Braveheart22 Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Ciekawe pierwszy z ilu takich finałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 43 minuty temu, Qcin_69 napisał: @julekstep widzę w temacie z pickami ze mam Twój pick 2043 (top5protected) to jakiś stary zapis czy aktualny? chyba aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Teraz, julekstep napisał: chyba aktualne xd zajebiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: xd zajebiscie nie wiem co takiego dobrego w 29 picku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Teraz, julekstep napisał: nie wiem co takiego dobrego w 29 picku ja się bardziej obawiam, ze tu protekcja może zadziałać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: ja się bardziej obawiam, ze tu protekcja może zadziałać mordo ja za 2 sezony zamykam okienko Bulls i Nuggets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: mordo ja za 2 sezony zamykam okienko Bulls i Nuggets za dwa sezony to Hawks przejmują ligę, a tankerzy dupa cicho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 @julekstep pytanie. Czy @Krzemo widzi moje ustawienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 Teraz, Tecu napisał: @julekstep pytanie. Czy @Krzemo widzi moje ustawienie? nie widzi został pozbawiony części praw obywatelskich komiszowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 1 godzinę temu, Tecu napisał: @julekstep pytanie. Czy @Krzemo widzi moje ustawienie? I to jest duch walki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 14 minut temu, ignazz napisał: I to jest duch walki;) Dobrze by było wygrać jeden mecz @julekstep, kto w finale ma przewagę parkietu? Bo mieliśmy chyba ten sam bilans i nie wiem co decyduje oprócz tego, że to simka decyduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 1 minutę temu, Tecu napisał: Dobrze by było wygrać jeden mecz @julekstep, kto w finale ma przewagę parkietu? Bo mieliśmy chyba ten sam bilans i nie wiem co decyduje oprócz tego, że to simka decyduje Nuggets mają HCA 2-0 wygrali w RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 1 minutę temu, Tecu napisał: Dobrze by było wygrać jeden mecz @julekstep, kto w finale ma przewagę parkietu? Bo mieliśmy chyba ten sam bilans i nie wiem co decyduje oprócz tego, że to simka decyduje Ten jeden jedyny siódmy. Życzę. Dwóch siódmych nie będzie. No chyba ze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 42 minuty temu, Tecu napisał: Dobrze by było wygrać jeden mecz @julekstep, kto w finale ma przewagę parkietu? Bo mieliśmy chyba ten sam bilans i nie wiem co decyduje oprócz tego, że to simka decyduje Bezpośrednie pojedynki. Gramy 2 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 3 minuty temu, Krzemo napisał: Bezpośrednie pojedynki. Gramy 2 3 2 Powodzenia, niech wygra gorszy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 50 minut temu, ignazz napisał: Ten jeden jedyny siódmy. Życzę. Dwóch siódmych nie będzie. No chyba ze Laguna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 55 minut temu, Tecu napisał: Powodzenia, niech wygra gorszy! Szanse oceniam 50/50 Oby omijały nas kontuzje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 simka za 5 min! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 17 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 Blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 Dzień 157 (na pierwszym miejscu goscie) (#4) Nuggets vs Bulls (#5) Bilans serii: 1 - 0 Bulls 116 - Nuggets 117 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi