Koelner Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Teraz, P_M napisał: Wiesz, że na Bref jest coś więcej niż PPG i nie tylko to jest wskaźnikiem mierzącym, kto ile traci wraz z kolejnym sezonem? Oczywiście. Zostawiam Ci parkiet, możesz po kolei zweryfikować statsy wszystkich zawodników w tym all-time fantasy aby obronić swoją tezę. Enjoy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 2 minuty temu, Koelner napisał: Niestety @MarcusCamby nie ma swojego składu więc nie jestem w stanie zweryfikować żadnego jego zawodnika. A co? Zakłócam sielską atmosferę wzajemnego lizania się po jajach? Wiemy już, że lubisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: ej mordo, ale wiesz że ja mam Sprewella z 93/94 (jak był w 1st all-nba)? xD Przepraszam za pomyłkę, faktycznie 2 sezony niezły zjazd u niego nastąpił ale w 96/97 był już zdecydowanie lepszym zawodnikiem i się poprawił 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: A co? Zakłócam sielską atmosferę wzajemnego lizania się po jajach? Wiemy już, że lubisz! Lizanie się po jajach zawsze jest przyjemne, szczególnie jak sam nie musisz lizać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 (edytowane) 5 minut temu, Koelner napisał: Oczywiście. Zostawiam Ci parkiet, możesz po kolei zweryfikować statsy wszystkich zawodników w tym all-time fantasy aby obronić swoją tezę. Enjoy! Tylko jaką tezę mam bronić? Staty Charlesa z 86/87 Pts/REB/AST/STL/BLK 23/14,9/4,9/1,8/1.5 vs staty Charlesa za 87/88 28,3/11.9/3.2/1,3/1.3 a u Raya najwiekszy problem z jego sezonem jest taki, że trafia tam trójki na 35% a w nastepnym sezonie za 42%, czyli ten najwiekszy atut, za który zawsze trafia do ATF, tutaj jest go pozbawiony. Edytowane 2 Lutego 2023 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 (edytowane) 3 minuty temu, Koelner napisał: Przepraszam za pomyłkę, faktycznie 2 sezony niezły zjazd u niego nastąpił ale w 96/97 był już zdecydowanie lepszym zawodnikiem i się poprawił xDDD ale wiesz że 94 to sezon w którym po raz jedyny był w 1st all-NBA i 2nd all-DEF teamach? (dodatkowo jeszcze nie wariował na boisku i poza + grał w 'winning team') k**** za taki scouting to ci każdy powinien jakieś karne punkty dać xD 5 minut temu, MarcusCamby napisał: A co? Zakłócam sielską atmosferę wzajemnego lizania się po jajach? Wiemy już, że lubisz! wyjaśniaj noobów przyjacielu! Edytowane 2 Lutego 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 (edytowane) 7 minut temu, julekstep napisał: xDDD ale wiesz że 94 to sezon w którym po raz jedyny był w 1st all-NBA i 2nd all-DEF teamach? (dodatkowo jeszcze nie wariował na boisku i poza + grał w 'winning team') Bardzo dobrze, że ktoś go wybrał do all NBA i alldef, zawsze był lubianym zawodnikiem a w szczególności za wsady „plecakiem”. 8 minut temu, P_M napisał: Staty Charlesa z 86/87 Pts/REB/AST/STL/BLK 23/14,9/4,9/1,8/1.5 vs staty Charlesa za 87/88 28,3/11.9/3.2/1,3/1.3 Nawet TS% utrzymał, świetnie się rozwinął w 87/88, szkoda tylko że Mike Gimski mu zabierał zbiórki. Edytowane 2 Lutego 2023 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Ten sam carmelo chodził dużo wyżej w normalnych atf, wiec to jest na pewno steal, pytanie czy chociaż tutaj, gdy inni gracze tez są młodzieńcami dostanie trochę miłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Teraz, Koelner napisał: Bardzo dobrze, że ktoś go wybrał do all NBA i alldef, zawsze był lubianym zawodnikiem a w szczególności za wsady „plecakiem”. Nawet TS% - świetnie się rozwinął w 87/88, szkoda tylko że Mike Gimski mu zabierał zbiórki. Z. 660 na . 665 aha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Boże wreszcie poszedł Baron Davis! Jakim cudem tak późno? Już przy dyskusji o LaMelo Ball, chciałem przywołać jego nazwisko, bo dekadę temu kłóciłem się z blackmagic o jego impact, gdy ten wybrał go w ATF post Jordan. Jak na ironię, teraz sądzę że Baron Davis jest mocno niedoceniony biorąc pod uwagę pick, a wspomniany user wybrał LaMelo Balla Tak czy siak, gratulacje @Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 6 minut temu, MarcusCamby napisał: Boże wreszcie poszedł Baron Davis! Jakim cudem tak późno? Już przy dyskusji o LaMelo Ball, chciałem przywołać jego nazwisko, bo dekadę temu kłóciłem się z blackmagic o jego impact, gdy ten wybrał go w ATF post Jordan. Jak na ironię, teraz sądzę że Baron Davis jest mocno niedoceniony biorąc pod uwagę pick, a wspomniany user wybrał LaMelo Balla Tak czy siak, gratulacje @Qcin_69 mówisz że mac przystealował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 6 minut temu, MarcusCamby napisał: Boże wreszcie poszedł Baron Davis! Jakim cudem tak późno? Już przy dyskusji o LaMelo Ball, chciałem przywołać jego nazwisko, bo dekadę temu kłóciłem się z blackmagic o jego impact, gdy ten wybrał go w ATF post Jordan. Jak na ironię, teraz sądzę że Baron Davis jest mocno niedoceniony biorąc pod uwagę pick, a wspomniany user wybrał LaMelo Balla Tak czy siak, gratulacje @Qcin_69 CambyGOAT 4 minuty temu, julekstep napisał: mówisz że mac przystealował? japa tam tankerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 27 minut temu, RonnieArtestics napisał: Ten sam carmelo chodził dużo wyżej w normalnych atf, wiec to jest na pewno steal, pytanie czy chociaż tutaj, gdy inni gracze tez są młodzieńcami dostanie trochę miłości Dziwne ze @LAF go nie wybrał . Jakby o melo zapomniano. 17 minut temu, Qcin_69 napisał: CambyGOAT A wciąż niewybrany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 5 minut temu, LAF napisał: DH by kurwicy dostał Tak to jest, jak nie ma się liderów w składzie, tylko wydmuszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 21 minut temu, fluber napisał: Dziwne ze @LAF go nie wybrał . Jakby o melo zapomniano. był pewnie na liście u wielu ludzi, w tym u mnie, ale mam dużo lepszych od niego ballhandlerów, a i koncepcyjnie ciężko go wpasować, nie nadaje się do takich zabaw ani jako lider, ani jako roles, a jego główna wartość to granie iso, volume scoring i klepanie gały, a najczesciej na tym etapie szukasz raczej rolesów, którzy będą biegać, rzucać trójki, zasuwać w D. pick dobry zważywszy uwagę na rundę, w której został wybrany, ale ciężko Melo rozsądnie w takich zabawach wykorzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 3 godziny temu, MarcusCamby napisał: Boże wreszcie poszedł Baron Davis! Jakim cudem tak późno? Już przy dyskusji o LaMelo Ball, chciałem przywołać jego nazwisko, bo dekadę temu kłóciłem się z blackmagic o jego impact, gdy ten wybrał go w ATF post Jordan. Jak na ironię, teraz sądzę że Baron Davis jest mocno niedoceniony biorąc pod uwagę pick, a wspomniany user wybrał LaMelo Balla Tak czy siak, gratulacje @Qcin_69 Klociles sie ze mna o lamelo? Czy o davisa? baron ma ten problem ze on mial tylko Jeden sezon w gsw gdy mial god mod Wczesniej byl mega nieefektywny Bo slabo (nierowno) trafial za 3 i mial zawsze slabe ft przez co w no balansowal na granicy 50% ts. gdyby to byla wersja z 07 to pewnie poszedl by w pierwszych 30 wyborach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 8 minut temu, blackmagic napisał: Klociles sie ze mna o lamelo? Czy o davisa? baron ma ten problem ze on mial tylko Jeden sezon w gsw gdy mial god mod Wczesniej byl mega nieefektywny Bo slabo (nierowno) trafial za 3 i mial zawsze slabe ft przez co w no balansowal na granicy 50% ts. gdyby to byla wersja z 07 to pewnie poszedl by w pierwszych 30 wyborach O Barona Davisa Mniej więcej ten okres, gdy pisałeś w swoim opisie: W dniu 29.01.2015 o 14:13, blackmagic napisał: Baron Davis – niech was nie zmyli numer z jakim został wybrany bo wg mnie to największy steal tego draftu. Człowiek demolka w ataku, w 2007 roku w PO robiący 25 pkt na ts 62% (!!!), zresztą przez całą karierę Davis grał lepiej w PO niż w RS. Potrafił prowadzić zarówno bardzo szybkie ofensywy (GSW) jak i te z wolnym pace (NOH). Świetny team defender niedoceniany przez swoje ofensywne atrybuty i fakt, że grał w słabo broniącej drużynie. W wybranych latach 8,1 i 7,6 asysty na mecz, ale te asysty imo nie oddają jego wartości gdyż w większości nie były nabite, tylko otwierały graczom drogę do prostego dunka czy lay-upa. Tak, ja wiem, że to jest okres z Nowego Orleanu, a nie 2007-2008 GSW. Sam niejako dokładasz w tym starym opisie powód innej gry Barona Davisa. Zupełnie inny pace. Wolne tempo zamiast run and gun Warriors. Tak, Baron Davis się rozwinął, potem był lepszym graczem, ale już w 2002 był all-starem, pierwszą opcją PO teamu, a dokładamy do tego kozackie Playoffs z wyrzuceniem Tracy McGrady'ego. Jak patrzę na niektóre picki z okolic 30, to jakby ktoś wziął Barona Davisa w pierwszej trzydziestce, to byłby zwykły pick. Z 70-którymś to już potężny steal i ja nie bardzo rozumiem z czego wynika ta obsuwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 11 minut temu, MarcusCamby napisał: Playoffs z wyrzuceniem Tracy McGrady'ego. każdy kto grał vs McGrady odblokował ten achievement xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 15 minut temu, MarcusCamby napisał: O Barona Davisa Mniej więcej ten okres, gdy pisałeś w swoim opisie: W dniu 29.01.2015 o 14:13, blackmagic napisał: Baron Davis – niech was nie zmyli numer z jakim został wybrany bo wg mnie to największy steal tego draftu. Człowiek demolka w ataku, w 2007 roku w PO robiący 25 pkt na ts 62% (!!!), zresztą przez całą karierę Davis grał lepiej w PO niż w RS. Potrafił prowadzić zarówno bardzo szybkie ofensywy (GSW) jak i te z wolnym pace (NOH). Świetny team defender niedoceniany przez swoje ofensywne atrybuty i fakt, że grał w słabo broniącej drużynie. W wybranych latach 8,1 i 7,6 asysty na mecz, ale te asysty imo nie oddają jego wartości gdyż w większości nie były nabite, tylko otwierały graczom drogę do prostego dunka czy lay-upa. Tak, ja wiem, że to jest okres z Nowego Orleanu, a nie 2007-2008 GSW. Sam niejako dokładasz w tym starym opisie powód innej gry Barona Davisa. Zupełnie inny pace. Wolne tempo zamiast run and gun Warriors. Tak, Baron Davis się rozwinął, potem był lepszym graczem, ale już w 2002 był all-starem, pierwszą opcją PO teamu, a dokładamy do tego kozackie Playoffs z wyrzuceniem Tracy McGrady'ego. Jak patrzę na niektóre picki z okolic 30, to jakby ktoś wziął Barona Davisa w pierwszej trzydziestce, to byłby zwykły pick. Z 70-którymś to już potężny steal i ja nie bardzo rozumiem z czego wynika ta obsuwa. +1, nim tu jakiś jokicstep wjedzie z chamskimi odp, to ja brałem Lillarda który z PO wyjebal Hardena w tamtym roku i Davisa który to samo zrobił z McGradym Davis był planowany już znacznie wcześniej ale był trochę gambling z mojej strony (przy Amare już się trochę wystraszyłem ze przesadziłem- tak jak wcześniej z Markiem Pricem /ale to wyszło ok bo został lepszy Lillard/ ale z Amare nie mogłem zrezygnowac bo on miał wtedy elitarny sezon w ofensywie) i bardzo się cieszę ze się ostał Baron do tego picku, bo już od początku jak 6th man był planowany z ktoś z dwójki Davis/Arenas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Al Horford świetny pick szczególnie, że ma 100% za trzy i jest to steal oraz game changer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 5 minut temu, Koelner napisał: Al Horford świetny pick szczególnie, że ma 100% za trzy i jest to steal oraz game changer. dziękuję przyjacielu! za ten miły wpis anuluję ci jeden z karnych punktów, które wcześniej zebrałeś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi