Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. january Opublikowano 7 Stycznia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 (edytowane) . Edytowane 29 Września 2023 przez january Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 17 minut temu, january napisał: Ławkę na obwodzie tworzą - standardowo świetni w defensywie Caruso i Thybulle przecież Thybulle to praktycznie nie gra w tym sezonie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 1 godzinę temu, julekstep napisał: przecież Thybulle to praktycznie nie gra w tym sezonie... Długi tekst, jeden babol a Ty musisz się czepiać Ale serio, Thybulle to chyba tylko za zasługi, w tym sezonie nawet w obronie jest ciut słabszy o ile w ogóle gra. Ale McDanielsa nawet w honorable mentions gdzie nawet Okogie jest? Czepiam się, dobry tekst @january Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 2 godziny temu, january napisał: 1st Jaden Ivey - Benedict Mathurin - Keegan Murray - Paolo Banchero - Walker Kessler 2nd Jalen Williams- AJ Griffin - Tari Eason - Jeremy Sochan - Jalen Duren Ja bym dał Williamsa za Murraya w pierwszym składzie. A nawet jeśli teraz uważasz, że nie powinno tak być, to na koniec sezonu już zamienisz Inne nagrody: MVP - Jokić Rookie - Banchero DPOTY - JJJ 6th Man - Burks, ale chciałbym Mathurina MIP - Lauri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 15 minut temu, LAF napisał: W sumie dobry wpis, ale dlaczego DB jest niżej od Moranta czy Donovana ? Skoro jego drużyna aktualnie bez niego ma problemy aby wejść do Play-In a z nim byli w czubie ? bo jest gorszym graczem eot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 2 godziny temu, january napisał: - początkowo miałem tam McDanielsa właśnie, tylko chciałem wrzucić AD na PF jednak i mi się w mej pamięci McDaniels nagle totalnie zgubił. All-D 2nd dla niego po edycji. To tak by nie być gołosłownym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Godzinę temu, Tecu napisał: To tak by nie być gołosłownym. Masz rację. Dawać Avdije do 2nd team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 16 godzin temu, january napisał: All-def 1st Jose Alvarado - OG Anunoby - Draymond Green - Jaren Jackson Jr - Nic Claxton 2nd Jevon Carter - Alex Caruso - Jaden McDaniels - Anthony Davis - Jarrett Allen Tak jak zasadniczo zgadzam się mniej więcej z treścią tak tutaj to mam wrażenie ,że oglądamy inny sezon Allen w tym sezonie czy Brook Lopez grają lepiej w obronie niż Claxton. Ja nawet nie uznałbym go za najlepszego obroońce w Nets. Co np robi Davis w tym zestawieniu skoro taki Durant w obronie czy Ben simmons w obronie grają znacznie lepiej. Nie ma Brooksa z Memphis a jest OG czy Draymond w pierwszej piątce. Mam trochę wrażenie ,że to akurat było zbudowane na bazie EPM czy innych statystyk tego typu bo tam i Smith Jr jest wysoko i OG i Claxton ale w realu to nie za bardzo widziałem ten poziom obrony u nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 (edytowane) 12 minut temu, ely3 napisał: Tak jak zasadniczo zgadzam się mniej więcej z treścią tak tutaj to mam wrażenie ,że oglądamy inny sezon Allen w tym sezonie czy Brook Lopez grają lepiej w obronie niż Claxton. Ja nawet nie uznałbym go za najlepszego obroońce w Nets. Co np robi Davis w tym zestawieniu skoro taki Durant w obronie czy Ben simmons w obronie grają znacznie lepiej. Nie ma Brooksa z Memphis a jest OG czy Draymond w pierwszej piątce. Mam trochę wrażenie ,że to akurat było zbudowane na bazie EPM czy innych statystyk tego typu bo tam i Smith Jr jest wysoko i OG i Claxton ale w realu to nie za bardzo widziałem ten poziom obrony u nich January w trzeba przyznać bardzo dobry post wplótł po prostu nieco dobrego PR dla swojej drużyny z sam wiesz jakiej gierki it’s all about politics. Również zgadzam się z większą częścią ale kwiatki się musiały znaleźć. Ten nieszczęsny Thybulle zwłaszcza, on chyba dopiero od 10 meczy się łapie do rotacji… Edytowane 8 Stycznia 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 15 minut temu, january napisał: Serio chcesz akurat do mnie wspominać o eye-teście i uważasz, że to będzie miało dla mnie sens I na podstawie meczów uznałeś, że OG czy Draymond zasługują na bycie w pierwszej piatce czy Davis w drugiej? A taki Dillon Brooks na żadną. Albo Ben Simmons. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 58 minut temu, january napisał: jak coś obejrzałem 34 mecze Nets w tym sezonie Lekki off-top. Z ciekawości, prowadzisz statystykę? Sam chyba będę musiał wprowadzić coś takiego u siebie od przyszłego sezonu w NBA i NHL, bo jestem ciekawy jakie drużyny udaje mi się obejrzeć najczęściej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 4 godziny temu, january napisał: Zgadza się. Polecam się przyjrzeć dokładniej temu co wyprawia Draymond w defensywie GS, a jak OG zamyka m2m najlepszych graczy ligi. Dillon mógłby się tu znaleźć gdzieś w all-D (jest w honorable mentions), bo to imo kwestia uznaniowa, ale 2x graczy Grizz to byłoby cholernie dużo, aż takiej defensywy nie grają. Ale Ben Simmons? Serio? On w pierwszych kilkunastu spotkaniach sezonu był najgorszym graczem ligi przede wszystkim dlatego, że bronił koszmarnie. I o ile od tego momentu zrobił solidny progres to dalej nie jest to jego peak D, który kiedyś widzieliśmy i daleko mu do all-D. Ben miał tragiczny początek sezonu do połowy listopada był wręcz szkodnikiem, po obydwu stronach i jeszcze miał mecze w których albo był wyfaulowany ,albo miał więcej fauli niż punktów / minut .,Później zaczął pomału się ogarniać, a w grudniu zaczął grać na miarę swojego potencjału.,Jakby była nagroda MIP month by month to za grudzień by mu się należała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Godzinę temu, LAF napisał: @Tecu polecam obejrzeć obronę Okogie na Poole oraz Klay’u wtedy stanie się jasne czemu figuruje w zestawieniu topowych obrońców w lidze Dziękuję, oglądałem. Rzucisz takim zestawieniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 3 godziny temu, LAF napisał: zestawieniu topowych obrońców w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi