Krzemo Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: Blazers podpisują (i od razu zwalniają po podpisaniu) kolejno: Panie kochany, nie można zwolnić FA do 30 dnia po podpisie. xamel rule Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Krzemo napisał: Panie kochany, nie można zwolnić FA do 30 dnia po podpisie. xamel rule Coooooo kierwa, budżet transferowy mi się posypał :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Coooooo kierwa, budżet transferowy mi się posypał :(( Jak coś to masz moje 2,8 mln więcej, przy trejdzie Griffitha nie zostało przepisane. Poprawie jak wklepie za jakiś czas trejdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Ok, jeśli dobrze liczę to jest tak mam 12 mln w cutach +2,8 za Griifitha (czyli jakieś 14,7) + 1mln za Vaughta - 15,8 wiec zwalniam jeszcze Vujacicia + Chapmana (ok.3mln) jesli okaże się ze jest za mało (ale wątpię) to zwalniam jeszcze Duhona (jeśli natomiast okaże się ze Vujacicia nie trzeba zwalniać to proszę go nie zwalniać) - sorry za komplikacje tutaj Komiszowie, ale jak nie będę wiedział dokładnie jaki procent kontraktów musi iść w druga stronę to nie będę robił takich kombinacji, a tak ostatnia wiadomość to jest „jakieś 10procent roznicy xd” Gry nie mam wiec nie mam jak sobie tego wbić czy przechodzi, ale wiem ze za bardzo mnie lubicie by się wkurwiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Jeżeli można to Memphis cut: Josh Boone Memphis sign: Reggie Evans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 5 minut temu, kolader napisał: Jeżeli można to Memphis cut: Josh Boone Memphis sign: Reggie Evans Reggie nie zostal zwolniony, bo nie mogl (byl podpisanymi 8 kwietnia przez 76ers) on jest graczem LAC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Ale do mnie leci Reggie ale Reggie Williams a nie Evans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 do tego na start zwalniam Reggiego Evansa tym się sugerowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 18 minut temu, kolader napisał: Memphis sign: Reggie Evans Gra w Knicks i nie był zwalniany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 24 minuty temu, january napisał: Zaraz Qcin Wam save rozwali swoimi machinacjami. Japa tam zadnych machlojek nie robie, january rule nie zlamalem a to że nikt tutaj nie wie jakie są warunki robienia wymian to musiałem dac kilka alternatyw Williams,Evans, meh, jeden kasztan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Nuggets in: John Barry, Adrew DeQlerq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Kiedy ja mogę podpisać QRicha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) 46 minut temu, ignazz napisał: Kiedy ja mogę podpisać QRicha? Dziś cutowani są na waivers. Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Mavs sign Detlef Shrempf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Mavs sign Udonis Haslem i Waymane Tisdale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Jazz sign Jayson Williams Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Blazers out: R.Chapman POR in: James Augustin, Nigel Crawford prosze o szybkie uzupełnienie rotacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 (edytowane) Wizards out: Fred Jones, Vinny Del Negro Wizards in: Quentin Richardson, Mark Price Edytowane 24 Kwietnia 2020 przez Principe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 NYK cut: Mardy Collins Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Jazz: Mcguire: cut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi