P_M Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 3 minuty temu, fluber napisał: Spodziewałem się, że pójdzie w tej rundzie. Kiedy jeszcze myślałem, że zagramy na 32 zespoły. Teraz już wiecie, czemu tak dobrze się bawię. Byś grał z nami, bawilibyśmy się jeszcze lepiej i pośmiali też z twoich wyborów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 5 minut temu, P_M napisał: C'mon komentowanie wyborów to najlepsza zabawa w ATFie Prawda. Dlatego, wyobrażam sobie jak Magic nakręca do kontry Davida Robinsona oraz Charlesa Barkleya - dużo dunków oraz alejupów w kontrze. 8 minut temu, julekstep napisał: xDDDDD Proponuje abyś do Doncić wziął na centra gościa który może z nim grać pop-out. 1 minutę temu, fluber napisał: Kiedy jeszcze myślałem, że zagramy na 32 zespoły. Grasz z nami? Bardzo dobrze, brakowało nam Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 16 minut temu, LAF napisał: Sam nie wiem kogo dać do s5. Myśle , że rozpisze różne warianty tak wszechstronny mam zespół. No jak nie wiesz? Iverson z ławki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 20 minut temu, LAF napisał: Sam nie wiem kogo dać do s5. Myśle , że rozpisze różne warianty tak wszechstronny mam zespół. Iverson-Booker-Korver-Lewis-Griffin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 26 minut temu, Sylvinho. napisał: Reggie Miller 1988/1999 @matek chyba póki co to top1 grajek jeśli chodzi o to ile traci w danym sezonie w porównaniu do sezonu kolejnego xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 (edytowane) 1 minutę temu, julekstep napisał: chyba póki co to top1 grajek jeśli chodzi o to ile traci w danym sezonie w porównaniu do sezonu kolejnego xD Kto nie sprawdzał Millera i nie zapłakał nad tym :))) A wystarczyło, żeby urodził się w styczniu xDDD Edytowane 2 Lutego 2023 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 11 minut temu, julekstep napisał: chyba póki co to top1 grajek jeśli chodzi o to ile traci w danym sezonie w porównaniu do sezonu kolejnego xD Ray Allen pewnie blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 11 minut temu, julekstep napisał: chyba póki co to top1 grajek jeśli chodzi o to ile traci w danym sezonie w porównaniu do sezonu kolejnego xD Cały czas miał lepszy sezon niż sporo zawodników wybranych przed nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Ray Allen pewnie blisko. top2 w tym formacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 @matek like za Melo Wciąż jest masa kozaków, których bez patrzenia na fit brałbym przed Nim, ale szacunek za odwagę. Teraz czeka Cię walka z jego elektoratem negatywnym czyli pewnie jakieś 95% forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 @matek miałem pisać, że nie ten Melo został wybrany jako pierwszy A teraz mam zagwozdkę do uzupełnienia ostatni wysoki do rotacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 O Melo już wcześniej myślałem ale miał jednak zbyt dużo negatywów żeby go brać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 (edytowane) 15 minut temu, MarcusCamby napisał: Ray Allen pewnie blisko. nah 14 minut temu, Sylvinho. napisał: Cały czas miał lepszy sezon niż sporo zawodników wybranych przed nim nah roles z dobra trojka w beznadziejnej ekipie - meh Edytowane 2 Lutego 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 6 minut temu, LAF napisał: @matek Ja miałem go wziąć , ale nie pasował do koncepcji. Już widzę te ISO Melo oraz targetowanie go przez oponentów Trzymaj się tam ze swoim Rysiem. 6 minut temu, MarcusCamby napisał: @matek like za Melo Wciąż jest masa kozaków, których bez patrzenia na fit brałbym przed Nim, ale szacunek za odwagę. Teraz czeka Cię walka z jego elektoratem negatywnym czyli pewnie jakieś 95% forum Mam to w dupie, i tak u kilku osób jestem na ostatnim miejscu "bo tak" 9 minut temu, P_M napisał: @matek miałem pisać, że nie ten Melo został wybrany jako pierwszy Co? Został jeden pick, mam tylko jednego grajka na liście, którego raczej nikt się nie spodziewa i nie planuje wybrać, no ale zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Teraz, matek napisał: Trzymaj się tam ze swoim Rysiem. Mam to w dupie, i tak u kilku osób jestem na ostatnim miejscu "bo tak" Co? Został jeden pick, mam tylko jednego grajka na liście, którego raczej nikt się nie spodziewa i nie planuje wybrać, no ale zobaczymy no, że LaMelo poszedł przed twoim Melo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 19 minut temu, MarcusCamby napisał: Ray Allen pewnie blisko. Jesteś w mocnym błędzie i wiemy, że zdajesz sobie z tego sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 5 minut temu, P_M napisał: no, że LaMelo poszedł przed twoim Melo Ja pierdzielę, nie rozpatrywałem nigdy Balla jako Melo i coś mi nie grało w tym wpisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 25 minut temu, P_M napisał: top2 w tym formacie Ray Allen 98/99 17 pkt 99/00 22 pkt Reggie Miller 88/89 16 pkt 89/90 25 pkt Charles Barkley 86/87 23 pkt 87/88 28 pkt Sprewell 92/93 15 pkt 93/94 21 pkt Kawhi Leonard 14/15 16 pkt 15/16 21 pkt Luka Doncic 21/22 28 pkt 22/23 33 pkt Widać, że nie korzystacie ze stronek w internecie więc polecam stronkę https://www.basketball-reference.com/ , można tam znaleźć garść niezbędnych informacji do tej zabawy. Polecam! Niestety @MarcusCamby nie ma swojego składu więc nie jestem w stanie zweryfikować żadnego jego zawodnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Teraz, Koelner napisał: Ray Allen 98/99 17 pkt 99/00 22 pkt Reggie Miller 88/89 16 pkt 89/90 25 pkt Charles Barkley 86/87 23 pkt 87/88 28 pkt Sprewell 92/93 15 pkt 93/94 21 pkt Kawhi Leonard 14/15 16 pkt 15/16 21 pkt Luka Doncic 21/22 28 pkt 22/23 33 pkt Widać, że nie korzystacie ze stronek w internecie więc polecam stronkę https://www.basketball-reference.com/ , można tam znaleźć garść niezbędnych informacji do tej zabawy. Polecam! Niestety @MarcusCamby nie ma swojego składu więc nie jestem w stanie zweryfikować żadnego jego zawodnika. Wiesz, że na Bref jest coś więcej niż PPG i nie tylko to jest wskaźnikiem mierzącym, kto ile traci wraz z kolejnym sezonem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Teraz, Koelner napisał: Ray Allen 98/99 17 pkt 99/00 22 pkt Reggie Miller 88/89 16 pkt 89/90 25 pkt Charles Barkley 86/87 23 pkt 87/88 28 pkt Sprewell 92/93 15 pkt 93/94 21 pkt Kawhi Leonard 14/15 16 pkt 15/16 21 pkt Luka Doncic 21/22 28 pkt 22/23 33 pkt Widać, że nie korzystacie ze stronek w internecie więc polecam stronkę https://www.basketball-reference.com/ , można tam znaleźć garść niezbędnych informacji do tej zabawy. Polecam! Niestety @MarcusCamby nie ma swojego składu więc nie jestem w stanie zweryfikować żadnego jego zawodnika. ej mordo, ale wiesz że ja mam Sprewella z 93/94 (jak był w 1st all-nba)? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi