P_M Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 7 godzin temu, julekstep napisał: MEGA! xD Kto to i dlaczego nie uciekała przed pszczołami? Godzinę temu, Reikai napisał: Ten temat to jedna z lepszych rzeczy na forum all time. A co szanowne grono ekspertow powie o urodzie Audrey Horne z Twin Peaks? Dla mnie top, ale ciekawi mnie jak bardzo mam spaczony gust pieknej kobiety patrzac jakie szony wrzucil LAF, albo Rappar z Roxi xD Ciekawa uroda. Tak z innej beczki, to mi osobiście Ashley Judd się kiedyś podobała z aktorek, ale po swoim peaku poszła bardzo złą drogą operacji plastycznych, że aż żal patrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 https://www.instagram.com/p/CobCZo4KNPZ/?utm_source=ig_web_copy_link' Nie wiem o co wam chodzi, dla mnie nr1 w tutejszym rankingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 A co ona w Afryce? https://plejada.pl/newsy/ashley-judd-omal-nie-stracila-nogi-w-powaznym-wypadku-w-kongu/16v2y48 Teraz, RappaR napisał: https://www.instagram.com/p/CobCZo4KNPZ/?utm_source=ig_web_copy_link' Nie wiem o co wam chodzi, dla mnie nr1 w tutejszym rankingu Co to znaczy ten wpis pod pierwsza fota? Ktoś z naszego forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Godzinę temu, Reikai napisał: Nie idźmy też droga takiego pi****lenia jak Maja Staśko. szczegolnie jak sie podstrone temu pisalo cos o szczypcach xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 (edytowane) Janusz Gajos był na mojej liście kogo brać, ale nie potrafiłem się zdecydować, dlatego poczekałem. Jeszcze z takich dobrych picków jest Hoffman, Bareja, Kot, Dorociński i taki ekstra pick Cezary Pazura(mój ulubiony polski aktor). Jako wzmianka Linda. Edytowane 16 Marca 2023 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 33 minuty temu, P_M napisał: Kto to i dlaczego nie uciekała przed pszczołami? jedna z muz LAFa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 50 minut temu, ignazz napisał: Klamerki w ręku Flubera to nie piersi Anety. Czytaj ze zrozumieniem. Chodziło o to ze może Fluber zamiast wyeksponowanego pełnego biustu skupia się bardziej na sutkach. I stad pytanie o klamerki czy używa w sypialni. A nie o podsumowanie biustu którego nie widziałem. Wybór Marceliny jako najpiękniejszej kobiety w historii Polski to tak jakby w kategorii literatura wybrać Blankę Lipińską a w muzyce Marcina Millera, sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 (edytowane) 5 minut temu, fluber napisał: Wybór Marceliny jako najpiękniejszej kobiety w historii Polski to tak jakby w kategorii literatura wybrać Blankę Lipińską a w muzyce Marcina Millera, sorry nie obrażaj Marcina Millera no i nie przesadzajmy - b.ładna dziewczyna (w porównaniu do np szonów LAFa to tak z 15 razy lepsza xD), po prostu od tych topowych odstaje Edytowane 16 Marca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 (edytowane) 3 minuty temu, fluber napisał: Wybór Marceliny jako najpiękniejszej kobiety w historii Polski to tak jakby w kategorii literatura wybrać Blankę Lipińską a w muzyce Marcina Millera, sorry a Roxi? beka bo Marcelina bije dużo dupeczek z tych top. nie ma może miss universe albo inne statuetki ale są faceci co wolą dupy które są dla nich obiektem seksualnym ( tak jak pisałeś "wdrukowanym obiektem" xD ) a dla niektórych fajna laska, jakiś wieszaczek dla ciuszków, super buźka. już ze starych dup to stawiam wyżej Jędrusik która nie była może najładniejsza ale miała w sobie trochę seksu a nie Kręglickie i inne Rubiki, Mołek skopiowne mumie kopiuj wklej. Edytowane 16 Marca 2023 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 2 minuty temu, Koelner napisał: a Roxi? Roxi została chyba wzięta pod matchup z Trynkiewiczem to grubsza strategia (Trynek szybko dostanie techniczne i osłabi skład emesa, w którym jest drugą opcją!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 4 minuty temu, Koelner napisał: a Roxi? beka bo Marcelina bije dużo dupeczek z tych top. nie ma może miss universe albo inne statuetki ale są faceci co wolą dupy które są dla nich obiektem seksualnym ( tak jak pisałeś "wdrukowanym obiektem" xD ) a dla niektórych fajna laska, jakiś wieszaczek dla ciuszków, super buźka. już ze starych dup to stawiam wyżej Jędrusik która nie była może najładniejsza ale miała w sobie trochę seksu a nie Kręglickie i inne Rubiki, Mołek skopiowne mumie kopiuj wklej. Roxi to niezły milf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Roxi to niezły milf dla opcji kościelnej z pewnością xD 1 minutę temu, julekstep napisał: Roxi została chyba wzięta pod matchup z Trynkiewiczem to grubsza strategia (Trynek szybko dostanie techniczne i osłabi skład emesa, w którym jest drugą opcją!) Roxi ma chłopaka 26 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 8 minut temu, Koelner napisał: nie Kręglickie i inne Rubiki, Mołek skopiowne mumie kopiuj wklej. Gdzie Kreglicka a gdzie Rubik czy Mołek? Serio nie widzisz różnicy? Piękna kobieta musi mieć klasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Teraz, fluber napisał: Piękna kobieta musi mieć klasę chyba dla kolegów ;] wesolutka Marcelinka więcej da szczęścia niż zamulona Anetka - zaufaj lub spróbuj! jestem pewien, że test - wchodzą obie do basenu, zanurzają się i wychodzą to bierzesz Marcelinkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Dla mnie Mołek wyżej niż cześć wyborów które już padły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: Dla mnie Mołek wyżej niż cześć wyborów które już padły Niby są gusta i gusciki, ale Mołek!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Nie No Marcelina nie jest zła. Dla mnie to numer jeden razem z Raksą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 30-letnia naturalna Marcelina 57-letnia Kręglicka bez makijażu dla porównania https://www.instagram.com/p/Cly-HtGM_Ti/?utm_source=ig_embed&ig_rid=41044b3a-4315-45a4-87eb-94a7855af6c8 Gdzie Wy macie oczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 16 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Teraz, fluber napisał: 30-letnia naturalna Marcelina 57-letnia Kręglicka bez makijażu dla porównania https://www.instagram.com/p/Cly-HtGM_Ti/?utm_source=ig_embed&ig_rid=41044b3a-4315-45a4-87eb-94a7855af6c8 Gdzie Wy macie oczy? xD Przeciez Kreglicka ma na tym zdjeciu sto filtrow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 (edytowane) 1 minutę temu, fluber napisał: 30-letnia naturalna Marcelina 57-letnia Kręglicka bez makijażu dla porównania https://www.instagram.com/p/Cly-HtGM_Ti/?utm_source=ig_embed&ig_rid=41044b3a-4315-45a4-87eb-94a7855af6c8 Gdzie Wy macie oczy? u Ciebie problem jest taki że 80's i early 90's to tragiczny moment jeśli chodzi o stylówe kobiet zmarnowany peak (mimo topowych accolades!) a granie na longevity dużo nie pomoże bo w tej kategorii to najwyżej ot co miły bonus Edytowane 16 Marca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi