LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 (edytowane) Myślę, że dzieje się tyle na polu, które interesują organy śledcze, że nie ma co zaśmiecać tym tematów drużynowych Edytowane 3 Listopada 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T+?%hZ<A<5ZZB~5L Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 15 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: Czyli co teraz...? "Miles Bridges expected to sign with Guangdong Tigers"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 1 minutę temu, T+?%hZ<A<5ZZB~5L napisał: Czyli co teraz...? "Miles Bridges expected to sign with Guangdong Tigers"? raczej NBA dla niego póki co zamknięta, ale tak samo miało być z Udoką, ja mam nadzieję, że kiedyś wróci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T+?%hZ<A<5ZZB~5L Opublikowano 3 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Z drugiej strony, przy swoim talencie do kosza, mógłby w Chinach zbudować legacy na poziomie Marbury'ego. Tym bardziej że jest młodszy od niego, gdy tamten tam zaczynał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 2 godziny temu, T+?%hZ<A<5ZZB~5L napisał: Z drugiej strony, przy swoim talencie do kosza, mógłby w Chinach zbudować legacy na poziomie Marbury'ego. Tym bardziej że jest młodszy od niego, gdy tamten tam zaczynał. fchooj kiepskie miejsce do gry zakładając, że ktoś chce stamtąd wrócić grać do NBA za poważne pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 4 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 27 minut temu, rw30 napisał: fchooj kiepskie miejsce do gry zakładając, że ktoś chce stamtąd wrócić grać do NBA za poważne pieniądze niech go Nets przygarna, piekla nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Przyznam szczerze, że jestem trochę poza tematem. Byłby ktoś na tyle miły i po krótce wyjaśnił co jest przyczyną? Co takiego zrobił? o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 13 minut temu, Raven2156 napisał: Byłby ktoś na tyle miły i po krótce wyjaśnił co jest przyczyną? Co takiego zrobił? o.O Nie pamiętam szczegółów ale tam w kłótni on pobił swoją dziewczyną. złamał jej nos . Mocno ją pobił przy dzieciach . Tam chyba jeszcze żebra były ale chyba nie złamane ale ogólnie pobicie było dość poważne. Tam jeszcze były jakieś dodatkowe zarzuty z posiadaniem broni. W każdym razie pobicie było bardzo poważne a że jeszcze w obecności dzieci to mu groziła dodatkowa kara... Ostatecznie dostał 3 lata próby,. zakaz posiadania broni przez ten okres. 100 godzin prac społecznych... Ale nie idzie do więzienia więc pewnie ta ugoda była bo pewnie gdyby doszło do rozprawy to nie miał szans wygrać więc musiał się jakoś dogadać ze swoją byłą dziewczyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 10 minut temu, ely3 napisał: Nie pamiętam szczegółów ale tam w kłótni on pobił swoją dziewczyną. złamał jej nos . Mocno ją pobił przy dzieciach . Tam chyba jeszcze żebra były ale chyba nie złamane ale ogólnie pobicie było dość poważne. Tam jeszcze były jakieś dodatkowe zarzuty z posiadaniem broni. W każdym razie pobicie było bardzo poważne a że jeszcze w obecności dzieci to mu groziła dodatkowa kara... Ostatecznie dostał 3 lata próby,. zakaz posiadania broni przez ten okres. 100 godzin prac społecznych... Ale nie idzie do więzienia więc pewnie ta ugoda była bo pewnie gdyby doszło do rozprawy to nie miał szans wygrać więc musiał się jakoś dogadać ze swoją byłą dziewczyną Dzięki! Widzę, że poważna sprawa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Groziło mu do 8 lat więzienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Ogólnie miał przerąbane, bo jego małe dzieci zeznawały to samo co matka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 10 godzin temu, ignazz napisał: Groziło mu do 8 lat więzienia. Szkoda tylko że to czas przeszły Jego żona podobno prosiła żeby go nie zamykać Widać posypało się trochę monet pod stołem Nie ma u mnie krzty współczucia dla takich śmieci Powinni go wsadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Ah ten wspaniały hamerykański system sprawiedliwości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Godzinę temu, josephnba napisał: Szkoda tylko że to czas przeszły Jego żona podobno prosiła żeby go nie zamykać Widać posypało się trochę monet pod stołem Nie ma u mnie krzty współczucia dla takich śmieci Powinni go wsadzić Myślę, że dla tej dziewczyny to lepiej dostać kasę niż żeby go wsadzili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 14 minut temu, fluber napisał: Myślę, że dla tej dziewczyny to lepiej dostać kasę niż żeby go wsadzili. Jeśli to jego żona to i tak w przypadku rozwody dostałaby połowę a taki ludzki odpadek siedziałby w kiciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 20 minut temu, fluber napisał: lepiej dostać kasę niż żeby go wsadzili Dostawać dalej Gdyby go wsadzili, kurek byłby zakręcony, a tak będzie wciąż odcinała swoją część z kontraktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 9 minut temu, josephnba napisał: Jeśli to jego żona to i tak w przypadku rozwody dostałaby połowę a taki ludzki odpadek siedziałby w kiciu Polowe tego kontraktu co nie podpisał? A była rozmowa o 100.000.000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 28 minut temu, ignazz napisał: 100.000.000 to chyba na 3 lata, mówiło się nawet o okolicach maxa przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Przecież, gdyby zależało jej na kasie, to poczekalaby z miesiac, aż podpisze okolice maksa z Hornets. Więc po co te pi****lenie? Na grupach o koszu na FB wczoraj czytałem komentarze, które dostawały po 40 lajków w stylu: "Szkoda chlopa, bo takie fajne paki robił". Jprd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 5 minut temu, Pablo81 napisał: Przecież, gdyby zależało jej na kasie, to poczekalaby z miesiac, aż podpisze okolice maksa z Hornets. Więc po co te pi****lenie? Poczekalaby miesiąc aż skończy ja napierdalać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi