piotreksuper Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 lakers sign: Norvel Pelle, Jarnel Stokes, Tyler Johnson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Cavs in: Carlos Delfino Cavs cut James Young signs Torrey Craig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Pacers in StroShow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Pistons in: Robert Sacre Sasha Kaun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 (edytowane) Raptors in Mickael Pietrus Edytowane 3 Września 2022 przez Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Spurs in: Smush Parker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Nets Cuts: Ilyasova, T.Evans Nets in: Randy Foye, Tony Allen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 (edytowane) Raptors in Frank Williams, Dan Gadzuric i Muresan. Edytowane 6 Września 2022 przez Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 6 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2022 Golden State Warriors podpisują Tyreke Evans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 7 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2022 Dumni SuperSonics witają ponownie w swoim składzie Ersana Ilyasove! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Dumni SuperSonics podpisują Andre Robersona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Nuggets in Jimmer Fredette Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 bezkosztowo Eda Tavaresa zrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 19 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Josh Boone In Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 jeśli mi waiver pozwoli to Lamarcus in Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 LMA 48 h (podpis pójdzie po porannej simce w pt) można do mnie zgłaszać oferty (ew. publicznie sobie strzelać w kolano jak Szulim!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 7 minut temu, julekstep napisał: LMA 48 h (podpis pójdzie po porannej simce w pt) można do mnie zgłaszać oferty (ew. publicznie sobie strzelać w kolano jak Szulim!) Przecież on i tak jest na końcu wężyka więc to bez różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 hahaha nie zwalniam LMA, sprawdzałem tylko czy jakaś hiena się pojawi co nie chce płacić za talent. Mnie ma nic za darmo. To Hawks. Cyganeria. Wladcy wymian i morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 7 minut temu, Qcin_69 napisał: hahaha nie zwalniam LMA, sprawdzałem tylko czy jakaś hiena się pojawi co nie chce płacić za talent. Mnie ma nic za darmo. To Hawks. Cyganeria. Wladcy wymian i morza Za późno cyganie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 4 godziny temu, Qcin_69 napisał: Cyganeria. dobierz jakiegoś 12 cygana do składu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi