ignazz Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 8 minut temu, MA23 napisał: Ja kibicuje Celtom:D W zeszłych PO Butler był najlepszym zawodnikiem serii. Teraz pewnie też by był. Jak dla mnie liderem Celtów jest Brown/Smart. W mediach. Na parkiecie JT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Tam w tych Knicksach znajdzie się jeden odważny by powiedzieć Randlowi że jest c***owy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 50 minut temu, rw30 napisał: nie oglądam ale Heat widzę majo 38% FGs & 25% za 3, i w połowie 3 kwarty prowadzo 18pkt? ostro oj to tylko Mitch przypomniał sobie sielskie czasy bycia bezmózgiem, nic nadzwyczajnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 (edytowane) 49 minut temu, MA23 napisał: Drużyna z 8 seedem ma szansę bić się o finały NBA ... Niczym jak w 2K Heat to team z top4 Wschodu. 8 seedem nie kierowałbym się tutaj. Oni cały sezon grali wąskim składem i celem było po prostu doczłapanie się do playoffs we względnym zdrowiu co nawiasem mówiąc i patrząc po grze Lowrego im się udało. Stara poczciwa błotna koszykówka.. Edytowane 6 Maja 2023 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Prócz Randla, którego popisy chyba lepiej już przemilczeć to mnie jeszcze mocno zawodzi w tych PO Quickley. W RS miał te swoje momenty - choćby ten najbardziej dla mnie pamiętny przeciwko Celtom w Garden a tutaj gość właściwie nie istnieje. Dalej Obi Toppin - to był zawsze dla mnie bardziej atleta niż koszykarz i teraz tylko to potwierdza i tutaj akurat zaskoczony tym co gra nie jestem. Już w momencie draftu był to dla mnie zmarnowany dość wysoki pick. Opowieści o tym jak się rozwinął w tym sezonie zostały brutalnie zweryfikowane. Do tego RJ po tym jak zagrał 2 solidne spotkania to wygląda jakby to miało być już wszystko co dobre ma do zaoferowania ze swojej strony bo dzisiaj facet wrócił do bycia co najwyżej przeciętniakiem a i to ocena na wyrost. Mało optymizmu przed G4 ze strony NY ale może jakiś dzień konia za 3pts ich uratuje. Dzisiaj strasznie ceglili w tym aspekcie, pierwsza trafiona trójka gdzieś po kwadransie gry. 18 minut temu, Alonzo napisał: Heat to team z top4 Wschodu. 8 seedem nie kierowałbym się tutaj. Tu raczej chodzi o samą formalność. To, że Heat w RS byli underachiverami jest dość oczywiste. Zresztą on pisał, że Jimmy to topka liderów więc raczej ich wartość sportową i nie tylko docenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 (edytowane) Ciężko idzie Lakersom... AD nie może się wstrzelić, Lebron jeszcze bez próby rzutu z gry i tylko Russell i jego fenomenalny początek trzyma ich w grze. Za Browna Jr. dzisiaj Walker na boisku - trzymam kciuki by trafiał. Nie wiem, ale wypadaloby aby Lebron się trochę uaktywnił strzelecko, bo te jego punkty są bardzo potrzebne, a szukanie graczy na obwodzie nie zdaje egzaminu. Te minuty z Ruim i nim jako frontem chyba też nie są dobrym pomysłem, bo jest problem ze zbiórką, nawet gdy GSW pudłują. Edytowane 7 Maja 2023 przez Geronimo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Lebron się obraził czy jak? skoro AD nie jest agresywny to pi****le ja też nie będę? Lakers znowu grają głupio, nie atakują pomalowanego tylko walą z dystansu, tak się nie wygra z Warriors nawet jak będą momentu kiedy coś zacznie wpadac. No i Ham wrócił do piątki z 3 guardami + Rui i Lebron pod koszem i o dziwo Warriors zbierają i punktują z pomalowanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Wreszcie trochę AD dominatora w defensywie. Russell jest momentami wkurwiający, ale jednak na najważniejsze mecze się póki co stawia. Dzisiaj gra fenomenalnie. Greeny nałapały techników pokrzykując z ławki Idzie ciężko, atak ciągle kuleje, ale lepsza defensywa w drugiej kwarcie pozwoliła na zejście do przerwy z dwucyfrową przewagą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 D. Green 4 faul na początku 3 kwarty. Wypadałoby próbować wymuszać na nim kolejne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 7 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 AD wplywa na wszystko w obronie Plus niszczymy atakując pomalowane będzie git 58 minut temu, Van napisał: Lebron się obraził czy jak? skoro AD nie jest agresywny to pi****le ja też nie będę? Lakers znowu grają głupio, nie atakują pomalowanego tylko walą z dystansu, tak się nie wygra z Warriors nawet jak będą momentu kiedy coś zacznie wpadac. No i Ham wrócił do piątki z 3 guardami + Rui i Lebron pod koszem i o dziwo Warriors zbierają i punktują z pomalowanego Wszystko prawda ale Wszystko się zmieniło na to co napisałeś od 2q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 3 minuty temu, Kubbas napisał: AD wplywa na wszystko w obronie Plus niszczymy atakując pomalowane będzie git Wszystko prawda ale Wszystko się zmieniło na to co napisałeś od 2q Hehe dokładnie Jak Lakers obierają za cel atakowanie pomalowanego wszystko zaczyna wyglądać jak powinno, Warriors faulują, jest więcej czasu na ustawienie obrony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Mają też trochę pecha Lakers, bo te rzuty gdzie AD czy Lebron zwykle robią 2+1 dzisiaj nie wpadają. Wreszcie Lebron się rozruszał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 7 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Ale parę minut Lebrona W D i O Masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Ja pochwalę Walkera, bo dzisiaj jak na niego gra wyjątkowo mądrze. W ataku niczego nie siłuje, a w obronie po cichu robi swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 7 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Dobrze ze Ham się nie boi takich ruchów Lonnie zasłużył na minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Super się ich tak grających ogląda i fakt Ham wyciągający Walkera w miejsce Browna to niby drobne ale istotne posunięcie. Teraz dać początek 4q LeBronowi i Davisowi na odpoczynek ale jak tylko Warriors bez odpowiedzi 2 razy punktują brać czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Lakers chyba pierwszy raz w tej serii mają więcej trafionych trójek w meczu aniżeli GSW. Oby tak dalej. Tutaj trzeba ewidentnie spowalniać jak się da grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Harrison numerem na koszulce, ściągaczami i trochę wyglądem przywołuje złe wspomnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 AD - 33 minuty, Lebron - 32, Russell - 29. Zagrali tak dobrze w obronie, że w 4 kwarcie mogą już odpoczywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 5 godzin temu, Van napisał: Harrison numerem na koszulce, ściągaczami i trochę wyglądem przywołuje złe wspomnienia sposobem poruszania również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi