fluber Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 12 minut temu, Reikai napisał: Chyba przegapiles poczatki kanalow zarobkowych na youtubie w Polsce. Podejrzewam, ze mowimy o milionach. Wtedy nie było takiej kasy na YT jak teraz ale i tak robili takie wyświetlenia że mieli co potem przepierdolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 dobra, teraz ich kojarzę ale to było zawsze wielkie gowno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 4 minuty temu, Koelner napisał: dobra, teraz ich kojarzę ale to było zawsze wielkie gowno A kuce z Bronksu znasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 bez przesady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 (edytowane) Mam nadzieję, że ten post nie zostanie usunięty. Jako osoba najbardziej kompetentna mogę udzielić odpowiedzi. ely3 nie jest fałszywy. Jest w 100% autentyczny a znam go od bardzo dawna. To cały czas ten sam ely3 a nie żadna podróba. Myślę, że w wyczerpujący sposób udzieliłem odpowiedzi na postawione pytanie. Edytowane 3 Marca 2023 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 (edytowane) ło ku-rwą bijo się !!! chodźcie wszyscy !!! Edytowane 3 Marca 2023 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 3 godziny temu, Koelner napisał: dobra, teraz ich kojarzę ale to było zawsze wielkie gowno nooooooooo psychol z Choroszczy i bezdomny ćpający nitro robili w necie 10x lepszy kontent (i to bez żadnych scenariuszy) xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 (edytowane) @ely3 Odbanuj Rappara ale mu zabierz z 9k likow Edytowane 9 Marca 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 Co ? Rappar zbanowany ? Kurde no a czekałem na jakiś sequel jego przygód po Kolumbii Ehh @ely3 jak mogłeś ; ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 No ok. Prawdziwy czy fałszywy jednak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 4 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 (edytowane) Dorosłe chłopy wyzywają się na forum internetowym od stulejarzy, i PiS-d grabki, lopatki i wiaderko im jeszcze dać, bo piaskownice już mamy Edytowane 4 Marca 2023 przez Vice-kontorezerwowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 3 minuty temu, Vice-kontorezerwowe napisał: Dorosłe chłopy wyzywają się na forum internetowym od stulejarzy, i PiS-d grabki, lopatki i wiaderko im jeszcze dać, bo piaskownice już mamy fałszywy ely niestety zabrał zabawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 moderator komunista! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 4 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 W dniu 3.03.2023 o 13:54, mayor napisał: wschodzącej gwiazdy polskiej medycyny Padłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 temat powinien trafić na główne forum. No i gdzie ankieta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 (edytowane) W dniu 3.03.2023 o 13:07, ely3 napisał: o ćóż wystawiasz świadectwo swojej moralności i poziomowi kultury osobistej No to jest w sumie grube, ely od lat kreuje się na męża stanu tego forum, niestety bany rozdaje wybiórczo, a największe konsekwencje ponoszą ci, z którymi ma nie po drodze mówiąc tylko za siebie - spędziłem na tym forum ponad 12 lat jako user i łącznie chyba 20 gdy uczestniczyłem jako bierny czytelnik e-nba i e-basketu, tysiące postów, setki dyskusji w wielu działach na wiele tematów, ale ostatecznie, to nie ma żadnego znaczenia, bo jeśli w chwili uniesienia nazwę kogoś "pizdą" to mogę dostać perm bana czy takiego na dłuższy okres czasu w momencie gdy to powinno być maksimum 24h odpoczynku, ale nie k****, trzeba pokazać pseudowyższość i c***aobiektywizm co kilka miesięcy ta sama historia i pitolenie o kulturze osobistej czy moralności, choć wiadomo, że w życiu codziennym wypowiadamy się znacznie ostrzej niż tutaj i nikt się w język gryźć nie musi Edytowane 9 Marca 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Na moje to @RappaR już może pisać normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 52 minuty temu, matek napisał: Na moje to @RappaR już może pisać normalnie. Tylko chciałbym, by ely3 napisał za jakie teksty i jakie słowa banuje, a za jakie nie. Tak, by był słowniczek pojęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T+?%hZ<A<5ZZB~5L Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 (edytowane) Heh, jeśli jest ktoś kto narzeka na kulturę osobistą użytkowników albo merytorykę wypowiedzi na e-nba.pl, powinien odwiedzić forum inwestorów giełdowych na Bankier.pl Doznałby szoku poznawczego jak Świadek Jehowy w cygańskim burdelu... Edytowane 10 Marca 2023 przez T+?%hZ<A<5ZZB~5L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 świadek kogo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi