Krzemo Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Nuggets cut Rumeal Robinson in Jeremy Pargo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Houston Rockets cut dale ellis in Randolph Childress\ Andre Fox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Prosze czem predzej do Sacramento Kings dodac z FA: Dale Ellis Bimbo Coles Bo kontuzji ostatnio sporo i sklad przetrzbiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Dale Ellis jest na waiverze po zwolnieniu z Rockets, więc obecnie nie można go podpisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Sacramento cuts: Bimbo Coles (miejsce na trade) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Sacramento cuts: Bimbo Coles (miejsce na trade)Zawodnik może być zwolniony najwcześniej po 30 dniach od podpisania kontraktu. Przez Ciebie Bimbo Coles został podpisany 1 czerwaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) Ok, to slepy los padl na Freda Hoiberga, jego prosze zwolnic. A jesli jego tez nie moge zwolnic, to Kurta Thomasa. Edytowane 8 Czerwca 2015 przez Ice23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Golden State cuts: Serge Ibaka Larry Sanders Eddie Johnson Sign: Popeye Jones Stephone Archibald Randy Woods Dave Johnson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Magic cuts: Glenn Rivers Magic sign: Serge Ibaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Julek coś mi się wydaje że to nielegalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Julek coś mi się wydaje że to nielegalne. A dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 też właśnie nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 a możemy signować powyżej 100day? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Szczerze powiem, że nie wiem nawet tego. Wiem, że w grze to jest możliwe, nie wiem do końca jakie są tu zasady. Na razie nie podpiszę Ibaki, zobaczymy co na ten temat powiedzą bardziej doświadczeni Geddo i Cichy. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Nic nie stoi na przeszkodzie by sciagac graczy po day100. Od wtedy jest tylko zakaz transferow z ekipy do ekipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Masz rację - byłem przekonany że całość jest zblokowana ruchów na FA. Zatem przepraszam SlaKB za nadgorliwość :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Wizz cut: Jeff Teague Wizz sign: Eddie Johnson Dale Ellis Marc Gasol Larry Sanders Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Mavs sign: Enes Kanter Glenn Rivers RAptors sign: Brook Lopez jak już bede w zespole to proszę o zostawienie IL takiego jakim jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) nie pamiętam, czy po zcutowaniu trzeba coś odczekać, jeśli tak to ustawiam się w kolejkę: Magic cut: Chris Gatling Magic sign: Jeff Teague - może wejść na IL za Gatlinga, żeby nie robić zamieszania (najwyżej sobie go sam zdejmę) Edytowane 23 Czerwca 2015 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 W razie co zawodnicy których wczoraj podpisałem są na stronie w składzie, ale nie mam ich do wyboru przy ustawianiu taktyki. Nie wiem kto dziś simuje, ale fajnie by było gdybym mógł jeszcze dziś ustawić skład z nowymi graczami żeby przez przypadek ktoś nie wszedł niezamierzonie na parkiet i nie wyłapał kontuzji :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi