julekstep Opublikowano 25 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 4 godziny temu, Ice23 napisał: Dodajcie moja ostatnia wymianę z Raptors i ustawiam taktykę. już jest dodatkowo ciągle braki w skłądzie i brak taktyki - @Sylvinho. brak taktyki - @RDG2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 44 minuty temu, julekstep napisał: już jest dodatkowo ciągle braki w skłądzie i brak taktyki - @Sylvinho. brak taktyki - @RDG2 Ja mam dalej niezaktualizowany skład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 (edytowane) 1 minutę temu, Sylvinho. napisał: Ja mam dalej niezaktualizowany skład. powinieneś mieć ok kogo brakuje, co jest nie tak? (nie patrz na html - patrz na stronie z ustawianiem taktyk jbc) Edytowane 25 Grudnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 37 minut temu, julekstep napisał: powinieneś mieć ok kogo brakuje, co jest nie tak? (nie patrz na html - patrz na stronie z ustawianiem taktyk jbc) Wyliczenia właśnie na głównej stronce się nie zgadzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 1 minutę temu, Sylvinho. napisał: Wyliczenia właśnie na głównej stronce się nie zgadzają. bo nie updejtowałem htmla masz 1 051 000 na 2 grajków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Teraz, julekstep napisał: bo nie updejtowałem htmla masz 1 051 000 na 2 grajków Spoko Już sobie dodałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 1 minutę temu, Sylvinho. napisał: Spoko Już sobie dodałem. masz już cały skład do ustawienia jbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 @julekstep można by wystartować dziś wieczorem @RDG2 ostatnio i tak z pół sezonu miał nieustawiony skład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 4 minuty temu, julekstep napisał: masz już cały skład do ustawienia jbc Ustawiłem taktykę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Godzinę temu, Alonzo napisał: @julekstep można by wystartować dziś wieczorem @RDG2 ostatnio i tak z pół sezonu miał nieustawiony skład. Jasne jak znajdziesz jelenia ktory w pierwszy dzien swiat poświęci z godzibe na wklepywanie taktyk to powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 3 godziny temu, julekstep napisał: już jest dodatkowo ciągle braki w skłądzie i brak taktyki - @Sylvinho. brak taktyki - @RDG2 Ustawilem taktyke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 52 minuty temu, kuba2419 napisał: Jasne jak znajdziesz jelenia ktory w pierwszy dzien swiat poświęci z godzibe na wklepywanie taktyk to powodzenia .. a tak w Ciebie wierzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 (edytowane) dziś pewnie zacznę wklepywać taktyki (a przynajmniej część - jbc wrzucę save) i pewnie jutro wieczorem inauguracja sezonu więc oficjalnie DO JUTRA DO 20:00 DEADLINE NA PRE-SEASON TREJDY - wszystko co będzie potem zostanie już wklepane po day 1 Edytowane 25 Grudnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 (edytowane) @kolader - błąd w taktyce (13 graczy w aktywnym składzie, Larry Nance leci na IL) @Szulim - jw (tu Prince leci na IL) Edytowane 25 Grudnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 gramy do c***a wafla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Teraz, Koelner napisał: gramy do c***a wafla? wieczorem start Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 2 godziny temu, julekstep napisał: wieczorem start jeleń, nie takie pół jelenia bo dzis drugi dzień świąt, zreszta zapytaj Kuby, albo sąsiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 No to mamy 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 6 minut temu, MarcusCamby napisał: No to mamy 20 ide po swiatecznego kebaba jak wroce to zaczne ogarniac wiec simka pewnie w okolicach 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Teraz, julekstep napisał: ide po swiatecznego kebaba jak wroce to zaczne ogarniac wiec simka pewnie w okolicach 21 Kebs to jedynie Amerykański!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi