Koelner Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 3 minuty temu, fluber napisał: Nie pierdol tylko wybieraj. Zgodnie z ówcześnie panującymi zwyczajami mam 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Teraz, Koelner napisał: Zgodnie z ówcześnie panującymi zwyczajami mam 24h. Jak zaraz nie wybierzesz, to uwzględnie veto @Qcin_69 i @P_M Ci wrzucę tego Siakama, co go wybrałeś wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 3 minuty temu, fluber napisał: Jak zaraz nie wybierzesz, to uwzględnie veto @Qcin_69 i @P_M Ci wrzucę tego Siakama, co go wybrałeś wcześniej Nie strasz nie strasz bo się zesrasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 3 minuty temu, Koelner napisał: Zgodnie z ówcześnie panującymi zwyczajami mam 24h. to są zwyczaje dla gentlemanów, Ciebie nie obowiązują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 A co to za przepychanki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 2 minuty temu, Koelner napisał: Nie strasz nie strasz bo się zesrasz. 22 godziny temu, Koelner napisał: Bycie miłym nic nie kosztuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 2 minuty temu, Koelner napisał: Nie strasz nie strasz bo się zesrasz. No i się doigrałeś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Dawaj Koelnera, bo czas wymieniać niewybranych kozaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 21 minut temu, Koelner napisał: Zgodnie z ówcześnie panującymi zwyczajami mam 24h. 12 20 minut temu, fluber napisał: Jak zaraz nie wybierzesz, to uwzględnie veto @Qcin_69 i @P_M Ci wrzucę tego Siakama, co go wybrałeś wcześniej A moje wcześniejsze veto to c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Wrzuciłem już składy do osobnego wątku. Ile czasu chcecie na opisy? Tydzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 16 minut temu, Qcin_69 napisał: Jest mi wstyd. Nie wytrzymałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Że nie poszedł Dikembe i Malone to jestem w szoku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 To kogo brakuje? Mi na pewno brakuje Eltona Branda z sezonu 2001/2002. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 (edytowane) 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: To kogo brakuje? Mi na pewno brakuje Eltona Branda z sezonu 2001/2002. no Webbera i Branda rozważałem przy ostatnim picku -> ale wygrał Buck ale to też pokazało że w sumie zostawienie sobie wysokich do wyboru na koniec nie było błędem taktycznym -> bo było sporo value picków jeszcze Edytowane 3 Lutego 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 2 minuty temu, P_M napisał: Że nie poszedł Dikembe i Malone to jestem w szoku. obaj byli rozważani! Malone jednak był rok przed wejściem na wyższy poziom, a Mutombo ten pierwszy sezon miał kiepski statystycznie + nie zagrał w PO:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: no Webbera i Branda rozważałem przy ostatnim picku -> ale wygrał Buck Też rozwazalem Branda, ale size Pau czyli bycie legit 7footerem przeważyło. Idealny PF/C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 2 minuty temu, P_M napisał: Że nie poszedł Dikembe i Malone to jestem w szoku. Pełna zgoda. Też jestem w szoku. Malone drugą połowę swojego 24-letniego sezonu miał już zajebistą. Mutombo był starszy, ale jako rookie mógł tu spokojnie wejść. Nawet był chyba allstarem. Jamal Murray i jego 26,5- 4,8-6,6 - 50% FG - 45% za 3 i Finały Konferencji w PO 2020. Alvin Robertson i jego DPOY sezon Spodziewałem się też, ze pójdą Rondo, Wall, Pippen ( bardo dobre play-offs w tym jego ostatnim sezonie), czy Ewing A z takich Townsów czy Lamelów lat 80-tych to Tripucka, Cummings, czy Agirre Do tego mnie osobiście boli brak Josha Smitha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: obaj byli rozważani! Malone jednak był rok przed wejściem na wyższy poziom, a Mutombo ten pierwszy sezon miał kiepski statystycznie + nie zagrał w PO:) No ja na Mutombo chciałem się połasic, ale jego Denver wygrali wtedy 24 mecze, i nie mieli wcale dobrej D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 James Worthy Karl Malone Chris Webber Mitch Richmond Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Teraz, P_M napisał: No ja na Mutombo chciałem się połasic, ale jego Denver wygrali wtedy 24 mecze, i nie mieli wcale dobrej D. dokladnie, ogólnie Mutombo vs Yao to był ostatni pick u mnie, Mutombo chyba nawet lepsze nazwisko dla tych wszystkich Koelnerow, ale Yao miał o niebo lepsze statystyki . Mi jeszcze brakowało Jamesa Worthyego (ale wolałem Hilla) aaa i jeszcze Ealpha Sampsona rozważałem i to z wyższym pickiem nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi