P_M Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Teraz, Koelner napisał: zdradziłem Kasię Figurę ale niestety słabo się postarzała Figura nawet w peaku dla mnie ma mocno ordynarną/wulgarną urodę. Wybrałeś o wiele lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Teraz, Koelner napisał: zdradziłem Kasię Figurę ale niestety słabo się postarzała no dobra taksa chwalić i leakować szony przez cały czas draftu żeby potem dobrze picknąć na sam koniec laskę która powinna być w upper half szanuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 44 minuty temu, kuba2419 napisał: Zastanawia też brak Kwaśniewskiego mimo wszystko A ten Kwaśniewski to w sumie za co został wybrany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 16 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Serio wam sie ta Brylska podoba? Przeciez to karyna level max. Jednak gust co do kobiet to jest maksymalnie indwydidualna sprawa i nie da sie zmierzyc piekna obiektywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 4 minuty temu, P_M napisał: Figura nawet w peaku dla mnie ma mocno ordynarną/wulgarną urodę. Wybrałeś o wiele lepiej. Pierścień i róża może oglądałeś z młodziutką Figurą? Dla mnie Kasia numer 1 plus potem Kingsajz i przez pewnie koło dekady polska seksbomba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Kelner widzę ze rówieśniczkę wybrałeś xd ale fakt, z tego całego towarzystwa co tutaj poszło przed nią, to masz szanse na steal:D Teraz, MarcusCamby napisał: Pierścień i róża może oglądałeś z młodziutką Figurą? Dla mnie Kasia numer 1 plus potem Kingsajz i przez pewnie koło dekady polska seksbomba. za duże cycki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Teraz, MarcusCamby napisał: A ten Kwaśniewski to w sumie za co został wybrany? Ogarnął się w 2 ustrojach, wprowadził Polskę do NATO i UE, lubi wódkę, tańczy disco polo, mimo wielu lat w polityce nie jest wymieniany w gronie zdrajców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 2 minuty temu, Reikai napisał: Serio wam sie ta Brylska podoba? Przeciez to karyna level max. Jednak gust co do kobiet to jest maksymalnie indwydidualna sprawa i nie da sie zmierzyc piekna obiektywnie. Dereszowska bardziej przypomina Marynę z Janosikiem, handlująca butami w Deichmanie. Basia jest ostra a w obyciu delikatna. 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: za duże cycki u młodych dziewczyn nigdy nie ma za dużych cycków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Pierścień i róża może oglądałeś z młodziutką Figurą? Dla mnie Kasia numer 1 plus potem Kingsajz i przez pewnie koło dekady polska seksbomba. Nie, ale sprawdziłem teraz jak tam wyglądała i to nic nie zmienia, wulgarna twarz i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 1 minutę temu, Koelner napisał: u młodych dziewczyn nigdy nie ma za dużych cycków dla mnie są, niestety ale grawitacja robi swoje, ja kubie cycki które można zmieścić w dłoni zakończone estetycznymi sutkami, to dużo lepsze dla mnie niż biust Figury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 16 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Dla mnie szok ta Brylska, ona prosi o kierownika w biedronce i nie ma imo w sobie absolutnie nic, subiektywnie i obiektywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: dla mnie są, niestety ale grawitacja robi swoje, ja kubie cycki które można zmieścić w dłoni zakończone estetycznymi sutkami, to dużo lepsze dla mnie niż biust Figury taki piszą osoby mające za małe c***e na Hiszpana Teraz, Reikai napisał: Dla mnie szok ta Brylska, ona prosi o kierownika w biedronce i nie ma imo w sobie absolutnie nic, subiektywnie i obiektywnie. odpal sobie z nią film to porwiesz gacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 9 minut temu, Reikai napisał: Serio wam sie ta Brylska podoba? Przeciez to karyna level max. Jednak gust co do kobiet to jest maksymalnie indwydidualna sprawa i nie da sie zmierzyc piekna obiektywnie. Ty wybrałeś to.. Nie masz prawa głosu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 3 minuty temu, Koelner napisał: taki piszą osoby mające za małe c***e na Hiszpana nie xd tak piszą osoby które przez większość dorosłego życia były z kobietami co miały właśnie taki biust (jak Figura)- i to faktycznie jest zajebiste jak masz 18 czy 20 lat, ale gusta się zmieniają pod tym względem i dla mnie miseczka C/D jest optymalna Teraz, P_M napisał: Ty wybrałeś to.. Nie masz prawa głosu... ogólnie ja lubię te picki typu Dereszowska czy to co tam @Sewer / Kelner / BMF wybrali bo przynajmniej wiadomo pod co chłopaki tasowali w wieku młodzieńczym xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 16 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Teraz, P_M napisał: Ty wybrałeś to.. Nie masz prawa głosu... Ładna, dojrzała kobieta > karyna z zabki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Teraz, Reikai napisał: Ładna, dojrzała kobieta > karyna z zabki Nie jest ładna. Koński typ urody a'la Sarah Jessica Parker... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Czy to już koniec kobitek czy ktoś nie wybrał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 2 minuty temu, ignazz napisał: Czy to już koniec kobitek czy ktoś nie wybrał? Koniec overall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Teraz, P_M napisał: Koniec overall Bmf chyba nie wybrał sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 8 minut temu, Qcin_69 napisał: ogólnie ja lubię te picki typu Dereszowska czy to co tam @Sewer / Kelner / BMF wybrali bo przynajmniej wiadomo pod co chłopaki tasowali w wieku młodzieńczym xd Przybylska i Włodarczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi