julekstep Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 haha @Koelner z syndromem sztokholmskim xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Teraz, julekstep napisał: haha @Koelner z syndromem sztokholmskim xD Żaden syndrom. Po prostu heat vs knicks to był przedwczesny finał i wszyscy to wiemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 1 minutę temu, Koelner napisał: Żaden syndrom. Po prostu heat vs knicks to był przedwczesny finał i wszyscy to wiemy. aaaa to ja nie wiedziałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Teraz, julekstep napisał: aaaa to ja nie wiedziałem! nihil novi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 42 minuty temu, Koelner napisał: Żaden syndrom. Po prostu heat vs knicks to był przedwczesny finał i wszyscy to wiemy. Pod względem emocji to zdecydowanie był przedwczesny finał. Pewnie najlepsza seria od kilku lat:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 2 minuty temu, profésora napisał: Pod względem emocji to zdecydowanie był przedwczesny finał. Pewnie najlepsza seria od kilku lat:) A propo. Seria Hornets - Celtics z 2037 najlepszą i najbardziej emocjonującą serią w historii simbkasketu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: A propo. Seria Hornets - Celtics z 2037 najlepszą i najbardziej emocjonującą serią w historii simbkasketu? Magic - Spurs 2032 i tu nawet nie ma pola do dyskusji sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Godzinę temu, Koelner napisał: Brawo Heat Oj yeah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 simka za 5 min Dzień 137 (na pierwszym miejscu goscie) (#4) Nuggets vs Suns (#8) Bilans serii: 4 - 0 awans Nuggets! Nuggets 101 - Suns 85 play-by-play (#2) Spurs vs Sonics (#3) Bilans serii: 3 - 1 Spurs 107 - Sonics 87 play-by-play (#5) Bulls vs 76ers (#8) Bilans serii: 2 - 2 Bulls 114 - 76ers 129 play-by-play (#3) Pistons vs Heat (#2) Bilans serii: 2 - 2 Pistons 89 - Heat 80 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 HCA odzyskane, ale widać w ataku ciężary bez Nelsona.. Nuggets miazga I Kobe jak na PO chokera całkiem nieźle sobie radzi, z resztą w zeszłym roku serie vs Raps też miał raczej dobra więc Julek przesadza:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 W dniu 6.03.2023 o 21:07, julekstep napisał: Magic - Spurs 2032 i tu nawet nie ma pola do dyskusji sorry Wszystkie serie mojego runu aż do finału. Wszystkie wygrane 4-3 i wszystkie skończone na wyjazdach. Derrick Byars pamiętamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 7 minut temu, Roger napisał: Wszystkie serie mojego runu aż do finału. Wszystkie wygrane 4-3 i wszystkie skończone na wyjazdach. Derrick Byars pamiętamy. pisać takie rzeczy to trochę jak jarać się serią Lakers-Nationals z 50tego pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 nugs znaczy zniszczyli suns, ci wczesniej dosyc łatwo machnęli kings, tu nasówa sie pytanie jak ci ostatni byli wstanie wykrecic taki bilans w rs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 4 minuty temu, elwariato napisał: nugs znaczy zniszczyli suns, ci wczesniej dosyc łatwo machnęli kings, tu nasówa sie pytanie jak ci ostatni byli wstanie wykrecic taki bilans w rs 4:3 to dosyć łatwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 (edytowane) 3 godziny temu, elwariato napisał: nugs znaczy zniszczyli suns, ci wczesniej dosyc łatwo machnęli kings, tu nasówa sie pytanie jak ci ostatni byli wstanie wykrecic taki bilans w rs Odpowiedź jest prosta, po prostu mają zajebistego GMa, który nie robi w sezonie 10 wymian, z jednym i tym samym, zaprzyjaźnionym klubem.... Edytowane 8 Marca 2023 przez Ice23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 (edytowane) 6 godzin temu, Ice23 napisał: Odpowiedź jest prosta, po prostu mają zajebistego GMa, który nie robi w sezonie 10 wymian, z jednym i tym samym, zaprzyjaźnionym klubem.... nie no ja nie neguję tylko pytam czemus pan wpier.ol dostał w 1rd 10 godzin temu, SlaKB napisał: 4:3 to dosyć łatwo? tfu to zwracam honor , choc pytanie podtrzymuję, tu bardziej pretensje do simki jako takiej mam Edytowane 8 Marca 2023 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 7 minut temu, elwariato napisał: tfu to zwracam honor , choc pytanie podtrzymuję, tu bardziej pretensje do @julekstep jako takie mam Poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 30 minut temu, kuba2419 napisał: Poprawiłem tak do tego to juz w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 1 godzinę temu, elwariato napisał: nie no ja nie neguję tylko pytam czemus pan wpier.ol dostał w 1rd tfu to zwracam honor , choc pytanie podtrzymuję, tu bardziej pretensje do simki jako takiej mam Widać słabe machupy z Suns były. Myślę z Nuggets by lepiej poszło....Widać startowanie na PG I SF z Sessionsem za LLE i małym Arenasem wcześniej rookiem Oubre JR, na RS starczyło na PO już nie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Dzięki za serię @Braveheart22 Mam 4-0, ale Suns nie byli wcale wygodnym przeciwnikiem. W RS było 2-2, w pierwszej rundzie Suns wyeliminowali Kings więc różnie to mogło być. Kluczem było ustawienie optymalnego matchupu i to się udało. Embiid zadebiutował na SF i spisał się bardzo przyzwoicie, Giannis trzymał deskę, a AD mógł się skupić na punktowaniu. Swoje wniosła też ławka. Nie przeszkodziło nawet 1/19 Rubio w ostatnim meczu. Wszystko zagrało tak jak powinno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi