Sylvinho. Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 8 minut temu, cvbe napisał: ATL out: 1st TOR 31', 1st ATL 32', 2nd POR 33', 2nd ATL 33', Shelden Williams, Greg Anthony ATL in: Vince Carter, Christian Laettner TOR out: Vince Carter, Christian Laettner TOR in: 1st TOR 31', 1st ATL 32', 2nd POR 33', 2nd ATL 33', Shelden Williams, Greg Anthony @Sylvinho. Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 (edytowane) dobra to idzie tak jednak, z @Qcin_69 i @january robiemy trójkąta C's out: Nuggs 1rd 33; Kleiza; Green; Quin; Jammison C's in: Nash; Brand; Indy 1rd 32 PTB out: Nash;Brand; Manu LAL 1rd 31 PTB in: Ray ray; Loy Voughn; Jrue Indy out: Ray Allen; Vaughn, Jrue, Indy 1 rd 32 Indy in: Town; Kleiza; Green; Quin; Manu; Nuggs 1rd 33; LAL 1rd 31 uff mam nadzieję że niczego nie popierdzieliłem choć @Qcin_69 pewnie będzie utrzymywał ze Town do niego też miał trafić razem z pickami, ale klepnąć powinien Edytowane 15 Kwietnia 2020 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 1 minutę temu, elwariato napisał: dobra to idzie tak jednak, z @Qcin_69 i @january robiemy trójkąta C's out: Nuggs 1rd 33; Kleiza; Green; Quin; Jammison C's in: Nash; Brand; Indy 1rd 32 PTB out: Nash;Brand; LAL 1rd 31 PTB in: Ray ray; Loy Voughn; Jrue Indy out: Ray Allen; Vaughn, Jrue, Indy 1 rd 32 Indy in: Town; Kleiza; Green; Quin; Nuggs 1rd 33 uff mam nadzieję że niczego nie popierdzieliłem choć @Qcin_69 pewnie będzie utrzymywał ze Town do niego też miał trafić razem z pickami, ale klepnąć powinien Wariat k****, mówiłem Ci ze nie Ty jesteś od pisania takich rzeczy bo się na tym nie znasz xd chętnie to klepne z większa radością niż poprzednia wersje, ale wydaje mi się ze zapomniales wspomnieć o Manu w tej wymianie xd chyba ze ma zostać u mnie to bardzo proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 (edytowane) 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: Wariat k****, mówiłem Ci ze nie Ty jesteś od pisania takich rzeczy bo się na tym nie znasz xd chętnie to klepne z większa radością niż poprzednia wersje, ale wydaje mi się ze zapomniales wspomnieć o Manu w tej wymianie xd chyba ze ma zostać u mnie to bardzo proszę pięknie bym się ojebał, to z dobroci dla twej ułomności oki jeszcze manu idzie ps widzicie a mówita że Qcon to taka pezda a tu proszę jaki uczciwy i w ogóle, także spokojnie można z nim dealeować, bardzo uczciwy człowiek serio bardzo Edytowane 15 Kwietnia 2020 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 1 minutę temu, january napisał: Blazers-Pacers-Celtics POR out:S.Nash,M.Ginobili,E.Brand, LAL 31’ 1st POR in:R.Allen,J.Holiday, L.Vought IND out:R.Allen, J.Holiday, L.Vought IND in: A.Jamison, L.Kleiza, C.Quinn, G.Green, M.Ginobili, LAL 31’ 1st, DEN '33 1st BOS out: A.Jamison, L.Kleiza, C.Quinn, G.Green, DEN '33 1st BOS in: E.Brand, S.Nash, IND '32 1st\ Tak to wygląda joł :d @Qcin_69 @elwariato Potwierdzam. Wariat napisz jeszcze kogo zwolnisz bo masz za dużo graczy w rosterze (możesz mieć 15 maks) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 (edytowane) wszystkich ch zwalniam, wypierdzielać do plk rukasów/młodziaków na kontraktach dłuższych mogę odstrzelać czy nie? czy się może nie opłaca @SlaKB @julekstep ale tak najbardziej to bym tego kleizę i howarda wypierdzielił później greena jeśli trza będzie, edit ale narazie nie trzeba, ale i tak go chce wyje... edit x2 albo niech na razie zostanie Edytowane 16 Kwietnia 2020 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 (edytowane) Znowu startuje z pisaniem więc uwaga, z @gimmie klepiemy coś takiego Jazz out: Kittles; Hump; Mihimamini, i Jayson Williams Jazz in: Bison; Szczerba Indi out: Brian Williams aka Bison Dele; Szczerbiak Indi in: KK; Kris Khardashian; Mihimami; i fan strzelanek oraz molestowania personelu Jayson Williams oki teraz było trochę prościej, więc nawet @Qcin_69 może mi skoczyć PS mihimamina i greena teraz wywalam już ostatecznie Edytowane 16 Kwietnia 2020 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 (edytowane) potwierdzam @elwariato i dla łatwiejszego rozczytania wklepie bez ozdobników:D Jazz cut: Jayson Williams (cut) Pacers cut: po wcześniejszym treajdzie (wyżej) zawodnik z najniższym min 1 rocznym w drużynie. Nie ogarniam kto to będzie:D Jazz-Pacers Jazz out: K.Kittles; K.Humphries; I.Mahinmi, (cash za JaysonaWilliamsa) Jazz in: Bison Dele; Wally Szczerbiak Indi out: Bison Dele; Wally Szczerbiak Indi in: KK; K.Kittles; K.Humphries; I.Mahinmi, (cash za JaysonaWilliamsa) Edytowane 16 Kwietnia 2020 przez gimmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Sonics cut: Detlef Schrempf Sonics out: Reggie Miller Soncs in: Dell Curry, Reggie Lewis, Luc Longley Nuggets in: Reggie Miller Nuggets out: Dell Curry, Reggie Lewis, Luc Longley bez pendingu @Sonic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonic Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Blazers-Mavs-Raptors Mavs out:D.Nowitzki, N.McMilan, R.Chapman, DAL 34’ 1st Mavs in:M.Williams, R.Allen Raptors out:K.Garnett, Raptors in:D.Nowitzki, gorszy z 76ers/Hawks 32’ 1st Blazers out: R.Allen, M.Williams Blazers in: K.Garnett, N.McMilan, R.Chapman, DAl 34’ 1st, lepszy z Hawks/76ers 32’ 1st zwalniam L.Vaughta przy tym @Roger @Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Of korz potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Magic out: Gary Payton, Dale Ellis, DaSagna Diop, 2nd round pick 2031, 1st round pick 2035 (top8 protected, niezrealizowany przepada) Magic in: Greg Ostertag, Rono Leki Ukic Bulls out: Greg Ostertag, Rono Leki Ukic Bulls in: Gary Payton, Dale Ellis, DaSagna Diop, 2nd round pick 2031, 1st round pick 2035 (top8 protected, niezrealizowany przepada) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 15 minut temu, julekstep napisał: Magic out: Gary Payton, Dale Ellis, DaSagna Diop, 2nd round pick 2031, 1st round pick 2035 (top8 protected, niezrealizowany przepada) Magic in: Greg Ostertag, Rono Leki Ukic Bulls out: Greg Ostertag, Rono Leki Ukic Bulls in: Gary Payton, Dale Ellis, DaSagna Diop, 2nd round pick 2031, 1st round pick 2035 (top8 protected, niezrealizowany przepada) Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 GSW-blazers GSW out:T.Duncan, Gsw 1st 31' GSW In:K.Garnett POR out:K.Garnett POR in:T.Duncan, Gsw 31' 1st @geniuz Bez pendingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 CHI in: A. Mckie i S. Szewczyk CHI out: I. Diogu NOP in: I. Diogu NOP out :A. Mckie i S. Szewczyk @MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 76ers in: walt williams 76ers out: dan majerle, 2nd 32, 2nd 33 raptors in: dan majerle 2nd 32, 2nd 33 raptors out: walt williams Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi