Reikai Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 W poprzednim meczu każdy inny grajek w tym ostatnim posiadaniu tez by dostał faul za to że usiadł na sabonisie ze było grane 4 na 4 8 minut temu, Koelner napisał: Debil O k****, jak chlop nie dostanie zawieszenia to będzie skandal w c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 .. ale Fox jest clutch! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 11 minut temu, Koelner napisał: Debil Na tym filmiku nie jest pokazane jak był dumny z siebie i jeszcze podburzał kibiców potem. Pięknie rozegrali tę końcówkę. GSW pudłują trójki a Mitchell na spokojnie trójeczka dla Sancto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Piękna historia 🥹 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 (edytowane) Dzisiaj przebudziłem się na oststnie 5 min Ja tego nie moge oglądać tętno mam w 4zonie. Nigdy Curry nie miał 0:2. Edytowane 18 Kwietnia 2023 przez Robaq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Jak ktoś ma mieć w dupie to 0:2 w perspektywie dwóch meczów u siebie to właśnie GSW którzy wychodzili już z niejednego gówna w PO. Ale najwazniejsze pytanie brzmi co z Draymondem, mam nadzieję że go w końcu dojadą jakimś konkretnym zawieszeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 (edytowane) Tutaj interakcja z kibicami W pomeczowym wywiadzie 0 skruchy greena. Sytuację z kibicami nazwał ze to był fun... Także tak Edytowane 18 Kwietnia 2023 przez Robaq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Za taką akcję powinni go wyjebać na całą serię. Tylko teraz pytanie czy to by było osłabienie czy wzmocnienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Nie no jak zawiesza Greena na 2 mecze to jest po serii.Obrona GSW, która i tak nie jest najlepsza beż niego nie istnieje. Zawieszenie mu się należy ale mam nadzieję, że tego nie zrobią dla dobra serii bo fajnie się to ogląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Przeciez chlop mogl spowodowac tym drugi Malace, wystarczy ze ktos by czyms rzucil w niego, a ten rzucil sie w trybuny. Niesamowity kretyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Golden trafiło najgorszej jak mogli. Kings są dobrzy w ataku i nie boją sie ofensywnej gry GSW. W dodatku co Green odwalił. Pewnie większość najchętniej wyjeb... by go z klubu ale jak widać kubice kupieni a bez niego obrona leży. Jeżeli będzie zawieszenie to ciekawe lato w Golden State Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 56 minut temu, Reikai napisał: Przeciez chlop mogl spowodowac tym drugi Malace, wystarczy ze ktos by czyms rzucil w niego, a ten rzucil sie w trybuny. Niesamowity kretyn. Przypomnę, że przezorną liga karała zawieszeniami za wyjście grajków z ławki w teren boiskowej zadymy by nie eskalować i nie podburzać trybun. No Panie, Łysy, to jak teraz będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Mam nadzieję, że Sancto ich 4:0 powiezie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 5 godzin temu, Stryder napisał: Nie no jak zawiesza Greena na 2 mecze to jest po serii.Obrona GSW, która i tak nie jest najlepsza beż niego nie istnieje. Zawieszenie mu się należy ale mam nadzieję, że tego nie zrobią dla dobra serii bo fajnie się to ogląda. Musza to zrobić przynajmniej na 1 mecz bo jak nie wyjdzie obłuda, nierówne traktowanie i koniunkturalność ligi. Gdyby tak z kibicami nie pogrywał to może dostałby tylko kare finansową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 23 minuty temu, marceli73 napisał: Musza to zrobić przynajmniej na 1 mecz bo jak nie wyjdzie obłuda, nierówne traktowanie i koniunkturalność ligi. Gdyby tak z kibicami nie pogrywał to może dostałby tylko kare finansową. no nie, to był paskudny faul mimo wszystko. Akcja z kibicami też dziwna, ale za sam faul należy się 1 game suspension minimum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Brunson co napierdala to nie mam pytan! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Garland to co zrobił w obronie Clinic Ale Garland może z Brunsonem jechać 1na1 tylko jebac te kickouty do Osmanów tego świata, musi iść do dziury jak go mija i kończyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 4 minuty temu, Kubbas napisał: Garland to co zrobił w obronie Clinic Ale Garland może z Brunsonem jechać 1na1 tylko jebac te kickouty do Osmanów tego świata, musi iść do dziury jak go mija i kończyć Mobley troche laduja w c***a ale on nie moze skonczyc nawet jakby jego zycie od tego zalezalo NYK chyba postawilo sobie za punkt honoru zadnych dunks by cavs’ bigs, cena nie gra roli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 3 minuty temu, memento1984 napisał: Mobley troche laduja w c***a ale on nie moze skonczyc nawet jakby jego zycie od tego zalezalo NYK chyba postawilo sobie za punkt honoru zadnych dunks by cavs’ bigs, cena nie gra roli Niesamowite co Garland robi Właśnie miałem Ci pisać żebyś mi powiedział czy Allen z Mobleyem cała serie mają zamiar grać cardio minuty? Mobley jak teraz w końcu zrobił wsada to chyba sam był zdziwiony Garland zmienił dynamike meczu mogłoby już być po meczu bez tego To że Cavs za darmo puścili Lovea z taką lawka to kryminal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Allen nagroda fair-play roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi