Maju Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Siema Pany, szukam dobrego buka, zalezy mi jedynie na NBA - korzystacie z czegos, mozecie cos polecic (albo zdeycdowanie odradzic)? Dobry = nie musi byc tani, zalezy mi na w miare realnych kursach i rzetelnosci pod katem wplat/wyplat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 15 minut temu, Maju napisał: Siema Pany, szukam dobrego buka, zalezy mi jedynie na NBA - korzystacie z czegos, mozecie cos polecic (albo zdeycdowanie odradzic)? Dobry = nie musi byc tani, zalezy mi na w miare realnych kursach i rzetelnosci pod katem wplat/wyplat. Gdzie mieszkasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maju Opublikowano 30 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Rezydencja podatkowa w Austrii, ale jak jest możliwość kont firmowych (u danego buka) to chętnie bym to rozwiązał przez LLC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Godzinę temu, Maju napisał: Rezydencja podatkowa w Austrii, ale jak jest możliwość kont firmowych (u danego buka) to chętnie bym to rozwiązał przez LLC. Jeżeli jest możliwy w Austrii to zdecydowanie bet365 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maju Opublikowano 2 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Dzieki - sprawdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Bukmaherka - najgorszy syf. Nie ma żadnego tłumaczenia, że puszczę jeden zakład w tygodniu, gram bezpiecznie za małe stawki, mam dobry system. Nałóg jak każdy inny. Centrala zarabia, wielu traci wszystko. Moja dobra rada - nie zaczynać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maju Opublikowano 2 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 https://twitter.com/DPackowski/status/1594623163475845121?t=TL-lPECM3MD2tZHs1xx76w&s=19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 3 godziny temu, Maju napisał: https://twitter.com/DPackowski/status/1594623163475845121?t=TL-lPECM3MD2tZHs1xx76w&s=19 Dosc szukujace wyniki. Czyzby tasiemki zaczely wchodzic? W dniu 30.11.2022 o 22:09, Maju napisał: Siema Pany, szukam dobrego buka, zalezy mi jedynie na NBA - korzystacie z czegos, mozecie cos polecic (albo zdeycdowanie odradzic)? Dobry = nie musi byc tani, zalezy mi na w miare realnych kursach i rzetelnosci pod katem wplat/wyplat. Bet365 top, jesli mieszkasz poza Polska. Jesli Polska, to unibet jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 1 godzinę temu, Reikai napisał: Dosc szukujace wyniki. też się dziwię i trudno w to uwierzyć. być może optymalizacja podatkowa ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Jak ktoś ma wolną gotówkę to polecam w tej chwili na Unibet jest kurs 1.97 na Francja - Polska 1. Połowa na Francję. Nie chce mi się wierzyć, że nam Francja nic nie wciśnie do przerwy, imo mały pewniak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 23 minuty temu, steve napisał: Jak ktoś ma wolną gotówkę to polecam w tej chwili na Unibet jest kurs 1.97 na Francja - Polska 1. Połowa na Francję. Nie chce mi się wierzyć, że nam Francja nic nie wciśnie do przerwy, imo mały pewniak. Argentyna nie wcisnęła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 14 minut temu, Pablo81 napisał: Argentyna nie wcisnęła. Francja> Argentyna. No nie wcisnęli, bo karnego nie strzelili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maju Opublikowano 2 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 9 godzin temu, lorak napisał: też się dziwię i trudno w to uwierzyć. być może optymalizacja podatkowa ; ] Na 99% tak. Nie bronie bukow zeby nie bylo, ale pracuje ostatnio duzo na danych z NBA - i z czystej ciekawosci chcialem sobie tam poobstawiac to co mi wychodzi. Z kolei jak to zacznie 'dzialac', to nie chce potem sie znowu gdzies przenosic - wiec wole od razu 'u dobrego' buka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi