Qcin_69 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Julek, Komisarz na którego nie zasługujemy * *tak jak on na podium w ATF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 japa tankerzy btw. na wschodzie znowu masakra: Bulls chyba w najmocniejszym wydaniu (za rok już powinien być zjazd) -> jak uda im się jakiegoś sensownego backup kołka za min podpisać Knicks, którzy już wyglądają na contenderów a jeszcze pewnie przedłużą Rose'a... Hornets, jak utrzymają Perka to mają super ekipę (Zach tam bardzo mocno poprawia fit) Cavs z turbo core Wall-Gay-Okafor Raptors z najlepszym duetem gierki i fajnymi Iggym i Redickiem (tylko muszą dobre minima ogarnąć na FA, bo standardowo mają 0 głębi) C's, którzy ciągle mają najlepszego gracza w simce i chyba muszą się zrehabilitować Pistons, którzy jak ich campy nie zepsują to będą ciągle fajni i zostaje 1 spot o który pewnie będą się bić Pacers z Heat gdzie na zachodzie liczą się tylko mutanty z Denver i Pablo który na teraz ma c***nie z grzybnią, ale na pewno coś namiącha kurde tacy Hawks na zachodzie to już (zakładając dobre campy) pewnie bilby się o HCA a tak będą znów walczyć o lotto xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 w mojej opinii Hawks > Heat w tym sezonie już, o ile FA i campy nie popsują progresu scoutingowo-taktycznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: w mojej opinii Hawks > Heat w tym sezonie już, o ile FA i campy nie popsują progresu scoutingowo-taktycznego zawodnicy pewnie tak ale jednak jakość GMów robi różnicę xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Teraz, julekstep napisał: zawodnicy pewnie tak ale jednak jakość GMów robi różnicę xDDD Hawks maja wielu przyjaciół po ostatnim sezonie! A Pezyjaciele pomagają GOATom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Aż sprawdziłem czy jakiś nowy deal wskoczył i eMeS pozyskał Okafora. Ale to tylko Julek tradycyjnie nazwiska pomylił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Teraz, MarcusCamby napisał: Aż sprawdziłem czy jakiś nowy deal wskoczył i eMeS pozyskał Okafora. Ale to tylko Julek tradycyjnie nazwiska pomylił oj oni są podobni i mają wspólną historię (byli centrami Sonics i Spurs przy swapowaniu miast na prośbę Pabla xD) 7 minut temu, MarcusCamby napisał: Ale to tylko Julek tradycyjnie nazwiska pomylił btw -> TO TAK JAK TY PRZY GŁOSOWANIACH ATFOWYCH! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 28 minut temu, MarcusCamby napisał: Aż sprawdziłem czy jakiś nowy deal wskoczył i eMeS pozyskał Okafora. Ale to tylko Julek tradycyjnie nazwiska pomylił .. a już miałem pisać, czy może czegoś nie wiem o zmianach kadrowych w moim teramie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Godzinę temu, julekstep napisał: japa tankerzy btw. na wschodzie znowu masakra: Bulls chyba w najmocniejszym wydaniu (za rok już powinien być zjazd) -> jak uda im się jakiegoś sensownego backup kołka za min podpisać Knicks, którzy już wyglądają na contenderów a jeszcze pewnie przedłużą Rose'a... Hornets, jak utrzymają Perka to mają super ekipę (Zach tam bardzo mocno poprawia fit) Cavs z turbo core Wall-Gay-Okafor Raptors z najlepszym duetem gierki i fajnymi Iggym i Redickiem (tylko muszą dobre minima ogarnąć na FA, bo standardowo mają 0 głębi) C's, którzy ciągle mają najlepszego gracza w simce i chyba muszą się zrehabilitować Pistons, którzy jak ich campy nie zepsują to będą ciągle fajni i zostaje 1 spot o który pewnie będą się bić Pacers z Heat gdzie na zachodzie liczą się tylko mutanty z Denver i Pablo który na teraz ma c***nie z grzybnią, ale na pewno coś namiącha kurde tacy Hawks na zachodzie to już (zakładając dobre campy) pewnie bilby się o HCA a tak będą znów walczyć o lotto xD Niby szykuje się masakra ale koniec końców i tak wygra zespół z zachodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 3 minuty temu, kuba2419 napisał: Niby szykuje się masakra ale koniec końców i tak wygra zespół z zachodu skoro 95% talentu całej konferencji jest skumulowane w jednej ekipie to tak może być! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, julekstep napisał: skoro 95% talentu całej konferencji jest skumulowane w jednej ekipie to tak może być! dla dobra ligi to ktoś z jego trzech orłów powinien zażądać wymiany Edytowane 27 Marca 2023 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 (edytowane) Godzinę temu, Alonzo napisał: .. a już miałem pisać, czy może czegoś nie wiem o zmianach kadrowych w moim teramie.. turbo core ale kwame tez jeszcze daje rade Edytowane 27 Marca 2023 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Godzinę temu, Koelner napisał: dla dobra ligi to ktoś z jego trzech orłów powinien zażądać wymiany Danny Green jest niezadowolony z ruchów GMa Knicks. Soursys sej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 @matiwrona jbc to mogę Cię odciążyć z tego picku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: @matiwrona jbc to mogę Cię odciążyć z tego picku! Przecież wg regulaminu ten pick powinien przepaść. Czy po prostu @matiwrona ma prawo rezygnacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Teraz, MarcusCamby napisał: Przecież wg regulaminu ten pick powinien przepaść. Czy po prostu @matiwrona ma prawo rezygnacji? jeśli nie znajdzie chętnego to pick przepadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 35 minut temu, Krzemo napisał: Danny Green jest niezadowolony z ruchów GMa Knicks. Soursys sej spoko znowu ktoś go z Was połamie lub Draya i mu minie ✌ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Dawaj picka @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Dawaj picka @julekstep jak @matiwrona potwierdzi deal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 To jest dobra furtka aby przedłużać. Czy autopick wchodzi gdyby nie potwierdził? O czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi