Koelner Opublikowano 21 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 New York Knicks sign Jonas Jerebko @Krzemo można odpalać simkę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 1 godzinę temu, Koelner napisał: New York Knicks sign Jonas Jerebko @Krzemo można odpalać simkę @julekstep pewnie pracuje ciężko ku chwale narodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 7 godzin temu, kuba2419 napisał: @julekstep pewnie pracuje ciężko ku chwale narodu Pytanie tylko którego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 radzieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Williams cut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Nuggets wywalają Papabikolau i Gutiereza Obaj bezkosztowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Nets cut Bertans Nets in Gadzuric Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 SuperSonics sign Maciej Lampe i Juan Carlos Navarro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Nets cut: Joe Ingles (zeby trade przeszedł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Houston cut Zydrunas Ilgauskas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Spurs in: Marquis Teague. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Pacers out: Tsakalidis In: Jingling Joe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Nets cut Tyler H. Vel psycho T Teraz trade przechodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 1 godzinę temu, matiwrona napisał: Nets cut Tyler H. Vel psycho T Teraz trade przechodzi Kufa na tego mi juz kaski nie styknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Lakers sign Randy Foye @piotreksuper potwierdź czy może być, jak nie to wymienimy ale musiałem kogoś podpisać żeby simnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 35 minut temu, julekstep napisał: Lakers sign Randy Foye @piotreksuper potwierdź czy może być, jak nie to wymienimy ale musiałem kogoś podpisać żeby simnąć Dawaj mi go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Nets Cut Todd Day Sign iglauskas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 2 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Grizzlies Cut Arron Aflalo Sign Todd Day Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Iglauskasa nie mam nadal w drużynie why? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 35 minut temu, matiwrona napisał: Iglauskasa nie mam nadal w drużynie why? pewnie moje przeoczenie za 40 min zrobię simkę (jak Krzemo albo SlaKB nie dadzą rady wcześniej) to ogarnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi