julekstep Opublikowano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 (edytowane) W tym temacie można zgłaszać chęć podpisania QO z graczami wybranymi w 1szej po 3cim roku rookie kontraktu. Kontrakt wygląda tak: 1 - 13 500 000 2 - 14 850 000 3 - 16 335 000 4 - 17 968 500 5 - 19 765 350 Kontrakty zostaną podpisane po drafcie, przed 1szą rundą FA. Gracze kwalifikujący się do QO: JaMychal Green Kent Bazemore Kyle OQuinn Will Barton Khris Middleton Draymond Green Jae Crowder Tomas Satoransky Festus Ezeli Tony Wroten Jared Sullinger Evan Fournier John Henson Jeremy Lamb Meyers Leonard Andre Drummond Terrence Ross Harrison Barnes Damian Lillard Dion Waiters Bradley Beal Michael Kidd-Gilchrist Anthony Davis Edytowane 14 Grudnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 6 godzin temu, julekstep napisał: Anthony Davis QO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 W dniu 1.12.2022 o 01:20, julekstep napisał: Damian Lillard QO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 @Principe (Beal) @Koelner (Dray) nie przedłużacie swoich orłów? żeby potem płaczu nie było jak pójdą za MLE do b2b mistrzów z Orlando! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 (edytowane) nie , po wzięciu porzingisa jest w sumie na sprzedaż Edytowane 5 Grudnia 2022 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 czemu nie są wypisane zespoły przy graczach? nie wiem czy tu kogoś mojego nie ma na tej liscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 17 minut temu, Qcin_69 napisał: czemu nie są wypisane zespoły przy graczach? nie wiem czy tu kogoś mojego nie ma na tej liscie uznany finalista simki powinien to ogarnac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 12 minut temu, julekstep napisał: uznany finalista simki powinien to ogarnac! jakbym to ogarniał to stworzyłbym Dynastie. A starcza mi ze rok w rok moje zespoły są lepsze od Hornets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 5 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Ja Bealowi daje oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 4 godziny temu, Principe napisał: Ja Bealowi daje oczywiście a o drafcie pamiętasz? (bo o 9:30 będzie cpu pick leciał jbc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 W dniu 1.12.2022 o 01:20, julekstep napisał: Draymond Green Knicks dają mu QO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi