Cichy Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Kolejni gracze dodani, tym razem nie zapomnialem o gwiazdkach (statystyki poprawne sa po kliknieciu w zawodnika, na glownej stronie nie mialem dzis czasu podsumowac) http://simbasket.com.pl/html/hof/all.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Za Marionem lobbowac nie bede. Arenas byl wazniejszym grajkiem w ptb niz Marion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 aranasa da sie jeszcze zrobic, choc z tego co pamietam gdy patrzylem na jego popisy poza 2-3 sezonami sie nie wyroznial, a poza tym pamietam jak jego a nie Mariona chciales mi wciskac z mlodega Gasola i kogos jeszcze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Eee Arenas to zaden hof. Spadl na twarz z atakiem zaraz jak go kupilem. Stwierdzam tylko ze Marion to taki papierowy hof. Niby nastukal punktow i zbiorek, a zespolowo niewiele z tego wynikalo. Z druguej strony jak dostal przyzwoitych podkoszowych (fesenko hehe) to wykrecil 50+ sezon. Tylko jak fesenko sie kontuzjowal to Marion gral swoje zamiast robic 40-20 i byl wyjazd z PO. Smutne czasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 dlatego tez jest z * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Zaktualizowałem SimHistory i dodałem trochę innych, myślę że ciekawych statystyk. Nie zapominajcie też o HOF, żeby ten temat nie upadł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Dodałem coś nowego, jak będę miał jakiś luźny dzień to dodam resztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 SimHistory zaktualizowane. Być może uda mi się w późniejszym czasie dorzucić jeszcze All League 3rd team i all-D teamy od początku gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 ladnie widac kiedy @Qcin_69 przejal PTB xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Postaram się jeszcze wrzucić drabinki PO, ale tych to nie wiem czy uzbieram chociaż 10. Gra tego nie zapisuję, a nie mam zbyt dużo starych sejwow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) 9 minut temu, julekstep napisał: ladnie widac kiedy @Qcin_69 przejal PTB xD Z tym domem starców z Jordanem i tak nic wielkiego bym nie zrobił dobry timing z wymiana Jordana który dał zamianę Ewinga na Nasha i Branda, Rondo,Bynuma (<3) i 2x1st wiec całkiem dobry zwrot btw Bucks w 2016 grali w PO!! @Ashigaru Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 9 minut temu, Qcin_69 napisał: btw Bucks w 2016 grali w PO!! @Ashigaru w 2026 tez! wiec mozemy sie spodziewac ze w 2036 wjada na pelnej na 8me miejsce xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Ale mnie ładnie system wydyma na tych minusach Miami. Nikt nie przyjdzie przez dekade. Czyli nie ma co czyścić się za bardzo i robić cap space. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) 1 minutę temu, ignazz napisał: Ale mnie ładnie system wydyma na tych minusach Miami. Nikt nie przyjdzie przez dekade. Czyli nie ma co czyścić się za bardzo i robić cap space. 2-3 dobre sezony i bedziesz ustawiony zreszta winning bias to jeden z 3 pod-czynnikow (duzo mniej istotnych niz 4ty - kasa) Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Cleveland natomiast ma bogatą historię balansowania na krawędzi PO. To dobrze się składa, bo coś czuje ze ten trend się utrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Kto dziś losuje? Bo dziś kolacja na pewno na bogato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 5 minut temu, ignazz napisał: Kto dziś losuje? Bo dziś kolacja na pewno na bogato. W niedziele to chyba Krzemo, dobrze że nie Julek bo tu pewnie wjechalo menu Jokicia więc nim Kaligula by skończył swietowanie to Ashigaru już by sie cieszyl z kolejnych PO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Chicago ma natomiast bardzo bogatą historię świetnych wyników w regular. 23/25 awanse do PO i to raczej z pierwszych 3 miejsc. Chyba przejąłem drużynę w najgorszym dla niej momencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: W niedziele to chyba Krzemo, dobrze że nie Julek bo tu pewnie wjechalo menu Jokicia więc nim Kaligula by skończył swietowanie to Ashigaru już by sie cieszyl z kolejnych PO! Dobre trunki maja w tym Ciechocinku na Wielkanoc w połączeniu ze świeżym powietrzem spod tężni. Lekki żart a świeży i na miejscu. Bez złych emocji. Ale to wczesna pora przy obowiązkach rodzinnych aby armata wjechała na stół. Za godzinkę będzie inna śpiewka i wtedy należy zaatakować po AB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 20 minut temu, ignazz napisał: Dobre trunki maja w tym Ciechocinku na Wielkanoc w połączeniu ze świeżym powietrzem spod tężni. Lekki żart a świeży i na miejscu. Bez złych emocji. Ale to wczesna pora przy obowiązkach rodzinnych aby armata wjechała na stół. Za godzinkę będzie inna śpiewka i wtedy należy zaatakować po AB To prawda. W Ciechocinku piękna pogoda A tak btw. panowie prowadzący, kogo miało w składzie Toronto kilka sezonów temu, że tak dobrze im szło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi