Alonzo Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 W dniu 18.12.2022 o 23:25, julekstep napisał: LaMarcus Aldridge zaczyna pracę na swoją biografią. Robocza nazwa - "Życie na waiverze" Godzinę temu, Qcin_69 napisał: zwalniam Aldridga! nie sprawdził się Julek! Szacun! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 4 godziny temu, Pablo81 napisał: Love to nowy SG, przez co zwiększa liczbę PPG. Przed campami w próbnych robił 32/10 na SG, to teraz będzie pewnie jakieś 35 PPG Serio chcesz go tak marnować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Teraz, julekstep napisał: Serio chcesz go tak marnować? Oddam za Tyreke. Puść sobie próbne, jaki impakt daje. Masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Teraz, Pablo81 napisał: Oddam za Tyreke. Puść sobie próbne, jaki impakt daje. Masakra. ppg != impakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 6 minut temu, julekstep napisał: ppg != impakt Wynik zespołu = impakt. To sobie zobacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Wynik zespołu = impakt. To sobie zobacz. sprawdzanie wyników zespołu vs taktyki cpu = mindfuck w realnej lidze gdzie 80% ekip będzie grało outside i exposwoało D Kevina (nie mówiąc o tym że na SG marnuje się drugi aspekt w którym jest dobry - zbiórka) już tak wesoło nie będzie dawać go gdzie indziej niż na SF to przestępstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Teraz, julekstep napisał: sprawdzanie wyników zespołu vs taktyki cpu = mindfuck w realnej lidze gdzie 80% ekip będzie grało outside i exposwoało D Kevina (nie mówiąc o tym że na SG marnuje się drugi aspekt w którym jest dobry - zbiórka) już tak wesoło nie będzie dawać go gdzie indziej niż na SF to przestępstwo Robiłem simkę na starym sezonie, na ustawionych wszystkich taktykach jak w realu. Aż mnie samego wynik zdziwil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Robiłem simkę na starym sezonie, na ustawionych wszystkich taktykach jak w realu. Aż mnie samego wynik zdziwil. no nic do zobaczenia na rybach po 1st/2nd round! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: no nic do zobaczenia na rybach po 1st/2nd round! dawaj ranking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Teraz, julekstep napisał: no nic do zobaczenia na rybach po 1st/2nd round! Zaproszę Cię na paradę. Dzięki za Lovea - chyba najwiekszą ofensywną bestię simki Teraz, Koelner napisał: dawaj ranking Nie karm jego onanizmu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 (edytowane) 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Zaproszę Cię na paradę. Dzięki za Lovea - chyba najwiekszą ofensywną bestię simki James Harden pozdrawia Ja również dziękuję za Walla, Gasola i AK. Mistrzów. Edytowane 21 Grudnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 @Pablo81 szykuje ewidentnie Lovea na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 (edytowane) 2 minuty temu, Koelner napisał: @Pablo81 szykuje ewidentnie Lovea na sprzedaż nah Love faktycznie się stał maszyną do punktów, więc pewnie z pół sezonu tam pogra xD Kemba do INdy i pewnie ktoś z dwójki Blake/AR poleci w najbliższym czasie Edytowane 21 Grudnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Teraz, Koelner napisał: @Pablo81 szykuje ewidentnie Lovea na sprzedaż Nie. Tym razem nie. Spuszczę go ze smyczy z początkiem sezonu, to będzie ciekawie Teraz, julekstep napisał: nah, Kemba do INdy i pewnie ktoś z dwójki Blake/AR poleci w najbliższym czasie Ty masz taki szrot, że nawet Hawks go nie chcieli, a nie są wybredni - wzięli w końcu TMaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Ty masz taki szrot, że nawet Hawks go nie chcieli, a nie są wybredni - wzięli w końcu TMaca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 4 minuty temu, julekstep napisał: ? Twój kolega że spółdzielni. Hawks. Nie chciał Ci LMA dać? Nie było czym wyrównać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Twój kolega że spółdzielni. Hawks. Nie chciał Ci LMA dać? Nie było czym wyrównać? nie wiem nie prowadziłem tego typu rozmów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 12 minut temu, julekstep napisał: nie wiem nie prowadziłem tego typu rozmów potwierdzam. Hawks z Magic nie handlują. LMA mial iść do przyjaciol z Zachodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 15 godzin temu, Alonzo napisał: Nie da się ukryć, że to najsłabsze campy, jakie miałem do tej pory w simce, ale z drugiej strony - mam team oparty w dużym stopniu na weteranach, zatem w niektórych przypadkach było to spodziewane. Muszę Ciebie rozczarować, ale mimo to liczę na najlepszy sezon w simce Najważniejsze, że Brook i Goran - pomimo, że w sumie nieznacznie na minus - poprawili też niektóre skille, a stracili czasem przy tych mniej istotnych, choć u Dragicia szkoda znów -1 w Passing, ale poprawił m.in. JumpShot (+2), 3P (+4), czy Handling (+3). U Brooka cieszy +4 w DReb, po +2 ma też przy Jumpshot i Jumping. Bez szału niestety Mike Beasley - tu stracił, tam zyskał - ogólnie na 0. Zawiedli mnie młodzi wysocy - Ed Davis i Meyers Leonard niestety i znów słabe campy McGrudera. Cieszą udane campy Flynna w Spurs (aż +11 w 3P i +3 w Stealing) oraz Ersana w Raptors. Fajnie, że Bynum poprawił zbiórkę. U mnie najpozytywniej KJ McDaniels +16. Przy moim wąskim składzie, może liczyć na jakies minuty z ławki w rotacji w tym sezonie. S5 będzie wyglądało tak - Dragic/Hughes/Beasley(JRich)/B.Lopez/Okafor - idziemy na 60W w tym sezonie jak mi sie ktoś istotny nie połamie. Fajnie, że Davis podpisał długi kontrakt - ostatecznie na pazerności źle wyszedł, a ja dzięki temu mam kasę na 13go - kolejnego młodego do rozwijania na przyszłość. Wrócili tez do drużyny Udonis Haslem i CJ Watson, który będzie moim bardzo istotnym backupem na pg. Dzięki temu w drużynie jest ostatecznie tylko jedna nowa twarz - Emeka Okafor - moja defensywna twierdza obok lidera Brooka Lopeza. 60W to jeszcze nie ten poziom w Sonics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 dodajcie mi do składu 2 ogórków z minimalną pensją i tak tankuje więc nie ma znaczenia kogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi