Reikai Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Okrutnie wygląda to rozcięcie Browna, nie ma opcji zeby mu to do końca Po nie przeszkadzało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 u mnie padlo wszedzie - komorka, tv, komp wczesniej jak padalo to bylo dostepne np. na komorce, a teraz wielki chu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Ja oglądam na c+, ale sprawdziłem na telefonie wlasnie i mi wszystko działa w LP. Wcześniej obejrzałem cały mecz Phila-Nets na tablecie i również wszystko bez zarzutu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Jeśli Hox z Youngiem na czele weszli do PO po to, żeby grać takie gunwo, to zaczynam żałować tej wygranej z Heat. Nie da się na to paczeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 No i sie w pizdu atlanta rozpadla? Teraz, karpik napisał: Jeśli Hox z Youngiem na czele weszli do PO po to, żeby grać takie gunwo, to zaczynam żałować tej wygranej z Heat. Nie da się na to paczeć. To samo bylo rok temu kosztem Cavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) 6 minut temu, karpik napisał: Jeśli Hox z Youngiem na czele weszli do PO po to, żeby grać takie gunwo, to zaczynam żałować tej wygranej z Heat. Nie da się na to paczeć. Jak najbardziej da Ale fakt, ta runda zapowiada się jak sparing Tylko Celtics mają problem ze zbiórkami. Bo obrona jest tak agresywna, że Hawks ma problem oddać normalny rzut Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Taktyka Bostonu w defensywie to bronienie screenów under i zachęta do rzutów. Póki co mocne 1-15 za 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Jak oni nie potrafią wykorzystać momentium po wygranej z Heat i postraszyć Celtów, którzy chwilę już od gry odpoczywali to ja im nie wróżę nic więcej niż wyrwanie jakiegoś honorowego meczu przy 0-3 czy coś w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin0 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 pozostaje czekać na mecz wieczoru GSW@SAC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Domin0 napisał: pozostaje czekać na mecz wieczoru GSW@SAC Chyba obejrzę. Po raz pierwszy coś gdzie nie gra Boston. Kufa ale łomot. W 4Q wejdzie Griffin, Kornet i Pritchard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Domin0 napisał: pozostaje czekać na mecz wieczoru GSW@SAC Czy ja wiem? To może być tak radosny basket, że aż momentami może być przykro patrzeć. Chociaż atmosfera na hali po tylu latach postu od Playoffs powinna być konkretna, jak na standardy NBA oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 To teraz można wpuścić rezerwy. Jest +30, zapowiada się pogrom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 16 minut temu, Domin0 napisał: pozostaje czekać na mecz wieczoru GSW@SAC no o tym mowilem piszac ze zle mecze dalej na poczatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 5 minut temu, Kubbas napisał: no o tym mowilem piszac ze zle mecze dalej na poczatek Przecież pierwszy mecz był całkiem ok, a jeszcze przed meczem w Californi mamy Cavs vs Nix, czyli najciekawszą parę na wschodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 To jest rzeź pisklaków a nie walka z jastrzębiami. Trochę przeceniłem ich możliwości w walce z Boston. Chyba będzie duży rebuild w off-season 23. Na szczęście mają co wymieniać aby tylko z głową. Para Murray Young nie klika zupełnie. Maja sporo talentu ale jakby chemii i serca brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 4 minuty temu, vero1897 napisał: Przecież pierwszy mecz był całkiem ok, a jeszcze przed meczem w Californi mamy Cavs vs Nix, czyli najciekawszą parę na wschodzie. no w miare ok ale wiadomo bylo kto wygra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Kubbas napisał: no w miare ok ale wiadomo bylo kto wygra Oj tam czasami warto obejrzeć nie tylko dla końcowego wyniku ale chociażby aby zobaczyć jak w roli gtg w PO rokuje na najbliższe lata Bridges i takie tam. Na upartego można narzekać, że i tak pewnie nas czeka ECF Celtics - Bucks. Napewno faktem jest, że zachód wydaje się być dużo bardziej otwarty i tylko Phx wyrasta przed szereg ale zdrowie ich gwiazd to wiadomo jakie jest kruche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz dopiero mi się tak czarnym humorem powiało jak zauważyłem i skojarzyłem na parkiecie Bostonu numer 6 „w trumnie” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) 7 minut temu, ignazz napisał: Teraz dopiero mi się tak czarnym humorem powiało jak zauważyłem i skojarzyłem na parkiecie Bostonu numer 6 „w trumnie” to tak jak gadałem z jednym gościem w biurze, że taki LeBron ma najwięcej punktów w historii i nie wiadomo czy GOAT czy nie a tymczasem (poniższe zawiera niski humor) Kobe wystarczy że jeszcze 2 punkty by dorzucił i z miejsca stałby się niekwestionowanym GOATem Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Boston zaraz straci przewagę Było 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi