LAF Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 (edytowane) . Edytowane 2 Listopada 2023 przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 ciężko wybrać frontocurt na wschodzie, bo jakiegoś kandydata do MVP trzeba pominać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 4 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 fani warriors oraz lakers dają radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 4 minuty temu, lorak napisał: Azjatyccy fani warriors oraz lakers dają radę. Poprawiłem widać jak fani Nyks mają wyjebane na ASG, wolą się nie pchać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 dopiero widać jakie bieda jest na guard na wschodzie ;] i trochę forward na zachodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 13 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: widać jak fani Nyks mają wyjebane na ASG, wolą się nie pchać Rose 220k głosów Ale tak, ogólnie big market >>>> small market Sabo nie ma w 10tce a są Looney, Green, Kawhi, Wiggins. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Godzinę temu, Tecu napisał: 14 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: widać jak fani Nyks mają wyjebane na ASG, wolą się nie pchać Rose 220k głosów ale to raczej fani DR rozsiani po całym świecie a nie głosy Nowojorczyków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 4 godziny temu, Raven2156 napisał: Trae? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 11 godzin temu, Kubbas napisał: Trae? Długo się nad tym zastanawiałem i moim zdaniem za to co zrobił dla całej organizacji Hawks i jak szybko się rozwinął ten występ mu się należy. Uważam, że powinien wystąpić w ASG dużo prędzej aniżeli chociażby Irving. Young ma średnią punktową z całej kariery na poziomie ponad 25 pkt/mecz i wierzę, że nie pokazał jeszcze wszystkiego co ma do zaoferowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Jedyne z czego w tym sezonie głównie kojarzę Trae to robienie kwasów w szatni zamiast liderowania oraz dość długi slump rzutowy i oczywiście standardowe już u niego nieustanne bycie tyczką w obronie. Jak dla mnie ktoś taki średnio zasługuje na wyróżnienie występem w S5 meczu gwiazd, niezależnie ile by tam tych cyferek nie nabił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 No zobaczymy, rok temu wydawało się iż będzie nieźle a była katastrofa. Mam nadzieję, że pomyślą coś ze Skills Challenge, gdyż zeszłoroczna formuła to był jakiś chaos kompletny. Chętnie bym widział też powrót 2Balla albo Shooting Stars, bo Horse to jednak zbyt długi konkurs a na dodatek jak się weźmie niekreatywnych zawodników to się tego dobrze nie ogląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Spoko sprawa. Długo nie rozumiałem, dlaczego Kenyon nigdy nie wystąpił, dobrze że młody będzie miał szansę się pokazać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 No i to jest imo z góry faworyt, aż ciekaw jestem konkursu pierwszy raz od wielu lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 7 godzin temu, RonnieArtestics napisał: No i to jest imo z góry faworyt, aż ciekaw jestem konkursu pierwszy raz od wielu lat. Ja sobie nie wyobrażam zeby Sharpe tego nie wziął że swoja winda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 [Haynes] NBA announces that TNT will air the 2023 NBA All-Star Draft as a live pregame segment at the 2023 NBA All-Star Game on Feb. 19 from Vivint Arena in Salt Lake City. Piękna sprawa, przypomina się wf w podstawowe i modlenie się, żeby nie zostać wybranym ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 czyli będziemy widzieć reakcje wszystkich zawodników? mega XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi