ma szans, przez oglądanie Nuggets po nocach tylko na zdrowiu podupadłem, teraz elegancko sobie wstaje 6-8 i oglądam jak na żywo yup, nie polecam siedzenia po nocach robie nocki niby fajnie bo mam z 3 godziny w nocy na ogladanie na zywo, ale zdrowotnie nie idzie tego ogarnac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 13 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Najgorzej jak nad ranem nie nadrobisz i pół dnia unikasz internetu by nie trafić na spoiler. Knicks spróbuję ale Lakers dziś nie ma szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 (edytowane) 9 minut temu, vero1897 napisał: Najgorzej jak nad ranem nie nadrobisz i pół dnia unikasz internetu by nie trafić na spoiler. Knicks spróbuję ale Lakers dziś nie ma szans. ja tak WCF w bańce oglądałem, wracałem o 15 z robo i darłem ryja jakbym na żywo oglądał, piękne wspomnienia w sensie serię z LAC, na WCF się trochę inaczej darłem wszyscy w szoku? wróciła intensywność z serii z Cavs, kto by pomyślał Edytowane 13 Maja 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 13 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 o ja sobie na timeoucie odpalilem cos na yt a tu plus 7 knickerbokers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 1 minutę temu, Kubbas napisał: o ja sobie na timeoucie odpalilem cos na yt a tu plus 7 knickerbokers Tam już było +14, ale floor general Lowry dał sygnał do ataku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 jak zobaczyłem ten lineup to przeczuwałem, że zaraz stracą to prowadzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 13 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Co każdą minute gdy na boisku nie ma Brunsona gdzie tam na świecie umiera mała panda... i szanse Knicks na korzystny wynik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Tracę optymizm Przy problemach z faulami Barretta, Brunson zostaje sam w ataku, bo niestety Randle bez zmian, a z Robinsona w ataku nie ma żadnego pożytku. W sumie w obronie też niewiele, kolejny co po fajnym RS w poważnym graniu wrócił na poziome McGee tej ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 13 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 10 minut temu, MarcusCamby napisał: Tracę optymizm Przy problemach z faulami Barretta, Brunson zostaje sam w ataku, bo niestety Randle bez zmian, a z Robinsona w ataku nie ma żadnego pożytku. W sumie w obronie też niewiele, kolejny co po fajnym RS w poważnym graniu wrócił na poziome McGee tej ligi. +1 ide spac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 13 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 FT dziś Nix ładnie siedzą to niech idą na linie ile się da. Atak tragiczny Brunson klepie i próbuje coś wyczarować co jednak kończy się najczęściej contestowanym rzutem w ostatnich sekundach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 13 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Pokerowa zagrywka Hama. Wiggins również zagra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 13 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 ten Toppin jak teraz kryl Butlera ja pi****le jakie on ma warunki wyglada jak pajak miami zamknelo chyba temat na lp juz pany z L:A sie rozgrzewaja chyba najwiekszy mecz od g5 z Suns? co AD wyszedl kontuzjowany i sie rozjebal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 13 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 NYK wydymani przy tym no callu na Brunsonie jak wchodzil na kosz z 1min do konca Szkoda ze Brunson nie chcial zostac bohaterem, za bardzo team first!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 13 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 raczej musi jak Randle nie umie grac w kosza 3/14 do tego kalectwo w koncowce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 13 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 (edytowane) NYK maja legitnego go2guya i gwiazde na lata. Trzeba tylko wypierdolic tego bezmozga Randlea Barrett tez legitny mecz 1/10 yo Edytowane 13 Maja 2023 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 13 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 jazda panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 13 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Póki co Lakers cały czas po myśli @Vangrają, co zdaje egzamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 13 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Kerr krzyczy caly czas zeby grac picki na AD a Lebroin z AD preswitc***a je, juz raz sie pogubili w poprzednim meczu tez kilka razy stad ten layup paytona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi