vonBaron Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Nets nie mają drugiej opcji żeby postawić się 76ers, sam Mikal to za mało niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Harden kolejny który czyta forum widzę i się spiął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 A pamietacie, że Sixers wyrzucili swojego native goscia, którego mama pracowała w klubie do Suns za Zhaire Smitha i jakas 1 rundę? :] Jezu, teraz mi się to przypomniało, tragiczna wymiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 fajna maja zgraje broniacych gosci z rzutem to zawsze w po dziala plus 2 elitarnych ball handlerow/scorerow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Kubbas napisał: fajna maja zgraje broniacych gosci z rzutem to zawsze w po dziala plus 2 elitarnych ball handlerow/scorerow kto, Sixers? wiesz, o Harrisa to akurat się nie martw, scoutowałęm go trochę w tym roku, na jeden dobry mecz ma 3 przeciętne / nijakie / słabe, mark my words. Choć obym się mylił i był w formie na PO. Tucker to dziad, no ale łata w obronie. Już bardziej mi się ten McDaniels z ławki podoba, choć on też nie ma rzutu, ale ogólnie lepiej wygląda na tyle co go widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 spadając jeszcze przez chwilę popatrzył na kosz, ale sobie przypomniał, że w twarz dostał i dramaturgia jakby umarł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: spadając jeszcze przez chwilę popatrzył na kosz, ale sobie przypomniał, że w twarz dostał i dramaturgia jakby umarł Dokładnie to samo pomyślałem. Dlatego pewnie nie ma flagrant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Troche sie teraz nets rozpruli ale do tej pory wygladalo na dobry PO basket! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Milo się ich ogląda. Oddali jakość sportowa a mecze fajniejsze niż za czasów zblazowanych gwiazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Ciekawe czy Kyrie ogląda dawnych kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Ogląda się ich fajnie, oczywiście to jest drużyną max na 4:1 z Sixers ale na pewno trzeba obserwować ruchy latem. Za rok spada Dinnwidie, Harris, Simmons. Przedłużyć Bridgesa i budować na trio Bridges Johnson Claxton. Tylko szkoda ze z pickami bieda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Reikai napisał: Ogląda się ich fajnie, oczywiście to jest drużyną max na 4:1 z Sixers ale na pewno trzeba obserwować ruchy latem. Za rok spada Dinnwidie, Harris, Simmons. Przedłużyć Bridgesa i budować na trio Bridges Johnson Claxton. Tylko szkoda ze z pickami bieda. Dostali z Phoenix 4 1st rd, 2 2nd rd i jeden swap 1rd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Qbajag napisał: Dostali z Phoenix 4 1st rd, 2 2nd rd i jeden swap 1rd Yup, ale i oddali swoje. Wyciaganeli maxa z Duranta zdecydowanie. @Kubbas miał rację, trochę smuteczek że nie ma jakiegoś Warriors z Kings teraz, bo tu blowout, a i Celtics zaraz raczej szykuje się to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 12 minut temu, Reikai napisał: Ogląda się ich fajnie, oczywiście to jest drużyną max na 4:1 z Sixers ale na pewno trzeba obserwować ruchy latem. Za rok spada Dinnwidie, Harris, Simmons. Przedłużyć Bridgesa i budować na trio Bridges Johnson Claxton. Tylko szkoda ze z pickami bieda. harrisa to trzeba było się pozbyć w TD, gość to cień zawodnika sprzed kontuzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 ktoś mi powie jak to jest że paru gości z Polski dyskutuje właśnie o achillesie Hardena, a Doc Rivers gra nim najcięższe minuty z całego lineupu 76ers będąc +18 w 4th q? jest coś o czym nie wiem(y)? (co nie jest wykluczone biorąc pod uwagę że ja np nie oglądam meczu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Alez ten Watanabe jest c***owy. Typ przy takiej koordynacji by sie u mnie nie podniosl na 2ga polowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Dinnwidie straszny bum w tym meczu, ogolnie Nets muszą się przyszły sezon jeszcze przemęczyć(bez picku swojego niestety), a potem jest kupa miejsca w salary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 czy komus wyj... apke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Robaq napisał: czy komus wyj... apke? Tak, LP to syf i jutro im takiego maila napisze, że mam nadzieje ze ktoś się tam popłacze z powodu pracy w c***owym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 ta mi tez nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi