agresywnychomik Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Nie da się wygrać meczu mając 17% za trzy ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Troche to wyglada jak wczorajszy mecz. Jedna druzyna walczy na poczatku a potem juz brak argumentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Też chciałem to napisać, że bez 3 to się meczu nie wygra. Chyba za bardzo wkręcili się w te lata 90. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 No i c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Nie no bez żartów z tym urazami ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 High anlke sprain? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 O kogo chodzi? Jakie tłumoki z Knicksów. Przypilnować pomalowanego i ich nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 4 minuty temu, ptak napisał: O kogo chodzi? Jakie tłumoki z Knicksów. Przypilnować pomalowanego i ich nie ma. Butlera, idź sie odlać jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Butler chyba ostro połamany, nie wygląda to dobrze, w sumie jest na boisku zeby byc. Za to Lowry zmartwychwstał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Przyznam że nie wiem co mnie bardziej zaskoczyło w tym meczu, brak Julka, 20%NYK za 3 czy Lowry robiący różnicę? Nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 No Butler grając teraz może się załatwić na kolejne mecze, oby nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 3 minuty temu, agresywnychomik napisał: Butlera, idź sie odlać jeszcze raz No tak myślałem, że chodzi o ten wjazd w nogi, ale wydawało mi się, że jednak stał na boisku. Dlatego zadałem takie pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 W sumie bez zaskoczenia lepsza drużyna wygrała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Lowry 4 blk, podglądał Davisa czy jak? M. Robinson ma kontuzję? bo ruszał się gorzej od Butlera z jedną nogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Scott Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 (edytowane) Czy tylko ja mam transmisje z jakiejś dziwnej kamery, co zoomuje, oddala i jest w ciągłym niestabilnym ruchu? —————— Nevermind, na innych strimach jest ok Edytowane 30 Kwietnia 2023 przez Peter Scott Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Dziwnie kibicować Warriors w PO. Ja się przerzuciłem na stream. Strims top - jakby ktoś miał jakieś problemy z League Pass... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 no ja mam w afryce totalne problemy z LP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 (edytowane) No to teraz danie główne, niby wszystko za Sacto mecz u siebie młodsze nogi fatalne gsw na wyjazdach ale czuję że Curry da show Edytowane 30 Kwietnia 2023 przez Stryder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 8 minut temu, Peter Scott napisał: Czy tylko ja mam transmisje z jakiejś dziwnej kamery, co zoomuje, oddala i jest w ciągłym niestabilnym ruchu? —————— Nevermind, na innych strimach jest ok To jedna z opcji LP i dziwnie się to ogląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Szoł to daje litewski lamus. Lubię go więc niech się ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi