jack Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Teraz, fluber napisał: To zachowam to dla siebie i nie napiszę o którą z tych co grają Moniuszkę w maju chodzi. A mi się wydaje, że po prostu pierdolisz bo ci to pasuje do historyjki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 3 minuty temu, Koelner napisał: to jest ATF GOAT Polak czyli ten Kopernik jednak spada z top1 w nauce? 1 minutę temu, jack napisał: A mi się wydaje, że po prostu pierdolisz bo ci to pasuje do historyjki serio tak Cię to szokuje że ludzie chodzą do opery, filharmonii itp? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 7 minut temu, Koelner napisał: Rubinstein był Żydem więc już traci pół wartości jak nie całą Raczej zyskuje. Bądźmy jak Hollywood z Oskarami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Koelner - świetny core Kosciuszko, Reymont, Paderewski, Kopernik to chyba najlepsze BIG4 z dotychczasowych, do tego solidny Jan Karski (choć tutaj chyba można było zaczekać z tym pickiem i pójść w sport bo ktoś z mojego top3 jeszcze nie poszedł DRK- Curie i Mickiewicz top wybory, ale Owsiak z 23 to trochę zmarnowany pick imo, chociaż ten aktywizm to jeden z trudniejszych wyborów i może właśnie takie mainstreamowe, a jednocześnie teoche populistyczne nazwisko okaże się dobrym pickiem na koniec zabawy Jack- z 3ka wybrał GOATa, ale późniejsze picki imo słabsze, Maryla bardziej by pasowała do Owsiaka np. chociaż w duecie z JP2 można było pójść w folklorystyczno-ludowo-narodowy styl drużyny, ale te wybory Tokarczuk i mocno przehypowanego Łukasiewcza trochę psują chemię w tym zespole. BMF- Chopin i Sienkiewicz to potężny duet, ale Bierut i Kieslowski chyba za szybkie picki, na plus ze wybory spójne, chociaż ten Kolbe trochę odstaje P_M - Iga Światek z 20 to póki co chyba najsłabszy pick w zabawie, szkoda bo Wałęsa z 5 i Sobieski z 44 to były doskonale wybory. Dla mnie niespójny draft póki co i może zabraknąć głębi. Julek- Lewandowski z 6 słaby pick, w tym ATF wyniki dla kraju > wyniki dla klubów imo. Ale potem zajebista Pola Raksa ( imo wygrana w tej kategorii dla Ciebie), Kazimierz Wielki ( top3 ), Irena Sendlerowa( znowu top3), i słaby Rubinstein - także jestem ciekaw jak to dalej poskładasz Fluber- nie za bardzo wiem kto jest liderem tego zespołu, Matejko to jest zbyt soft, Wajda podobnie, Wyszynski i Moniuszko spoko picki, ale również zadne nobrainery. Odważnie z Dzierzynskim z tak wysokim wyborem, ale inaczej odbieram te kategorie, bo jednak Dzierzynskiemu to jeden c*** było czy zabijają Polaka czy Ruskiego, to bardziej antyklasowiec imo Także tutaj będzie chyba ciężko bez konia pościgowego. Rappar- w ogóle nie kupuje tego zespołu, najsłabszy ze wszystkich póki co, nie wiem czy poza Kazikiem ktokolwiek załapałyby się do top5 w swojej kategorii Ignazz- poza Januszem Kaminskim, potężny core. Max Factor, Piłsudski i Szymborska to jedno z najlepszych top3, do tego świetny pick z Heweliuszem, jestem ciekawy jakich rolsow dobierze Ignazz, bo generalnie są tu widoki na zwycięstwo. Reikai- O kurde, a jednak Szewinska już poszła xd (to ta z top3 co ja wcześniej sugerowałem), niestety poza tym nieprzekonujące wybory dla mnie- zabrakło troche odwagi i poszło po najmniejszej lini oporu- Solorz z 15 to chyba nawet gorszy pick niż Światek z 20, Chrobrego to z kolei się nawet nie spodziewałem w tym ATF Sewer- Lem i Polanski cudowny duet i fit, Kora tez dobrze tutaj fituje ale zdecydowanie za wysoki pick i można byłoby poczekać do okilicy 8-9 rundy z jej wyborem Zobaczymy jak to zostanie obudowane Emes-Świetne picki, Rydzyk i Trybkiewicz maja szanse wygrac swoje kategorie, Miłosz i Holoubek tez powinni być bardzo wysoko- jeden z najlepszych draftow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Teraz, DRK napisał: Raczej zyskuje. Bądźmy jak Hollywood z Oskarami. dokładnie ja już mam 2 laski i żyda jakbym wziął Olisadebe zamiast Lewego to miałbym już pełną pulę xD @Qcin_69 'świetny' Paderewski i 'słaby' Rubinstein mkay xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 7 minut temu, julekstep napisał: czyli ten Kopernik jednak spada z top1 w nauce? dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Jack- z 3ka wybrał GOATa, ale późniejsze picki imo słabsze, Maryla bardziej by pasowała do Owsiaka np. chociaż w duecie z JP2 można było pójść w folklorystyczno-ludowo-narodowy styl drużyny, ale te wybory Tokarczuk i mocno przehypowanego Łukasiewcza trochę psują chemię w tym zespole. JP2 z Tokarczuk są jak yin i yang. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: Koelner - świetny core Kosciuszko, Reymont, Paderewski, Kopernik to chyba najlepsze BIG4 z dotychczasowych, do tego solidny Jan Karski (choć tutaj chyba można było zaczekać z tym pickiem i pójść w sport bo ktoś z mojego top3 jeszcze nie poszedł DRK- Curie i Mickiewicz top wybory, ale Owsiak z 23 to trochę zmarnowany pick imo, chociaż ten aktywizm to jeden z trudniejszych wyborów i może właśnie takie mainstreamowe, a jednocześnie teoche populistyczne nazwisko okaże się dobrym pickiem na koniec zabawy Jack- z 3ka wybrał GOATa, ale późniejsze picki imo słabsze, Maryla bardziej by pasowała do Owsiaka np. chociaż w duecie z JP2 można było pójść w folklorystyczno-ludowo-narodowy styl drużyny, ale te wybory Tokarczuk i mocno przehypowanego Łukasiewcza trochę psują chemię w tym zespole. BMF- Chopin i Sienkiewicz to potężny duet, ale Bierut i Kieslowski chyba za szybkie picki, na plus ze wybory spójne, chociaż ten Kolbe trochę odstaje P_M - Iga Światek z 20 to póki co chyba najsłabszy pick w zabawie, szkoda bo Wałęsa z 5 i Sobieski z 44 to były doskonale wybory. Dla mnie niespójny draft póki co i może zabraknąć głębi. Julek- Lewandowski z 6 słaby pick, w tym ATF wyniki dla kraju > wyniki dla klubów imo. Ale potem zajebista Pola Raksa ( imo wygrana w tej kategorii dla Ciebie), Kazimierz Wielki ( top3 ), Irena Sendlerowa( znowu top3), i słaby Rubinstein - także jestem ciekaw jak to dalej poskładasz Fluber- nie za bardzo wiem kto jest liderem tego zespołu, Matejko to jest zbyt soft, Wajda podobnie, Wyszynski i Moniuszko spoko picki, ale również zadne nobrainery. Odważnie z Dzierzynskim z tak wysokim wyborem, ale inaczej odbieram te kategorie, bo jednak Dzierzynskiemu to jeden c*** było czy zabijają Polaka czy Ruskiego, to bardziej antyklasowiec imo Także tutaj będzie chyba ciężko bez konia pościgowego. Rappar- w ogóle nie kupuje tego zespołu, najsłabszy ze wszystkich póki co, nie wiem czy poza Kazikiem ktokolwiek załapałyby się do top5 w swojej kategorii Ignazz- poza Januszem Kaminskim, potężny core. Max Factor, Piłsudski i Szymborska to jedno z najlepszych top3, do tego świetny pick z Heweliuszem, jestem ciekawy jakich rolsow dobierze Ignazz, bo generalnie są tu widoki na zwycięstwo. Reikai- O kurde, a jednak Szewinska już poszła xd (to ta z top3 co ja wcześniej sugerowałem), niestety poza tym nieprzekonujące wybory dla mnie- zabrakło troche odwagi i poszło po najmniejszej lini oporu- Solorz z 15 to chyba nawet gorszy pick niż Światek z 20, Chrobrego to z kolei się nawet nie spodziewałem w tym ATF Sewer- Lem i Polanski cudowny duet i fit, Kora tez dobrze tutaj fituje ale zdecydowanie za wysoki pick i można byłoby poczekać do okilicy 8-9 rundy z jej wyborem Zobaczymy jak to zostanie obudowane Emes-Świetne picki, Rydzyk i Trybkiewicz maja szanse wygrac swoje kategorie, Miłosz i Holoubek tez powinni być bardzo wysoko- jeden z najlepszych draftow Całuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: dokładnie ja już mam 2 laski i żyda jakbym wziął Olisadebe zamiast Lewego to miałbym już pełną pulę xD @Qcin_69 'świetny' Paderewski i 'słaby' Rubinstein mkay xDDD Paderewskiego zna każdy Polak, Rubinsteina niekoniecznie, a imo w tym atf ta rozpoznawalność jest xfactorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 2 minuty temu, Koelner napisał: dlaczego? bo nie jest takim true-Polakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Sewer ukradł mi kolejny pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: bo nie jest takim true-Polakiem nie porównuj go do gościa, który kazał się pochować w Jerozolimie mimo że c***a z nią go łączyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 1 minutę temu, RappaR napisał: Sewer ukradł mi kolejny pick Przynajmniej Deltusia Ci nie ukradł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 11 minut temu, jack napisał: A mi się wydaje, że po prostu pierdolisz bo ci to pasuje do historyjki Fluber będzie oglądał online pieśni sakralne Moniuszki i to się liczy jako wyjście do filharmonii Kazimierz Wielki największy steal jak na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 3 minuty temu, RappaR napisał: Sewer ukradł mi kolejny pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Paderewskiego zna każdy Polak, Rubinsteina niekoniecznie, a imo w tym atf ta rozpoznawalność jest xfactorem dogadaj się z ownerem Paderewskiego bo on z kolei uważa że liczy się 'internazionale' generalnie obaj są w jednej podkategorii (pianiści, Paderewski coś tam próbował komponować -> ale wyszła klapa) i w tej kategorii Rubinstein to top10-20 all-time a o Paderewskim nawet nikt się nie zająknie w tym temacie (ot bardzo dobry grajek w swoich czasach) + dodatkowo Rubinstein ma fenomenalne longevity (80 lat na scenie) to jak porównywać Garnetta do jakiegoś Rika Smitsa sorry 2 minuty temu, Koelner napisał: nie porównuj go do gościa, który kazał się pochować w Jerozolimie mimo że c***a z nią go łączyło a jednak nawet po wyjeździe z PL dalej działał na korzyść kraju za co był niejednokrotnie honorowany zdecydowanie Żyd pozytywny! i nic na to nie poradzę że PL była zawsze najbardziej przychylnym Żydom narodem a Żydzi to jednak mocno utalentowane bestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 @Qcin_69 Pola Raksa na pierwszym miejscu ? No nie wiem jak inni zagłosują , ale napewno nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Kazimierz Wielki największy steal jak na razie. dziękuję, w końcu ktoś docenił (chociaż cisza wśród współgraczy to zazwyczaj największy komplement ) bardzo mocna podłoga (top3 powinien pójść) z takim pickiem zawsze się ceni! Teraz, LAF napisał: @Qcin_69 Pola Raksa na pierwszym miejscu ? No nie wiem jak inni zagłosują , ale napewno nie. mordo już daruj mi tego ATFa! ostatnio dałem Cię najwyżej xDDDDD hahaha @fluber my serio skończymy w bottom2 w muzyce jak tak patrzę na te picki xDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Boniek fajny wybór, nawet jak byłem na zadupiu w Afryce to go znali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Tu nie chodzi o to. Po prostu uważam , że ona nie ma tego pierwiastka , który by umiejscowił ją na pierwszym miejscu, ale może być wysoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi