julekstep Opublikowano 22 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 (edytowane) 1 minutę temu, kolader napisał: A patrząc na wycenę Barnesa przez julka na pewno będzie hype na niego do usług! xD nic nie poradzisz na to że rynek młodych w tym roku jest mocno meh (nie ma takiego pewniaczka jak np Noel za rok*), więc Barnes i Middleton powinni mieć branie * JEŚLI NIKT SIĘ NIE ZŁAMIE I NIE WESPRZE IMPERIUM NUGGETS Edytowane 22 Marca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: do usług! xD nic nie poradzisz na to że rynek młodych w tym roku jest mocno meh (nie ma takiego pewniaczka jak np Noel za rok*), więc Barnes i Middleton powinni mieć branie * JEŚLI NIKT SIĘ NIE ZŁAMIE I NIE WESPRZE IMPERIUM NUGGETS Dlatego chyba trzeba odpalić łapka i przegladnac ten plik. To ta sama wersja gdzie Sabonis jest niedopracowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: podobno TMac sobie śpiewa na ławce taki szlagier: Za to życie kureskie miej do qcina pretensje tankowanie rąk nie brudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 6 minut temu, kolader napisał: Dlatego chyba trzeba odpalić łapka i przegladnac ten plik. To ta sama wersja gdzie Sabonis jest niedopracowany? jest link w temacie z draftem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 6 minut temu, kolader napisał: Dlatego chyba trzeba odpalić łapka i przegladnac ten plik. To ta sama wersja gdzie Sabonis jest niedopracowany? W temacie Draftu jest odnośnik do pobrania aktualnego pliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: jest link w temacie z draftem 3 minuty temu, SzuLcU napisał: W temacie Draftu jest odnośnik do pobrania aktualnego pliku. Wiem, widziałem pobieżne na telefonie. Oj zje***y jest ten Sabonis, mógł być lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 6 minut temu, kolader napisał: Wiem, widziałem pobieżne na telefonie. Oj zje***y jest ten Sabonis, mógł być lepszy Umywam ręce. Był dużo lepszy, ale julekstepy zrobiły z Niego pazia. 20 minut temu, julekstep napisał: * JEŚLI NIKT SIĘ NIE ZŁAMIE I NIE WESPRZE IMPERIUM NUGGETS Ja stawiam, że tak piszesz, a pierwszy się skusisz jak tylko Krzemo zrzuci cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Umywam ręce. Był dużo lepszy, ale julekstepy zrobiły z Niego pazia. nie julekstepy tylko oficjalna Jednostka ds. Balansu Simki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: nie julekstepy tylko oficjalna Jednostka ds. Balansu Simki! szacuneczek i za Bookera i za Sabonisa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: nie julekstepy tylko oficjalna Jednostka ds. Balansu Simki! Szkoda, że za ten balans odpowiada koszykarski dyletant! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 9 godzin temu, Qcin_69 napisał: tankowanie rąk nie brudzi ale dupsko boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Bracia Lopez na celowniku Hawks. Atlanta o krok od wygenerowania capspace na Braci. Tracy McGrady wezwany w trybie natychmiastowym do biura Jastrzębi. Ciekawe ile będziesz dopłacał aby pozbyć się McGrady oby się tylko nikt nie dał nabrać na jednego picka i to w dodatku na jakiegos gownopicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Hoopshype Rumors: T-Mac w Pacers w trójstronnym dealu ze Spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 1 minutę temu, Koelner napisał: Hoopshype Rumors: T-Mac w Pacers w trójstronnym dealu ze Spurs Spurs w to nie mieszaj, nie wszystko co zle to Pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 32 minuty temu, Alonzo napisał: Źródła simkowe mówią, że to jacyś wyscoutowani przez GMa Mexykanie - Jose i Carlos. Jest i fotka braci z konferencji Hawks: 40 minut temu, kuba2419 napisał: Ciekawe ile będziesz dopłacał aby pozbyć się McGrady oby się tylko nikt nie dał nabrać na jednego picka i to w dodatku na jakiegos gownopicka w Houston i Seattle panika! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 7 minut temu, julekstep napisał: w Houston i Seattle panika! Przecież ja daję Brookowi 6-letniego maxa z podwyżką 12,5%, więc jak ktoś chce sobie blokować na I rundę FA cap space to droga wolna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 (edytowane) 1 minutę temu, Alonzo napisał: Przecież ja daję Brookowi 6-letniego maxa z podwyżką 12,5%, więc jak ktoś chce sobie blokować na I rundę FA cap space to droga wolna ja mu daje 5 - letniego maxa, może się uda, a jak nie to są kolejne 4 rundy:) Edytowane 23 Marca 2023 przez piotreksuper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 @MarcusCamby w powyższych postach masz odpowiedź na swoje pytanie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Teraz, piotreksuper napisał: ja mu daje 5 maxa, może się uda. Próbować może każdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 (edytowane) 4 minuty temu, Alonzo napisał: Przecież ja daję Brookowi 6-letniego maxa z podwyżką 12,5%, więc jak ktoś chce sobie blokować na I rundę FA cap space to droga wolna pewien byly GM tez kiedys dal swojej gwiezdzie birdowego maxa a potem zrobil rage-quita! Edytowane 23 Marca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi