Pablo81 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Fajnie zrobiony draft, gdzie nawet w drugiej rundzie można coś fajnego znaleźć - Looney, Javonte, Osman. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Jest tam jeszcze jakiś madafaker do wzięcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 35 minut temu, SlaKB napisał: Jest tam jeszcze jakiś madafaker do wzięcia? nie słaby draft - wszyscy narzekają i wspominają 'za julka to było!' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 (edytowane) 4 minuty temu, julekstep napisał: nie słaby draft - wszyscy narzekają i wspominają 'za julka to było!' ja tam nie narzekam, mi się draft podoba mogłam wziąć kogoś z pierwszej 10 i na koniec pierwszej rundy poczuć się jak mistrzowie i zgarnąć najlepszego niskiego obrońcę draftu PS kiedy można tak mniej więcej spodziewać się FA? Edytowane 8 Grudnia 2022 przez profésora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 19 minut temu, profésora napisał: ja tam nie narzekam, mi się draft podoba mogłam wziąć kogoś z pierwszej 10 i na koniec pierwszej rundy poczuć się jak mistrzowie i zgarnąć najlepszego niskiego obrońcę draftu PS kiedy można tak mniej więcej spodziewać się FA? Sobota wieczór byłoby optymalnie. O 10 koniec draftu, wieczorem start FA, co @julekstep @Krzemo @SlaKB @kuba2419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 dawać już te campy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 15 minut temu, Qcin_69 napisał: dawać już te campy! jeszcze fa misiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 1 minutę temu, Koelner napisał: jeszcze fa misiek ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 6 minut temu, julekstep napisał: Bulls - Treveon Graham KONIEC UFFF Będziesz dzisiaj to wklepywal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 12 minut temu, kuba2419 napisał: Będziesz dzisiaj to wklepywal? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: tak bohater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 2 minuty temu, Koelner napisał: bohater a to wszystko orając Pablo w drugim oknie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 5 minut temu, julekstep napisał: a to wszystko orając Pablo w drugim oknie! Czyli że pewność siebie po wygraniu simki udziela się na inne tematy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 (edytowane) 4 minuty temu, kuba2419 napisał: Czyli że pewność siebie po wygraniu simki udziela się na inne tematy? ja zawsze wygrywałem simkę po prostu wcześniej gra tego dobrze nie pokazywało a propos - temat z FA założony, 1szy etap trochę dłuższy niż zwykle (tak żeby nie kończyć kluczowego etapu w weekend) ale kolejne będą już miały standardowo po 2 dni, więc może uda się ruszyć z sezonem przed świętami (tak żeby wyjeżdżający zdążyli odpalić autopiloty) strona zupdejtowana na stan obecny Edytowane 9 Grudnia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Jazz, Pacers i Spurs powyżej 80mln Ciekawe z kogo będą rezygnować, szczególnie Pacers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 5 minut temu, kuba2419 napisał: Jazz, Pacers i Spurs powyżej 80mln to wszystko birdami przekroczone no ale na pewno będą musieli poodpuszczać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 GOAT rozpoczął. brawo przyjacielu @Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 13 minut temu, Qcin_69 napisał: Hawks (cap-9mln) 1.Jonas Valanciunas - 9 mln, 3 lata 10% 2. Javale McGee -MLE 3.Chris Kaman- LLE nie możesz oferować wyjątków w momencie kiedy masz na plusie tyle samo/więcej co wartość danego wyjątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 5 godzin temu, MarcusCamby napisał: GOAT rozpoczął. brawo przyjacielu @Qcin_69 O 3 w nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Godzinę temu, ignazz napisał: O 3 w nocy. dopiero 5 wiadro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi