P_M Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 2 minuty temu, fluber napisał: Alvin Robertson i jego DPOY sezon Rozwazalem, ale dla mnie Moncrief jednak lepszy, bo trochę go widziałem, a Alvina nic. 1 minutę temu, Koelner napisał: James Worthy Karl Malone Chris Webber Mitch Richmond Każdy był na liście, ale fitowo brakowało. 3 minuty temu, fluber napisał: A z takich Townsów czy Lamelów lat 80-tych to Tripucka, Cummings, czy Agirre Cummings przykuł moją uwagę statystycznie, ale nie chciałem lecieć w c***a, że wiem kogo wybieram, bo nie wiedziałbym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Niestety James Worthy jest jednym z najbardziej underrated zawodników na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Pippen miał w PO do kontuzji 14 - 8 - 4 - 1,5 - 1 46% FG - 39% za 3. Perfect roles. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Teraz, Koelner napisał: Niestety James Worthy jest jednym z najbardziej underrated zawodników na tym forum. Tell me about it, wziąłem go jako dla mnie absolutny steal w poprzednim atfie (chyba w ostatniej rundzie) i nie dostał miłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 2 minuty temu, fluber napisał: Pippen miał w PO do kontuzji 14 - 8 - 4 - 1,5 - 1 46% FG - 39% za 3. Perfect roles. Liczymy cały sezon zgodnie z zasadami, które ustaliłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 (edytowane) Godzinę temu, P_M napisał: Rozwazalem, ale dla mnie Moncrief jednak lepszy, bo trochę go widziałem, a Alvina nic. prime Moncrief vs prime Robertson nie ma nawet porównania ale Ty nie masz prime Moncriefa (nie jest to może case Millera, ale tu też mega strata value vs kolejne 1-2 sezony) Edytowane 3 Lutego 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: prime Moncrief vs prime Robertson nie ma nawet porównania ale Ty nie masz prime Moncriefa (nie jest to może case Millera, ale tu też mega strata value vs kolejne 1-2 sezony) W moim sezonie grał mniejsze minuty ot co, per 36/per 100 poss, się broni, staty bardzo podobne jak w następnym sezonie względem ortg i drtg. Także mega strata może nie, ale jakaś na pewno, choć pewnie to i tak najlepszy defensor tutaj under 24, a u mnie wchodzi z ławki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Teraz, P_M napisał: choć pewnie to i tak najlepszy defensor tutaj under 24, a u mnie wchodzi z ławki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 15 minut temu, julekstep napisał: Kawhi ma podjazd do Sida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Teraz, P_M napisał: Kawhi ma podjazd do Sida aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Godzinę temu, P_M napisał: najlepszy defensor tutaj under 24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 6 minut temu, matek napisał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Pięknie Was wszystkich podburzyłem Zostaliście obiektami drugiego eksperymentu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 4 godziny temu, Qcin_69 napisał: obaj byli rozważani! Malone jednak był rok przed wejściem na wyższy poziom, a Mutombo ten pierwszy sezon miał kiepski statystycznie + nie zagrał w PO:) No I mutombo mial 24 Lata w 1979 wiec sie nie łapał do zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 1 minutę temu, blackmagic napisał: No I mutombo mial 24 Lata w 1979 wiec sie nie łapał do zabawy Mutombo się łapał bo jego rookie sezon wpisywał się w zasady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Przy odpowiednich potrzebach w składzie, brakuje mi: Hill 09-10 Gordon 06-07 LaVine 18-19 Sheed 97-98 Cousins 13-14 Tyreke 09-10 Gay 07-08 Tak na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 A Manu? Horry wiadomo że ma gorszą prasę niż Mikel Bridges a był s5 mistrzowskiego teamu i zawodnik któremu kłaniają się w pas na dzielnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 4 minuty temu, Koelner napisał: A Manu? Horry wiadomo że ma gorszą prasę niż Mikel Bridges a był s5 mistrzowskiego teamu i zawodnik któremu kłaniają się w pas na dzielnicy. Manu grał 20 minut na mecz w swoim rookie season, nie przeszedłby tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Manu miał 25 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 4 minuty temu, ignazz napisał: Manu miał 25 lat. Wiemy, można tu brać rookies nawet jeżeli są starsi ( tak poszedł np. David Robinson) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi