Cichy Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 2 godziny temu, julekstep napisał: nie no taka publiczność się szykuje to chyba trzeba startować Boshem co nie @Cichy ? Szykujemy z @profésora niespodzianke;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Koelner Opublikowano 10 Marca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 4 minuty temu, Cichy napisał: Szykujemy z @profésora niespodzianke;) Życzę chłopca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Qcin_69 Opublikowano 10 Marca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 17 minut temu, Koelner napisał: Życzę chłopca! mam dwie córy do wydania, wszystko kwestia pickow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Godzinę temu, Qcin_69 napisał: mam dwie córy do wydania, wszystko kwestia pickow! chcesz mieć zięcia o imieniu Chris? w sumie mogliby mu dać Boban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 45 minut temu, Koelner napisał: chcesz mieć zięcia o imieniu Chris? w sumie mogliby mu dać Boban jak to będą picki Pacers, Sonicks lub Hornets to może mieć na imię nawet Jarosław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 1 godzinę temu, Qcin_69 napisał: jak to będą picki Pacers, Sonicks lub Hornets to może mieć na imię nawet Jarosław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 2 godziny temu, Qcin_69 napisał: jak to będą picki Pacers, Sonicks lub Hornets to może mieć na imię nawet Jarosław Ty topowe picki marnujesz, a co dopiero takie late picks jak te od Hornets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 koło 21 ruszamy z transmisjami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Przelew poszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 10 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 21 minut temu, ignazz napisał: Przelew poszedł. Pewnie przrz Katalonię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 7 godzin temu, Qcin_69 napisał: mam dwie córy do wydania, wszystko kwestia pickow! powiedziec ze Qcin by wlasna matkę opchnął, opchnął nie pchnął żeby nie bylo to jak nic nie powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Dzień 143 (na pierwszym miejscu goscie) (#4) Nuggets vs Suns (#8) Bilans serii: 4 - 0 awans Nuggets! (#2) Spurs vs Sonics (#3) Bilans serii: 4 - 1 awans Spurs! (#5) Bulls vs 76ers (#8) Bilans serii: 4 - 3 awans Bulls! 76ers 105 - Bulls 117 play-by-play (#3) Pistons vs Heat (#2) Bilans serii: 3 - 4 awans Heat! Heat 103 - Pistons 101 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: play-by-play no i dobrze dojrzałem tego Portisa w S5, czyli żadnej * nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Brawo Heat, charakter Hawks! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Brawo Heat. Sprzedałem tam [pośrednio] Bobana i [bezpośrednio] Jeffersona, Teague i Wrighta, więc tym bardziej miło, że awansowali do finału konfy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 1 godzinę temu, Roger napisał: Brawo Heat. Sprzedałem tam [pośrednio] Bobana i [bezpośrednio] Jeffersona, Teague i Wrighta, więc tym bardziej miło, że awansowali do finału konfy. Tym sposobem Spurs i Pacers kibicują całej lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Gratulacje @profésora @Cichy jako gentelmenowi nie wypadało mi ograć kobiety biorąc pod uwagę brak Nelsona , który odpowiadał za cały atak to te PO i tak były udane. Szkoda, że ta alltimerska obrona się zmarnowała, ale bez Nelsona talentu było zbyt mało. W ECF faworytem jednak Bulls, dalej podtrzymuję, że w Heat roster nie jest aż tak dobry, mieli idealnie ułożoną drabinkę, ale zwycięzców się nie sądzi A sam Francis po świetnej serii vs Hornets zagrał słabiutko vs Heat, nie ograniczył Collisona i w ataku wgl nie pomagał, moim najlepszym obwodowym w ataku był Steve Blake.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Przejrzałam, całe forum do 2013-2014 (nie ma na tym forum wcześniejszych informacji) i Heat po raz pierwszy przeszli do finałów konferencji (chyba, że zdarzyło się to wcześniej niż 2013-2014). Może to historyczny moment dla organizacji Heat! @SlaKB to był rewanż za sweep z drugiej rundy PO w 2032! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Teraz, profésora napisał: Przejrzałam, całe forum do 2013-2014 (nie ma na tym forum wcześniejszych informacji) i Heat po raz pierwszy przeszli do finałów konferencji (chyba, że zdarzyło się to wcześniej niż 2013-2014). Może to historyczny moment dla organizacji Heat! @SlaKB to był rewanż za sweep z drugiej rundy PO w 2032! W finałach nie byli na pewno więc po przejściu Bulls z czystym sumieniem będziesz mogła napisać, że osiągnęłaś największy sukces w historii Heat W 2032 to pamiętne PO gdzie miałem skład na tytuł, ale Iverson obsral się w ECF vs Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 2 godziny temu, SlaKB napisał: W finałach nie byli na pewno więc po przejściu Bulls z czystym sumieniem będziesz mogła napisać, że osiągnęłaś największy sukces w historii Heat W 2032 to pamiętne PO gdzie miałem skład na tytuł, ale Iverson obsral się w ECF vs Magic ooo Magic, legenda Blazers ostatni sezon w karierze zdaje się u mnie zagrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi